שלום לכולם אני המנהלת האישית של שלום עין שחורה בארץ ישראל יש לי חדשות חמות כמו קוראסון מסאברין בנווה כץ באזור תעשיה ליד מכון מור בקיצור ולעניין הלהקה מגיעה לארץ ואני הולכת לנהל את כל המסע והיחסי ציבור שלהם בהולי לנד יזראל אני מתכננת לקחת אותם לרחוב המסגר שם הם מאוד יתחברו לאוירה של כל דוברי האמרית וירגישו כמו בבית בקיצור ההופעה תהיה באיצטדיון כרטיס יעלה 300 ש"ח ואם יש לכם אורנג' אז יש הנחות אני גם מוכרת כרטיסי כניסה למאחור הקלעים מי שרוצה לראות את הסיליקון של פרגי ממש מקרוב יעלה לו 50 דולר אמריקני לדקה אני יכולה להכניס עשרה אנשים ולא יותר כל הקודם זוכה אתם מוזמנים לשלוח לי מסרים אישיים והתשלום במזומן אוהבת את כולכם מצפה להופעה ולבואם של חברתי הטובה פרייגוש שלכם ברנדה
בוודאי שזה אמית, כמו שאמרתי כל הקודם זוכה אם אתה באמת רוצה שלח לי מסר עם הפרטים שלך והגיל שלך כי זה חשוב, אין כניסה ל"בקסטייג'" לנערים מתחת גיל 18 וחובה תעודת זהות ואני אעדכן אותך שנשארו לי כרגע 8 מקומות ואם תעזור לי אני מתה לשדך לחברי הלהקה את מימי מהדוגמניות, אולי יש לך קשר איתה, ואם תעזור לי אני אפצה אותך ואתן לך כרטיס וי אי פי בחינם כפרה מקווה שתעזור לי ואז זה יהיה הדדי שלך תמיד ברנדה
לכל קוראי ההודעה הזאת! אל תסמכו אליה! מה פתאום לשלם כסף דרך האינטרנט, להשאיר פרטים אישיים וכו'...!? מה השתגענו על כל הראש!? מה כל הבולשיט הזה? נראה לכם דקה תעלה 50 $!? ואם בכלל יש למישהו סמכות על הלהקה זה רק לחברת אורנג' ולאדם מוסמך מטעם החברה! ובודאי שלא יקחו אותם לרחוב המסגר המכוער!? מה יש לראות שם כבר?! אבק מביניינים מכוערים!? ולמה פתאום לאדם כ"כ גדול שהולך ללוות את הלהקה מוכר דרך הפורום את הכרטיסים? זה רק אמור להיות דרך אורנג'! בקיצור תעשי טובה איך שלא קוראים לך "עיו טינופת" ותמצאי לך פורום אחר להסתלבט עליו!
איזה טיפשה אני בכלל שעוד היה לי ספק!!!!!! אלף אנשים שהתייעצתי איתם אמרו לי שזה שקר ולא להאמין אבל בקטעים האלה אני קצת תמימה כי אני רוצה שזה יקרה חחח אני בשביל דקה לראות אותם הייתי משלמת 10000 שקל אבל הבעיה היא -מאיפה יש לי ת'כסף?? ההורים שלי בקושי ת'הופעה מממנים ליי