שלום לכולם!

שלום לכולם!

ש"א עכשיו אני כאן והכל קשקוש בתחת, ואני די בדיכאון בגלל שהחופש נגמר, ואני אצטרך לראות כמה אנשים לא סימפטים מחרתיים. את הזמן הנותר אני אנצל כדי לעצב מחדש את החדר שלי. מה דעתכם על לוח שעם מלא תמונות של שלמה ; קיר ירוק עם כל מיני אביזרים של מכבי חיפה; על קיר אחד יש ארון, ועוד קיר שעליו אני אשים את כל הגיטרות (4) , מגבר ואורגן; ומלמעלה עם חוט תקליטים ודיסקים (אל תדאגו לא של שלמה ,אלא סתם תקליטים ישנים של זמרים שנשכחו שאני הוריד להם את המדבקה ) ? מורן ! הדאגת אותי, שמעתי על החיילת שנפצעה בטירונות, התקשרתי לרוני והלחצתי גם אותה (נראה לי) ועכשיו כשראיתי שאת בריאה ושלמה נרגעתי. שיר (עפיפון) נ.ב רוני מה דעתך על רעיון הלקסיקון?

אהלן שיר

מה נשמע? איך היה בחופשה? נשמע שיהיה לך חדר פיצוץ. תזמיני אותנו לחנוכת החדר, טוב?

חנוכת חדר!

רעיון נחמד. כולכם מוזמנים לחנוכת החדר שהשיפוץ שלו יסתיים בימים הקרובים. אפשר יהיה להפוך את זה לערב שלמה ארצי השארלה אם מישהו יהיה מוכן להצפין עד לצפת? אני אשמח אם מישהו יגיע . שיר (עפיפון)

Az_24

New member
המוצא של המשפחה של אמא שלי מצפת!

אבל זה עדיין רחוק לי... בטח את רוצה ששלמה יחזור קצת בתשובה כי אז הוא יבוא להופיע בפסטיבל הכלייזמרים בצפת
יהיה כתוב רב שלוימלה ארצי בהופעה עם נגניו: רבי אברהם סינגולדה, רבינו שליט"א מאיר ישראל, ר´ גלעד פלדמן, הבתולה המהוללה צילה שרה יענקו והרבנית הגדולה והמחזירה בתשובה יעל לאה דקלבאום...

חס וחלילה

ששלמה לא יחזור בתשובה , זה מה שחסר לי עוד דוסים סביבי. אבל כולכם מוזמנים. יש לי מספיק מקום והעיר הזאת היא עיר מקסימה (האנשים בה הרבה פחות) עם הרבה נוף , אויר , עוד מעט שלג והמון המון שקט ומרחב להתעופף בו. שיר (עפיפון)

מהיר!

כך אפשר להגדיר את השיפוץ של חדר שלי. קמתי מוקדם ועכשיו בערך 3 ומשהו ואני לא ממש מכירה את החדר הזה אבל הוא יצא יפה. שכחתי לציין את החלון בחדר שהוא אחד הדברים הכי יפים שם, ממנו נשקף הר מרון. כוכבת התג ליין שיר (עפיפון)

Az_24

New member
אם לא ידעת אז אני דוס!

אז אני מקווה שאת מתכוונת לדוסים השחורים, כי אותם גם אני לא כ"כ מחבב, אבל אם אין לך כלום נגד כיפות סרוגות אז סבבה!

תרגע אבי,

אין לי שום דבר נגד אנשים דתיים, יש לי רק דברים רעים נגד פרזיטים ואני לא ארחיב על זה את העניין. יש לי אפילו שכנים דתיים. זו שהייתה כוכבת התג ליין שיר (עפיפון)

למעלה