שלום לכולם

noa08128

New member
שלום לכולם

אני נועה בת 17 מראשון לציון. אוהבת את מאיר כבר כמה שנים
. והנה אני מצטרפת לפורום. יש פה מישו מראשון?

תת הכרה נפתחת כמו מניפה

ברוכה הבאה נועה של הים או אולי נולדה בשדה בין דשא לאבן נועה בת 17 כמו הסרט... שטפי כמה צלחות להרגשת הביתיות עכשיו קחי את 'מופע' של יונה וולך פקחי עינייך בפליאה כשאת פוערת עינייך מול עולם אין לתפסו רק זכרי למות זה לא הסוף... רונה קינן הזדמנתי להופעה שלה לפני כחודש במרתף 10 בחיפה היו שם הרבה ג'נטל-וומניות חביבות ורונה אחח רונה רונה שלי רונה בקיצור ברוכה הבאה נועה אל החוף ותודה לאל שתמיד יהיה מה לאסוף...

mishmaroti

New member
../images/Emo24.gifשלום לך הראשונית

הנה כבר קיבלת את קרן האור הראשונה שלנו ממפיצת אורו של מאיר ואהבת החינם במחוזותינו. משימתך הבאה אחרי שטיפת הכלים,אל תיבהלי כולנו שטפנו,היא להגיע לאמפי אשר על הים בקיסריה,ולספוג את אווירת מאיר,רוחו ומורשתו ובעיקר להינות מערב של פעם בחיים! את מוזמנת גם לפורום האתר "מאיר ברשת" הביתי

noa08128

New member
../images/Emo99.gif

אני חייבת לציין שמועלם לא רשמו לי כזאת הודעת "ברוכה הבאה" יפיפה. שלום

noa08128

New member
../images/Emo99.gif

אחרי שטיפת הכלים למולו של הים- אני חייבת לציין שמעולם לא רשמו לי כזאת הודעת "ברוכה הבאה" יפייפה. ליל קסום.

AVI82

New member
אולי ארגוני נשים יתנפלו עלי בתוכחה,

אבל תמיד היה לי קצת משונה שנשים אוהבות את מאיר (אומנותית כמובן).

AVI82

New member
חידודה של נקודה

זה מוזר כי רוב השירים של מאיר עוסקים בתסבוכות של גברים,אם זה במערכות יחסים ואם זה בצבא הגנה לישראל.מעבר לזה לא הכרתי אישית מישהי שאוהבת את מאיר .

חידודין חידודין../images/Emo120.gif (גחליליות)

אתה אומר- "...לא הכרתי אישית מישהי שאוהבת את מאיר." ואני חושבת שמוכרח להיות- שוודאי! שיש הבדל בין 'מאיר אריאל' - מה שאקרא לזה אולי - 'המותג', (זאת אומרת, כוונתי- מאיר אריאל המשווק לציבור) לבין מאיר אריאל, האדם. אם לחפור קצת לעומק נתקלים בהתחככויות בין שני הקצוות, ואפשר להסיק איזו חתיכת אמת, אצלי, יותר ברגש, בהתחברות הרגשית למאיר, שאותו לא הכרתי בחייו, אך אין לתאר עד כמה שהוא חי בי, עד כמה משמש השראה מתמדת ונתחיל מהבסיס של- אהבת האדם באשר הוא אדם. כי שם מאיר קיים אצלי. ראשית- אהבת האדם באשר הוא אדם. וכשיש לך אדמה טובה שכזאת כבסיס מושקה במים חיים, מטופח ומזובל- אתה יכול לצמוח גבוה גבוה. וכך מאיר מתקיים בתוכי. הוא מסייע לי לצמוח כאדם מעצם הקיום שלו בתוכי. אגב חבר טוב ואיש יקר סיפר לי לאחרונה, על רקע צפייה בקלטת ווידאו של ההופעה הראשונה של אהוד אריאל, אז, עוד בשיער ארוך עד הכתפיים וניצוץ שאין לעמוד בפניו, כמה שהיה יפה ומלא קסם באותה הופעה במרתף, בכל מקרה, סיפר לי אותו חבר על ביקור אצל מאיר ב-'98, הביא את "רישומי פחם" שמאיר יחתום איזו הקדשה, ומאיר פותח את האריזה, מעלעל בחוברת כמו היה זה אלבום של אדם אחר ואומר על רקע שבחיו של ידידי- "כן... באמת תקליט טוב." תשמע האמת- כפי שכל אחד מקבל אותה ומבין אותה בינו לבינו- מתכסה ומתגלה, אך בתחושת האמת הכל כך גדולה שביצירה של מאיר, האמת הזאת מעולם לא תהיה חסרה מעצמה. 'ת'מבינ'תי? :) ועדיין, אני מעדיפה לדעת רק את מה שאני יודעת, ומאיר עדיין ישנו בתוכי, קורץ לי, כמו כומס סוד, ועוזר לי בדרכים עלומות. ותודה לאל על כך.

mishmaroti

New member
אור האמת הצרופה והפשוטה

נראה לי שאת מכירה את מאירנו יותר משאת יודעת[מבינה] carry on Mrs. Dylan ...מזל שיצאת עם הכלב

AVI82

New member
שוב אני מרגיש צורך לחדד,

אני חושב שכל אחד יכול לאהוב את מאיר (ושוב הכל מבחינה אומנותית) מהסיבות המובנות (וירטואוז של שפה וכו'),אפילו קראתי ראיון עם שחקן ערבי,קייס נשף,שאמר שהוא אוהב את מאיר,לכאורה הזמר הכי ישראלי הכי שורשי והכי אדמתי,וזה רק מוכיח שהערכה לגאונים היא חוצת מגזרים ומינים,אבל,אני חושב שפלח האוכלוסייה שיותר מחובר אליו הוא גברים מהסיבה הפשוטה שהוא היה גבר (אם כי מאיר עצמו טען ש'זכר ונקבה ברא אותם' וכו').כמו שישראלי יזדהה עם שיריו יותר מתורכי למשל.

אתה לא צודק

אבל אין לי זמן להסביר ואין לי חשק להכנס לזה כי זה קצת מעצבן אותי כי אתה טועה וזה לא נכון וחוץ מזה שבין תורכי למאיר אריאל יש שפה, תרבות, וים (נדמה לי) ולא רק מין. וכולנו בני אדם לפני המין שלנו, אם לא שמת לב בטעות או ששכחת אבל כאמור- אין לי זמן או עצבּ לתרום לדיון ואם יהיה לי בקרוב- אכתוב את תחושות לבי כנקיבה חלולית חלולית כי יש ים ודרך שמחכים לי בגלל עכשיו אפשר וגם כי נראה לי שאני צריכה ליל מנוחה וכל טוב וכל טוב וכל טוב וכל טוב וכל טוב.

למעלה