שלום לכולם.....

קרעת אותי עכשיו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

באמת ההיתי צריכה את זה עכשיו... ההיתי קצת בדיכי וזה ממש עזר לי לצאת מזה XDDDDDDDD 50$ לדקה?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאם היה לי כובע../images/Emo15.gif

הייתי מורידה אותו בפנייך מכל השטויות שכבר שמעתי זו באמת הכי משוקעת

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

נו אני מדברת מניסיון היא ממש ישבה וכתבה את זה וחשבה על זה ממש..רגע של מוזה היה לה

חמודים מהממים שלי

למה קשה לכם להאמין לי, אני מייצגת את הלהקה פה בארץ, אני עובדת כל היום למענכם, כדי להביא אותה לארץ, ולארגן לכם את ההופעה הכי טובה שתראו אי פעם, ואתם חוששבים שאני צוחקת??? למה נראה לכם שאני מסתלבטת ומה שאני רושמת שטויות הכל אמיתי והכל למענכם, וכן הלהקה תטייל ברחוב המסגר, נקח אותם גם לכותל לחיפה לגן הבאים, לממנזר( יעני המסגד) מול הדולפינריום יש מצב שגם נקח אותם לשוק ראש העין וכפר קאסם, אני הולכת להראות להם את ארץ ישראל, ואני גם כנראה עושה מפגש מעריצים, זה התכנון, אבל בכל זאת אני חוזרת ומציעה לכם כניסה לבק סטייג', ואתם לא עונים לי, עד עכשיו יש לי 5 מעומדים, נשארו עוד 5 יש לזכור המלאי מוגבל.. וסה"כ לדקה אחת מאחורי הקלעים 50 דולר וזה כולל הכניסה, זה כרטיס סופר וי אי פי, אז חבל שתפסידו שימו לב שאינני משחקת משחקים, אני כותבת נורא מאוחר ולא היה לי זמן להגיב כי אני עסוקה כל היום... מקווה שתבינו ומצפה לתגובות ברנדה

koral669

New member
*אהמ*../images/Emo46.gif

1. יש לך שגיאות כתיב. רושמים הגנים הבהיים - תלמדי לדבר. 2. את מדברת כמו איזה ילדה קטנה
, "מסתלבטת", "יעני"... למה נראה לך שמי שמייצג את הלהקה בישראל ידבר בשפת רחוב? אני גם מופתעת, את אשכרה יושבת וחושבת וכ"כ משקיעה בשטות הזו.
כל הכבוד
שטות מוצלחת.

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif כל הניסוח ילדותי! ../images/Emo6.gif ../images/Emo131.gif

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

לומשנה שגם אם הניסוח היה של עורך דין מינימום לא הייתי מאמינה לפחות ככה קל לי לפקפק ואפילו לצחוק על זה

קורל 669

כפרה את ביחידת החילוץ של 669, סחתייקה אחותי, אחלה של יחידה( אני מכירה אותה מקרוב- סיפור סודי) מי את שתלמדי אותי לכתוב??!!!! אז מרוב שאני מקלידה מהר לא רשמתי מילה נכונה, כן אני יודעת שפה ושם אני מחסירה אותיות ולידיעתך גברת- גן הבאהיים רושמים ככה, ולא איך שאת רושמת הבהיים אז לחשוב טוב לפני שמעירים למישהי. ועוד משהו יש לי להגיד לך ילדונת, כן אני אשת ציבור שמייצגת את הלהקה, ואני רואה לנכון את הצורך לכתוב פה בשפה שלכם, בשפת רחוב ובצ'חצחיות כדי שתבינו אותי הכי טוב, כי הרי ככה הדור של היום מדבר?? אני לא צודקת? שאלה רטורית אני ועוד איך צודקת ומתאימה לכם את השפה , מזל שלא רשמתי פה באנגלית... אז פעם הבאה "סייג לחוכמה שתיקה" וכן חוכמה גם אפשר לרשום חכמה מקווה שתביני אותי שלך תמיד ברנדה וכן אני סולחת לך

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאוקה..אני חייבת../images/Emo15.gif

להגיד משו קטן.. אני לא יודעת אם זה אמיתי או לא בעיקרון זה לא באמת חשוב לי, אם זה נכון אז מגניב ובכיף אם לא..אז את משועממת
בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שאין לי בעיה שפרסמת פה את ההודעות האלה גם אם הם נכונות או לא (טוב אם הם לא אז יש לי בעיה אבל אין לי דרך לאמת את זה אז אני נותנת להנות מהספק) אבלללל "אני רואה לנכון את הצורך לכתוב פה בשפה שלכם, בשפת רחוב ובצ'חצחיות" אמממ סליחה
לא..כאילו..סליחה
צ'חצ'חיות
שפת רחוב
למה מה
רק בגלל שאנחנו לא "אנשי יחסי ציבור" אנחנו לא מבינים כשמדברים אלינו אממ איך אומרים..רגיל
כמו בני אדם
והשאלה הרטורית שהצגת...לא את לא צודקת.. אני לא יודעת מה עם אחרים פה אני אישית נעלבתי מהמשפט הזה מי את שתבואי ותגידי לי באיזה שפה צריך לדבר אליי
אז כן עכשיו כשאת אומרת נראה כאילו באמת ישבת וחשבת הרבה על הניסוח כדי שישמע ילדותי ו..צ'חצ'חי (
) ככל שניתן אבל זה רק מראה מה את חושבת עלינו וזה מראה זלזול אז למה שאנחנו לא נזלזל בך
אנחנו כולנו פה בני אדם אז כן יש פה גדולים וקטנים וכל מיני סוגים של אנשים אבל "לדבר בשפה שלנו"...אממ עברית
אני מצטערת זאת הייתה אמירה ממש לא במקום

רחל

אני ממש מצטערת אם פגעתי בך או בחברי הפורום השתמשתי במילים צ'חצחיות ושפת רחוב בציניות אז אפ פגעתי סליחה פשוט ראיתי את הצורך לרשום בשפה רגילה לא בעברית גבוהה כמו שכל הדוחות שאתן אני מתעסקת נרשמים, אלא בשפה שאני אישית מדברת עם חברות וחברים, ועם האחים הקטנים שלי אין מה להתווכח זו העברית שכיום כולם משתמשים בה( לא כולם אבל הרוב ) אבל למב ללגלג ולהעביר ביקורת שלילית עליי שאני סתם אחת שמשעממם לה ושרושמת שטויות בפורום שלכם זה כלל וכלל לא נכון אני הגעתי לפה במטרה לשמח אותכם וליידע אותכם בקשר הלהקה!!! מקווה שתבינו אותי ברנדה וכן כן עדיין נשארו 4 כרטיסים

koral669

New member
אוי תשתקי. ../images/Emo11.gif

"אני אשת ציבור שמייצגת את הלהקה"
הא! הרשי לי לגחגח!
"כן אני סולחת לך" סליחה שלא האמנתי לך, פשוט אני בנאדם שלא מאמין בקלות.
אני פשוט צריכה הוכחות, ובזה, אין שום הוכחה לכך שזה אמיתי.
תתני לנו הוכחה, לדעת שזה אמיתי. אם אני אדע שזה אמיתי, תאמיני לי שאני לא אפקפק בזה.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאת לא צריכה../images/Emo15.gif

להסביר לה למה את לא מאמינה זה לא עניינה מה את חושבת מה המניעים שלך אבל..רוצה סיבה טובה ללמה אני לא מאמינה 50 דולר לדקה נו ב'מת

RenanaD

New member
"אותכם"? "ממכם"? המילים האלה ../images/Emo131.gif

לא קיימות בשפה העברית
ואם בטעויות הגיה עסקינן (אבוי! אני בת-עשרה ולא מדברת בשפת רחוב ובצ'חצ'חיות! כה מצטערת לנפץ לך את האשליה...
), הבה נעבור על כל ההודעות שלך ונתקן את הטעויות המופיעות בהן:
"ואני הולכת לנהל את כל המסע והיחסי ציבור" - כשמוסיפים את ה"א הידיעה למילים סמוכות (אם תלמדי לשון תביני על מה אני מדברת), הסומך מקבל את ה-ה"א ולא הנסמך. כלומר אומרים "יחסי הציבור" ולא "היחסי ציבור".
"דוברי האמרית" – "אמהרית".
"אני גם מוכרת כרטיסי כניסה למאחור הקלעים" - ניסוח עילג. בנוסף, כותבים "מאחורי".
"אמית" – "אמיתי".
"אין כניסה ל"בקסטייג'" לנערים מתחת גיל 18" - "מתחת לגיל 18".
"בעברית שחה" – "עברית צחה".
"לחיפה לגן הבאים", "גן הבאהיים" - לגן קוראים "גן הבהאים / בהאיים".
"חוששבים".
"לממנזר".
"ואני גם כנראה עושה מפגש מעריצים" – אין הצדקה לזמן הווה במשפט. צריך להשתמש בזמן עתיד: "אני כנראה אעשה".
"כי הרי ככה הדור של היום מדבר?? " – זהו משפט קביעה ולא שמים סימני שאלה בסופו.
"לא היה סימני פיסוק" – "לא היו".
"התכנון לקחת אותם" – "התכנון הוא / הינו לקחת אותם".
"אותכם" - "אתכם".
"ממכם" - "מכם".
"מקווה שתבינו ומחכה מחילה ממכם". ישנן טעויות נוספות בהודעות שלך, היי סמוכה ובטוחה בכך. איני רואה כל צורך להעתיק ולתקן אף אותן. זמני יקר מדי. הניסוחים שלך עילגים, הפיסוק שלך שגוי והעברית שלך קלוקלת (יודעת מה משמעות המילה?!) ובלתי תקנית לחלוטין. אז אל תעיזי לבוא ולהגיד לי שחבריי ואני לא יודעים עברית. בנוסף, אם אכן היית דמות ייצוגית, היית מדברת בשפה נאותה אף אם היית חושבת שלא נבין אותה. לדמויות ייצוגיות יש כבוד עצמי, את יודעת. טוב, חמודה שלי, מי שלא תהיי, הגיע הזמן להפסיק. אם את מנסה לעבוד עלינו - די, את לא מצליחה, אז הרימי ידיים. אם את באמת מייצגת את הלהקה - יופי לך, העברת את המסר, אז המשיכי הלאה ועזבי את הפורום שלנו במנוחה. עבודתך נעשתה. לכי לך.

למעלה