שלום לכולם!

מותר לי

New member
ובכל זאת...

עדיין יש את המוקדים שאחרי הפתיח שלהם הם שואלים "במה אוכל לעזור?" וזה נשמע הרבה יותר טוב, גם מבחינתם- הם לא עבדים של אף אחד, וגם מבחינתי- הם רוצים לעזור לי (ולא לשרת אותי, נשמע לי קצת כפייתי...)

אני לא מצדיקה את החברות

כמו שאני לא מציגה את הלקוחות. אבל זו המציאות בשטח, שהיא שונה לחלוטין ממה שאת מכירה בעבודה שלך.

הגישה שלך היא הגיונית ובריאה,

אבל המקרה שאנחנו מדברים עליו הוא כאשר החברה דורשת מהנציג להשתמש במילות מפתח אשר שורשן הוא ש.ר.ת. . שוב, אני לא הולך לפרוס פה את כל צורת החיים האנ=קונפורמיסטית שלי, אבל אני אישית העדפתי להסתכל לראש הצוות בעיניים ולהגיד "אני מתפטר", ולא להפוך ליצור חסר צורה. בושה להנהלה אשר מחליטה שזה יקרה, בושה ללקוחות הישראלים שגורמים שזה יקרה, ובושה לנציגים שנותנים שזה יקרה.

מותר לי

New member
../images/Emo45.gif

ותראה גם את תגובתי לאקונומיקה

אזרח111

New member
תגובה

"בוא תספר לי במה מדובר, ואני אוכל לשרת אותך בצורה הכי טובה" יש נציגים שבאמת מדברים ככה
עצוב אגב, אני לא משתמש בביטויים מחניפים מהסוג הזה, אלא משתדל לתת ללקוח את התחושה שהוא מדבר עם בן-אדם, ולא עם רובוט שמשנן משפטים מתקתקים שמופיעים לו בתסריטי שירות (למרות שגם אני לפעמים משתמש בהם, מתי שאני נתקל בלקוח שפשוט אין מה להגיד לו, והוא הולך עם הראש בקיר, ובמצב רגיל הייתי זורק לו איזה משפט עוקצני כדי שיבין שהוא טמבל גמור) ... ועובדה שהיום היה לי משוב ראשון בקריירת התמיכה שלי, ולא ירדו לי על זה נקודות, להיפך, קיבלתי ציון מושלם על מיומנות שיחה. בסה"כ קיבלתי 85, והנקודות שירדו לי זה על עניינים טכניים לגמרי. אז יש דרך למצוא את האיזון הראוי

למעלה