שלום לכולם

gdisrael

New member
שלום לכולם

האם פעם יצא למישהו לשאול את הרוחות (העליונות לפחות, שלהם יש תשובות) 1) אם ה' קיים (או אם קיימים עוד אלילים, או רק אל אחד !) 2) אם היהדות\תורת ישראל נכונה 3) האם יש גן-עדן\גהינום בתודה מראש ובשורות טובות ! (נ.ב - האם מישהו באמת כתב פעם י-ה-ו-ה והכוס התנפצה ? הכוונה לא לאל-הים, אלא ל-י-ה-ו-ה

Blackpanter1י

New member
תגובה

כמה דברים: 1. בסיאנס לא כותבים י-ה-ו-ה אלא אומרים, ולא רק בשם הזה הכוס מתפוצצת (לפי הסיפורים) אלא בכל הזכרה של הבורא בכלל...

gdisrael

New member
אממ לא נכון

אני מכיר אנשים שעשו סיאנס ולא התפוצצה, והתכוונתי ספציפית בכתיבה. לא כל הזכרת הבורא גורמת להתפוצצות הכוס, ממש לא ...

scriewy

New member
מי מפוצץ תכוס ? ובאיזו שפה צריך

להזכיר את הבורא ? ולמי כבר סיפרו מי הבורא ? בנתיים הבנתי שכולם (כל מי שלא מהעולם שלנו) מתנערים מלענות על השאלה הזאת.

בדיוק אלה השאלות שאסור לשאול בסיאנס

הן שאלות שמתגרות ברוחות עצמן ויוצרות מצב לא ממש נעים

נצלש..קרה לי משהו מוזר מקודם....

אני סתם אורחת בפורום אבל בבקשה תתייחסו, לא רציתי לפתוח הודעה חדשה
עניתי על שאלון ממש סתם באיזה פורום בתפוז.... והייתה שאלה נגיד: אתה אוהב את השיר הזה? ואני באמת חשבתי כמה פעמים על מה שאני רוצה לרשום, ולבסוף החלטתי לרשום "לא יודעת" , אני מרימה את הראש מהמקלדת, ופתאום אני רואה שכבר רשום, שתי מילים "לא יודעת"!! כאילו מישהו גם קרא את מחשובתיי וגם רשם אותן! הזוי..אבל זה מה שקרה, ממש לפני 10 דקות לערך..

ממש לא הייתי ערה לחלוטין!!

הרי זאת הייתה שעת צהריים ואני ממש לא עייפה בשעות כאלה

אני מנסה לענות......./images/Emo140.gif

אני מקבלת תשובות בהכתבה מהנשמה שלי שמחוברת לאלוהים. השאלה האם אלוהים קיים? מה זה אלוהים? זה לא מישהו. זה משהו. זה הכל כולל הכל. זה אינסוף. בכל אחד מאיתנו יש אלוהים. בכל העולם כולל עולמות שאנחנו לא רואים. גן עדן וגיהנום? אין טוב ורע בעולמות העליונים האם תורת ישראל נכונה? תשובה מסובכת. כמו שאין טוב ורע. אין נכון ולא נכון....

gdisrael

New member
תודה רבה ! ../images/Emo13.gif

אך גם אם אין נכון\לא נכון האם תורת ישראל יש בה קדושה מיתר שאר הספרים ? והם היא משקפת את רצון הבורא מאיתנו, בלי קשר לטוב\לא טוב, אלא הדרך שבה נסתדר בעולם בצורה היעלה ביותר ! ושנרגיש הכי טוב וקרובים לקדוש ברוך הוא ישתבח ! כל טוב, אשמח לתשובות. שבת שלום ובשורות טובות !

בזהירות..... ../images/Emo20.gif

במקום אחר כתבתי משהו על יהדות והתנפלו עלי..... אני כותבת רק את דעתי והבנתי הפרטית. ואתה יודע מה? יש אינסוף תשובות לכל דבר...... רוצים תשובה ודי. זה לא ככה. אתה תמצא את התשובות שלך לדברים. כל אחד מאיתנו הוא חלק אלוהי שבא לכאן למשימה משלו. רק אתה יודע למה באת לכאן. אם תקשיב ללב, לנשמה. אני בטוחה שתדע. ואם היהדות יותר קדושה מדתות אחרות? למה????? קשה לי להאמין בזה......

למעלה