שלום לכולם

שלום לכולם

חזרתי לשטח לאחר הכנס שהרגיז כאן כמה אנשים שפשוט לא התעמקו בהרכבי הפאנלים ורצו ישר עם הביקורת. אנו גאים בכנס ירושלים הראשון לאיכות השלטון ובמסר שהעביר. ואנו מזמינים את המבקרים למינהם לבוא לכנס בשנה הבאה ולהתרשם במו עיניהם ואני מקווה שדעתם תשתנה. ערב טוב לכולם שוקי

אתה לא משיב על השאלה העיקרית

האם אליעד שרגא רואה עצמו מועמד לשרות בממשלת אולמרט ? האם ב"מעריב" שיקרו-אז מדוע אינכם תובעים אותם ? מדוע נחפזתם למנוע את מינוי הנגבי לשר אבל במקרה של פרס ואולמרט שגם הם בתהליך של חקירות-לא עשיתם דבר ? מדוע מפקד הארגזים של פרץ אינו נמצא בטיפולכם ? אילו השאלות שוקי,ולא איך היה בי-ם...

shy-1

New member
שוקי, תמשיכו בעבודת הקודש שלכם../images/Emo45.gif

אם תתעכבו על כל קקטוס, סתם תתעוררו עם קוצים.

גל ים..

New member
שוקי ספר איך היה אתמול עם טל??

ניראה לי שאף אחד לא ראה,דרך אגב אני שמחה לראותך סוף סוף,הגיע הזמןןןןןןן..

שוקי הזמנת אולמרט לכנס דורשת הסבר

אני מסכים בהחלט עם דברי קקטוס .איך מזמנים נחקר סידרתי במשטרה שיצא בשן ועין מפרשיות "החשבוניות הפקטביות בלכוד" וחלקו בפרשיית האי היוני. לפי חומר הראיות לכל עו"ד מתחיל נראה בעליל שהיועמ"שים הרופסים רובינשטין ומזוז סגרו תיקים לאולמרט בגלל מעמדו ובגלל שבוא עו"ד חלקלק כצלופח בעל קשרים בפרקליטות ובמשרד המשפטים. "בוזגלו" במקומו היה כבר מאחורי סורג ובריח .וכיום נמצאותבבדיקת מבקר המדינה 2 פרשיות נוספות קניית הוילה בי"ם מהמיליונר האמריקאי במחיר תמוהה. ופרשיית המינוים הפולטים במשרד התמ"ת. נכון אדם בחזקת חף מפשע כל עוד לא הוכחה אשמתו אבל מכאן ועד להזמנת כנואם מרכזי אפילו ראש ממשלה שעננה כזו מרחפת מעל ראשו לכנס של התנועה לאיכות השלטון.זו טעות קשה של אלעד שרגא ואני מקווה שרק טעות ואין פה משהו יותר חמור. שרגא חייב לתת הסברים ולך שוקי אלתתחמק תתמודד עם הטיעונים ותשיב להם כדובר התנועה.

שוקי אז מה אם רוה"מ תלוי אם הוא נקי

שוקי לפי התגובות שלך אני מבין שאתה במבוכה ומתקשה להסביר את המהלך של שרגא אבל אנא העבר את מחאתנו לשרגא שידע שיש עליו ביקורת ושישקול היטב את הקשרים שלו עם פולטיקאים וגם אם הוא ראש ממשלה שעננה של שחיתות רובצת מעל ראשם עדיף מכאלה לתפוס מרחק ראוי. אחרת פשוט הוא ישאר בלי תנועה ועם פולטיקאים מושחתים. יש תנועות אחרות כמו אומ"ץ וכו' שגם עושים עבודה טובה. אז לא להתקרנף.

REHVOT

New member
בשנה הבאה :המפכל יהיה אביר השלטון

יחד עם הצמרת המושחתת וואהוד גם וצחי גם ועוד כמה מהפרקליטות. סדום ועמורה בתמיכת איכות השלטון.

רחובות ידידי

אולי שכחת מי המטפל האובסיסבי בצחי הנגי. ווועדת פרניאן הוקמה לאור דרישת התנועה...

REHVOT

New member
צחי הוא עשב שוטה ...

מי שמושחת הגדול מכולם זה אהוד אולמרט ואתם נמעים לטפל בו. הדג מסריח מהראש.

גאיה111

New member
זילזול בחברים.

שוקי לדעתי התעלמותך מדברי החברים כאן היא זילזול בהם ובדבריהם חבל.

srulek

New member
אמשיך לתמוך ולהיות חבר בתנועה אבל

על התנועה וראשיה להיזהר מאד מחיבוק "דוב " מסוכן של המושחתים ומגיני מושחתים שהוזמנו לכנס . אני מודע לעובדה ששרגא אליעד וראשי התנועה חושבים שהעובדה שהם רותמים ראשי שלטון למאבק בשחיתות או לפחות גורמים להסב תשונת לבם לסרטן הזה המאיים לכלות את כולנו , תועלתה רבה מהחרמתם ומלחמה בהם אבל לגבי כמה מהם אין מנוס מנידויים והחרמתם . יש לדון בדבר ביתר עומק ולא למהר להזמין "אישים " כאלה . ויש להמשיך במאבק למתן יתר סמכויות ("שיניים") למבקר המדינה ויצירת מודעות בעם שהשחיתות הפוליטית, ממשלתית, מערכתית היא האיום הקיומי הדחוף ביותר לטיפול כרגע !!

למעלה