שלום לכולם

דורן מ

New member
שלום לכולם

אני קצת עוקב אחרי מה שקורה בתעשיית המוסיקה הישראלית ושמעתי שנימרוד שיקלר מפיק אלבום ליוצר חדש בשם נועם. האם אתם יודעים על זה עוד משהו ? אולי כבר דיברו על זה פה ולא ראיתי? אשמח לקבל מידע על השמועה הזאת. תודה

......

נועם פנחסוב אולי?.. זה מה שאני שמעתי... הייתה לו להקה זנגווילי החצר.. לא יודעת מה איתה כבר לא נראה לי קיימת...

דורן מ

New member
נכון.

נועם פנחסוב זה השם ששמעתי אשמח לדעת על הבחור עוד פרטים ולראות תמונה שלו. שמעתי שהוא ונימרוד התחילו לעבוד ביחד. נשמע צירוף מאוד מאוד מעניין ואני מקווה לשמוע על זה בקרוב. ושוב מי שמכם יודע על זה פרטים אשמח להתעדכן

יש אתר לזנגווילי החצר..

יש שם כמה דברים עליהם.. גם על נועם... זאת הכתובת נראה לי... http://planet.nana.co.il/zangvilim/ יש להם שירים נורא נחמדים...

דורן מ

New member
נכנסתי עכשיו לאתר של

ערוץ 2 (קשת) וראיתי קצת קטעי וידאו על כוכב נולד ונכנסתי לפורום של כוכב נולד 4 וראיתי הודעה ממישהו שכתב שאח של ברבי מהעונה הקודמת של כוכב נולד יהיה שם ואז כתבו שלברבי קוראים נעמה פנחסוב. זה אומר שהם באמת אחים האם זה באמת נכון ?! קדימה חברים אני רוצה מידע על כל המתרחש סביב נועם.

אוקי

אני ישתדל לעשות את זה הכי תמציתי שאפשר נועם פנחסוב הוא שם שאתם בעתיד הקרוב (והרחוק) הולכים לשמוע הרבה. נמרוד באמת מפיק ומעבד עכשיו אלבום לנועם- אלבום בכורה שלו. הם ממש בימים אלה גם מתחילים להקליט אותו. נועם כותב ומלחין כבר כמה שנים טובות, ועכשיו הוא בדרך לאלבום הראשון שלו. ואם כבר נועם, אז יש לו אחות בשם נעמה (פנחסוב) (מי שעוקב אחרי כוכב נולד- "ברבי" מכוכב נולד 3 נראה לי), והיא גם בדרך לאלבום בכורה, שאמור לצאת בחודשים הקרובים, עם שירים של עמית צח, אלדד ציטרין, נועם (אח שלה) ועוד רבים וטובים. שניהם, במיוחד נועם, "יככבו" בעונה הקרובה של כוכב נולד שמתחילה ביום חמישי הזה. אשמח גם לדעת עליו עוד פרטים מי שיודע

דורן מ

New member
וואי איזה כיף לשמוע

אני כבר מת לשמוע חומרים שלו. המוסיקה הישראלית חייבת רענון ואם נימרוד שיקלר שותף לפרויקט זה בכלל מעולה!! חברים אתם קצת ישנים פה... עלתה לפה ידיעה מרעננת וטובה...! תתחילו לדבר ולהתעניין על הפרויקט המסקרן הזה אני בכל מקרה אכנס יום יום ויסתכל אם יש משהו חדש לגבי הנושא הזה ובטח ובטח שאראה כוכב נולד ביום חמישי. נתראה

דורון...

דבר ראשון-יש כבר חומרים של נועם מהלקה שהייתה לו... ואני חייבת לציין שהבחור מוכשר =) אכן ידעה טובה אך אני בטוחה שאנשים יתחילו להתעניין ולדבר כאשר יהיה על מה.. קצת ישנים פה כי כרגע לא יודעים כ"כ כלום.. בהצלחה להם..

p p p o o o

New member
לא ידעתי על זה

מעניין לשמוע...

דורן מ

New member
נימרוד פעם כתב פה לא?

מעניין לראות תגובה שלו בנוגע למה שאנחנו מדברים

דורן מ

New member
תראו היום כוכב נולד

שמעתי שנועם צריך להופיע שם היום. תתעוררו קצת

M I S T E R Y

New member
אני יודעת אני יודעת אני יודעת...=]

טוב אז ככה, קודם כל אני מכירה קצת אישית את נועם והוא נשמה...באמת... הלוואי שיצליח לו =] דבראשון,היתה לו להקה ועכשיו הוא מנגן מדי פעם בפאב מסויים... הוא עובד על דיסק-אני יכולה לגלות ששמעתי כמה סקיצות והן מדהימות בעיני... דבר שני,כן הוא עובד עם נימרוד... דבר שלישי,נעמה היא אחותו (מכוכב נולד) דבר רביעי שאף אחד לא כתב כאן וכנראה שלא ידעתם: הוא כותב שירים לאפרת גוש ולבטי...הוא מוכשר בטירוףףףףףףףף... נועם =] הלוואי שתצליח...מגיע לך...

דורן מ

New member
וואו !!!

איזה כיף לראות סוף סוף תגובה ועוד עם הרבה פרטים מעניינים! קודם כל אני רוצה לדעת מאיפה את מכירה אותו?! באיזה פאב הוא מופיע?! ומתי? על אחותו אני יודע.. ושמעתי מהאתר של כוכב נולד שהם מופיעים ביחד בתכנית.. אני צופה ומחכה. ואני מת כבר לשמוע אותו!! נימרוד תתן לנו קצת פרטים על הבחור זה מענייןן

M I S T E R Y

New member
../images/Emo176.gifאז ככה...=]

קודם כל,את נעם הכרתי ממש במקרה... פשוט הזדמן לנו להיות באותו המקום,באותו הזמן... התחלנו לדבר,והוא סיפר לי המון על עצמו (עוד לפני שידעתי שהוא בעסקי המוזיקה...) ואח"כ הוא סיפר לי שהוא בהכנות לדיסק,השמיע לי סקיצות (מדהימות...כבר אמרתי...) ואפילו שירים שהוא כתב לאפרת גוש ולבטי. מאז אנחנו מדברים מדי פעם,הוא מקסים באמת ובתמים והוא מוכשר ממש ממש ממש... הוא אחד האנשים הכי הכי הכי נחמדים שהכרתי בחיים...=] אני לא ממש זוכרת איפה הוא מופיע-הוא הזמין אותי והביא לי הזמנות וממש רצה שאני יבוא אבל בסופו של דבר לא יצא לי ללכת... אבל אני גם בטוחה שהוא היה זמר בית של פאב מסויים שהוא היה שר שם כמה ערבים בשבוע חוץ מההופעות שלו שהוא עושה שהוא הזמין אותי לבוא אליהם. מותר לשאול איך הגעת אליו פתאום?איך שמעת עליו? איזה יום יפה בחוץ!!! שיהיה לכולם אחלה יום שבעולם!!!!!

דורן מ

New member
לגבי השאלות שלך

אני עוקב בעקביות אחרי כל מה שקורה בתעשיית המוסיקה הישראלית בכל הסגנונות ואני מאוד אוהב את נימרוד שיקלר ככה שיוצא שאני משתדל כל הזמן להתעדכן במה שקורה איתו והגיע אליי שמועה שהוא עובד עם בחור צעיר ומוכשר בשם נועם פנחסוב. אני לא מכיר את נועם ואני מקווה מאוד להכיר בקרוב את השירים שלו ובמיוחד את החומרים שעליהם הוא עובד עם נימרוד. שמעתי את הלהקה שפעם הייתה לו, זנגווילים, ומאוד אהבתי את החומר שלהם אני חושב שבתור להקה של תיכוניסטים הם היו מעולים וגם הצליחו לצבור הרבה קהל. זהו לביינתים. מחכה לעידכונים נוספים

ס ט י י ק

New member
יש לו גם משתמש פה בתפוז אם אני

לא טועה. סינטטי או משהו כזה,לא בטוח. בהחלט בחור מוכשר,אני אהבתי.

דורן מ

New member
ראיתם אותו בכוכב נולד?!!?!?!?!?!?!

מדהיםםםםםםםםםם יש את זה באינטרנט

למעלה