שלום לכולם

פרקלז

New member
שלום לכולם

גחמה של רווקה בודדה ומתוסכלת: נכון שבימי זיכרון לרווקים/ות יותר קשה ומשעמם? הרי בימים רגילים אפשר להתנחם בטלוויזיה, קולנוע, בילויים וכו'....והימי זיכרון הללו גם מדכאים גם ככה ורק גורמים לי להרגיש עוד יותר לבד לפחות יש את הפורום הזה למרות שעם המזל שלי אף אחד לא יהיה פה כדי לענות לי עכשיו ולהתחיל בטיקבוק סוער..

פרקלז

New member
צודק

אבל הכי כיף זה לא לצפות לכלום ואז אי אפשר להתאכזב...

פרקלז

New member
למה חחח?

אתה לועג לכאב שלי?
ועוד רק עם 3 ח'...

העכביש2

New member
לא הייתי בונה על זה....../images/Emo13.gif

בשביל מה יש וידאו? DVD? ספרים? אינטרנט? נכון, יום הזיכרון, אבל יש מה לעשות... ודיי להתבאס כל הזמן!!! מה קורה פה עם אנשים שמתבאסים מכל מיני אירועים? יום הזיכרון מבאס כי זה יום הזיכרון.... (האמת שאני מבין למה את מתכוונת, אבל קצת מצב רוח טוב לא יזיק)

העכביש2

New member
כן...זה נכון

נו..זה יום הזיכרון אחרי הכל... ובכלל, כל הקטע הזה של יום הזיכון ואחרי זה מיד יום העצמאות אומנם מסמל משהו, אבל הזויי במיוחד לטעמי.... זה קצת מאבד מהערך שלו... (למרות שבכללי -- אני עדיין לא סגור על ההרגשה שלי בנוגע לימי זיכרון וכאלה...
)

פרקלז

New member
הם צריכים

לעשות את יום הזיכרון מייד אחרי שיום השואה נגמר. ככה בבת אחת את כל העצב והדיכאון בשלושה ימים דחוסים: ערב יום השואה, יום השואה שהופך לערב יום הזיכרון ויום הזיכרון. למרות שיש סיכוי טוב שכולנו נתחרפן עד שזה ייגמר

נזכרתי במשהו אחר:

את יודעת שיש שתי מילים שפותחות הרבה דלתות בחיים-דחוף ומשוך...

exterior

New member
60 שניות מפרידות בין יום הזיכרון

ליום העצמאות....הזוי משהו...רק בישראל, כפי שאומרים.

פרקלז

New member
לדעתי

יש בזה משהו דווקא מאוד מעודד זה לא שהחגיגות של העצמאות באות על חשבון האבל והזיכרון, זה מדגיש את כל העניין שבלעדיהם לא יכלנו לחגוג עצמאות. בגלל זה היה בזה משהו הגיוני לחבר את יום העצמאות ליום הזיכרון

exterior

New member
אממ, אני לא מתחברת להרגשה שלך,

סורי. יום הזיכרון הוא יום קשה. נקודה. את קוצה לברוח מזה? קחי סרט בדי וי די.

למעלה