שלום לכולם

שלום לכולם

שמעתי בפורום צילום שרוצים לארח אותי פה, אז מנהלים אני אשמח לעזור דברו איתי.

topagency2

New member
בטיפול .. ברוך הבא לפורום ../images/Emo13.gif

מקווים שתהנה אנשים תנו כבוד לאחד הצלמים החזקים בתחום!

ברוך הבא לפורום:)באיזה כבוד זכינו:)

איזה כיף שיש מישהו מקצועי כמוך בפורום שלנו:) אתה מוזמן להגיב חופשי בפורום:) וווששייי היה פה:)

SuperStar666

New member
את הורסת את כל התמונות שלך עם

העריכה בפוטושופ..מי שעורך לך אותן לא יודע לעשות את זה. ממש לא יודע.ואם זו את עורכת אותן... אז אני ממליצה לך שתשאירי את התמונות כמו שהן בלי להרוס אותן. הנה דוגמא לעריכה שעשיתי: (אני עובדת בפוטושופ בצורה מקצועית יותר..) נ.ב זה שיפוץ מוגזם בכוונה.. אבל זו הייתה הדרישה.

אני אהבתי את הלפני:)

אחלה דוגמנית:) זאת את? מי הדוגמנית בתמונה:) וווששייי היה פה:)

אחלה של עבודת פוטושופ:)

רק חבל שלא פתחת שירשור לזה זה היה יכול להיות נחמד שרשור לעבודות פוטושופ שלך ושל אחרים ומהאינטרנט:) זה גם קשור לדוגמנות:) זה שרשור לעמירם:) הייתי וווששייי:)

yuli17

New member
לא אני ערכתי...

וחוץ מזה מה את לא רואה שהאיכות גרועה התמונה מוקטנת לא יודעת כמה פעמים.... בכללי התמונה באיכות על הפנים וחברה שלי עשתה אותה פחות או יותר... ואני גם עובדת מלא בפוטושופ הייתי מעלה לך תמונות ערוכות פשוט מחקתי או משו כי אני לא מוצאת =/

GR8 G I R L

New member
אתה חכה חכה!!

ניצלת את זה אתמול שהייתי עייפה הא?? חכה חכה אני עוד אכנס בך!!

אושן מאמי יש דברים למסרים:(

מה שרשמת לא קשור לשרשור הזה:( תני כבוד לעמירם:) יאללה שלחי עוד הודעה ברוך הבא:) אהה ואושן שחכתי להגיד לך אחרי שמוחקים תמונות מהמצלמה אפשר לשחזר אותם
סתם סתם:) וווששייי היה פה:)היה מצחיק אתמול חבלז טיפטיפון פילפלון וכל החברה שהיו אתמול ככה זה אחרי כמה כוסות של בירה:) אחרי תערוכת הביוטי ופסטיבל האוכל:) יאללה תמשיכי בשרשור:)

GR8 G I R L

New member
כמה כוסות?

אני מניחה שאלה יו דליים חחחחחחחח ועוד אני הייתי כ"כ עיפה ומסטולה וטיפטיפון חוצפנון הזה חשב שאני הבריכה של הבירה והשקה אותי בלי סוף.. ובכל אופן לא השתכרתי
אבל היה אחלה וצחוקים והיה כ"כ כיף לפגוש אתכם!!!

GR8 G I R L

New member
ברוך הבאאאאאאאא

וואי כיף לראות צלם כמוך פה! יש לך עבודות מדהימות
אושן (מאפרת)

למעלה