שלום לכולם!

babytal

New member
שלום לכולם!

קוראים לי טל, אני בת 17, ועשיתי בחינת TOVA לפניי כשבועיים, שמסתבר שלא ממש בוצעה כמו שצריך, כך שהייתי צריכה לעבור אותה שוב, אתמול. קיבלתי אתמול תוצאות וגילו אצלי ADHD בדרגה חמורה, ואצטרך להתחיל לקת רטלין, לאחר פגישה עם הרופא. רציתי לשאול כמה שאלות: 1) מהן תופעות הלוואי של הרטלין? 2) האם ה"קונצרטה" עדיף מרטלין? מה תופעות הלוואי בקונצרטה ומה ההבדלים בין תרופה זאת לרטלין? 3) האם יש קשר בין משקל הגוף למ"ג רטלין שצריך ליטול? תודה רבה

nirK10

New member
הינה קישור

הינה קישור לסרטון וידאו בו מסבירה רופאת משפחה לגבי תופעות הלוואי, הופיע בערוץ 1. לשיקולך והחלטתך מה לעשות הלאה. יש פתרונות אחרים מועילים יותר, לפחות לדעתי בניגוד לשאר האנשים כאן בפורום. זה מובן ומכובד איש איש בדעתו יחיה ואני מכבד זאת.

פיונה ש

New member
זה קישור לאתר של הסינטולוגיה../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

את הסרטון לא הצלחתי לראות

אנרגטית

New member
את לא מזהה את ניר כתריאל?

זו לא הפעם הראשונה שהוא רוצה לרפא אותנו.

dvasha

New member
יש תופעות לואי.. אבל יתרונות עצומים

אני מניחה שמתגובתו של ניר נבהלת.. זו היתה המטרה,, ואת יתר הדיון לא ממש הבנת בכל מקרה יש בפורום הזה המון ידע על רטלין וגם על תופעות הלואי שלו, שהן באופן כללי: ירידה בתאבון וקצת 'זומביות' בעיקר עד שמוצאים מינון נכון. חשוב להדגיש שהיתרונות גדוליםמאוד!!, בפרט אם את כותבת שהגדירו את הלקוי שלך כחמור, אבל אין חכם כבעל נסיון, תקפצי למים, תנסי וכיוון שאת ילדה גדולה תדעי הכי טוב על עצמך מה גדול יותר ומשמעותי עבורך: היתרונות או החסרונות.

למעלה