שלום לכולם : )

IGotIt

New member
שלום לכולם : )

וסליחה על הפלישה - פורטל חדש תר אחרי כותבים איכותיים עם חוש קומי מפותח, לכתיבה בנושאים מגוונים (טורים, מאמרים, מדריכים). אם יש ביניכם היודעים לכתוב ורוצים לחלוק ידע ומחשבות, ניתן ליצור קשר בפרטי. המשך יום טוב :) מיכל

זה פלישה זה? פחח...

היית מתה. ומה גורם לך לחשוב שיש ביננו כאלו שיודעים לכתוב, ועוד ירצו לחלוק ידע ומחשבות(יש לך בכלל מושג כמה פטנטים יש פה). (אם בא לך זו גם היתה שאלה.) ואני לא בטוח כמה היום הזה ימשיך להיות טוב. :(

הפלישה ממאדים

אין פה אנשים איכותיים, אין פה כותבים ואין פה בעלי חוש קומי, מפותח או מנוון. ולגבי הפלישה שלך, חכי עד שתראי את תותח החוקן, ואז תביני מה זו פלישה.

עני כוטב כומי

בוקר טוב! מי זה רוג'ר ווטרס???? אני מעדיף, "ג'ורג'ט ווט-רעש". לשואלים מי זו? זו השכנה, החטטנית, שאני רוצה להרוג אותה...מה איכפת לי? מקסימום אטען לאי שפיות זמנית...אגייס את הרבנים, הם כבר יוציאו אותי מהכלא. לתוכן ההודעה - עני כוטב כומי תראגי, בכל מיני "נוסעים". (הצלחתי להצחיק את עצמי, קשהכלפטי בין "נושאים לנוסעים"). נראה לחם, סיס לי אטיד בקטיווה??. אני מעיד על עצמי, כי אני כותב כתיבה "תמה", לא חורג מהשורות ממש כסופר סת"ם. אכשיו נראה אוטך, אט המציאה את ההצאה, פונה אלי את בפרתי?...

קפת

New member
ניסים! אתה קורא לעצמך

בן תרבות ולא יודע מי זה רוג'ר ווטרס? חסר תרבות שכמותך. ורוג'ר בכלל מגיע בקרוב לארץ. זו הזדמנות פז בשבילך, ניסים, להתוודע לאחת מאושיות תרבות המוסיקה בשנות ה70. כן, אני מדברת על המאה הקודמת. נפלה בחלקך זכות גדולה: אם תיאות להיפרד מ400 שקלים, פחות או יותר, תוכל לשבת בשדה חומוס שזה עתה נקצר ולהאזין לרוג' רווטרס וחבר מרעיו מביאים ברעש במשך 3 שעות. צידו האפל של הירח מעולם לא היה מואר יותר...

קפת

New member
למה? בשם אלוהים ודיויד גילמור

למה? רוג'ר ווטרס. נסיון אחרון. ואם לא יצליח, תעשו בעצמכם גוגל.

פלישת חוטפי הלינקים

ואם לא עשו עדיין את הסרט הזה אז זה ענין של זמן. קפתיניו, בתור חוצן חלק משגרת יומי הוא לברור לי פעם ביום מאן דהוא אקראי מן הקהל ולתת לו היכרות עם Anal probe כמו בספרים. כיוון שמדובר בהוד מעלתך הדוכוסית אני יכול לעשות לך ג'סטה ולתת לך לבחור פתחי גוף אחרים. את מעדיפה וגינה א' או וגינה ב'? שאעשה אנדנדינו? לילה טוב.

קפת

New member
אל תשא את שם הסטינג לשוא

פן תיעקץ ובחומרה קשה. אם לעשות אנדנדינו זה לעשות ביד, אז כן. תעשה. לא רוצה שתעבור כל כך הרבה ימים ולילות חשוכים וגלמודים בלי חיי מין. אני פיצחתי אותך. זה לקח לי כמה ימים, יען כי מוחי היה הוגה בעניינים חשובים חשובים (איזה צבעי לאק יככבו בקולקצית הקפת לקיץ 2006, ולמה כל הגופיות המדליקות בפוקס, שמתאימות באופן יוצא מן הכלל לאאוט פיט של הפילאטיס, יש רק בגדלים לגודזילות. ועוד...). אבל בתור מי שקראה בשקיקה את צופן דה וינצ'י, קלטתי ברגע: חוצן חוקי = חוקן חיצוני. הה. נוכל. אין דבר כזה חוקן חיצוני. זה לא הוכח מעולם כיעיל ולמען האמת לאחרונה קראתי שהפרופ' הרקטומאי השוודי שטוען להמצאת השיטה נמצא אשם בהונאה ונוכלות אחרי ששרף את כל מסמכי המחקר שלכאורה הוכיחו את ממצאיו: שניתן לבצע באנשים חוקן וירטואלי ("חיצוני", עלאק) באמצעות סורקי US. קונספירציה.

מה שהכי יפה...

זה שבמכון מור כבר שנים עושים "קולונוסקופיה וירטואלית" אבל חטופי חייזרים עדיין מאמינים שדוחפים להם שטרונגול בחדר הניתוחים של העב"מ. אמא פאטרישיה הייתה אומרת שלא מדברים על דברים שמתחת לחגורה בזמן האוכל. אני אחזור אחרי הסטייק. בינתיים אני מבקש שתמחקי לאלתר את הבולשיט שדן בראון שתל במוחך. הבל הבלים הכל זבל. ככה לבלבל את הציבור? הוא ומייקל מור יכולים מצידי להקים מדינה באוגנדה ולעזוב אותנו בשקט.

מה שהכי נורא

זה שאנשים מסוימים, ואני לא אזכיר כאן את קפת מפאת כבודה, נכנסים לפוקס, מתבוננים שם בגופיות ועוד קוראים להן מדליקות. פילאטיס זה לא תירוץ.

קפת

New member
מה שהכי חמור

זה שיש לגופיות האלה אטיקטים מעצבנים שחותכים לי בעור, בדיוק כשאני מתכופפת. ובוגונביליה צורבת דיסקים, שתידו.

אחח... רוג'ר ווטרס

כמה חבל שאני חוסך כסף לפסנתר חשמלי. רק אני שמתי לב לאירוניה המשעשעת שבעוד הכרטיס עולה פריקינג 400 שקלים חדשים, רוג'ר יקירינו הולך לעמוד על הבמה ולצעוק לתוך המיקרופון "Money! It's a crime!" אם תשאלו אותי, זה ממש קומי.

קפת

New member
בשביל הכסף שאנחנו מתכוונים לשלם לו

ולשוקי וייס אנחנו מצפים שהוא לא רק יצעק את זה, אלא גם ישיר וינגן. בשביל לצעוק על כסף יש לנו את עמי פרץ. גם אם זה עולה לנו יותר.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
אני לא יודעת מה איתך

השלט הקטן שהתלווה לפלייר של רוג'ר האומר "פה פעם היה שדה חומוס" הצחיק אותי יותר. אני מקווה שלשם ההגינות, הכלכלה והשלום העולמי הם יפתחו אוהל בדואי בצד הכביש למטרות ניגוב כל החומוס שנקצר ויספקו תעסוקה לכמה פלסטינאיות.* *או פלסטינאים, אין צורך להיות שוביניסטים.

למעלה