שלום לכולם

שלום לכולם

שלום לכולם אני חדשה כאן ולפי כל התיאורים של ADHD אני חושבת אחורה לשנים הראשונות בחיי ורואה שפשוט הכל מתאים פיקס. לוח הכפל, כתב היד, בעיות זכרון וכו'. היום אני שנה שניה בלימודים באוני' ב"ש וסובלת רבות מחוסר ריכוז ובעיות רבות בקריאת טקסטים ארוכים. כלומר אני קוראת טת הטקסט ללא כל בעיה רק כל פעם שאני מסיימת עמוד אני שוכחת מה קראתי בתחילתו. אני תוהה אם מישהו יודע אם שווה ללכת לאיבחון בגיל יחסית מבוגר ואם כן אז האם מקבלים הקלות מסויימות בלימודים האקדמיים ?? אשמח לתגובות

מאוחר ??? למי ?

קודם כל לא מאוחר, תקראי על אנשים שאובחנו בגיל יותר מאוחר. כן, תקבלי גם התאמות עם אבחון מתאים, ןבתנאי שהאבחון יעשה על ידי מכון שמוכר על ידי אונ' באר שבע. אבל באיבחון לש מעבר לאיזה, יש חותמת שיכולה להסביר הרבה מהקשיים, וזה מאוד מקל שיש לזה שם וכעט יש את ידע למצוא התאמות להתמודדות יעילה יותר אקדמית ובתחומי חיים אחרים באופן יעיל יותר בהצלחה גיל

פרחיה2

New member
חשוב!

תבררי אצל ד"ר עדי אדר, אם הוא מוכר באוניברסיטה. אם כן, עדיף. אחי עשה אבחון יקר ומאוד לא מוצלח במכון שמוכר באוני. ואז נאלץ לעשות אבחון חדש אצל ד"ר אדר. {כן, בב"ש}. אז זהירות! אני מאוד ממליצה לעשות אבחון כזה, ולשפר את הצלחותייך בלימודים בעשרות מונים. את גם תקבלי התאמות וגם תכירי אסטרטגיות למידה חדשות שיעזרו לך כל החיים. ד"ר אדר גם מיעץ פה בפורום לפעמים, את יכולה לשאול אותו ישירות.

תודה

תודה רבה לכל מי שענה לי באוניברסיטה התהליך הוא קצת שונה. הלכתי לרכזת לקויי למידה וביקשתי לדעת את רשימת המוסדות עימם הם עובדים. הוסבר לי שכאן התהליך עובר קודם כל דרך הפסיכולוגית של האוניברסיטה שמחליטה אם בכלל יש טעם לשלוח אותי לאבחון. ואם כן היא מפנה אותי ספציפית לגורם המאושר על ידם. אז תודה לכם על העזרה ונראה מה יתפתח בעתיד .

למעלה