שלום לכולם

shay poli

New member
שלום לכולם

שלום לכל החברים. לאחר 10 שנות הערצה של יהודה לשמחתי אני מגלה את הפורום שלכם. ורוצה לפרגן לכולם,באמת אחלה פורום. הבנתי שישנם מפגשים עם יהודה. האם מתוכנן מפגש נוסף בקרוב ?
 

ira87

New member
קודם כל, ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אין כזה דבר שנקרא "מפגש עם יהודה", בסוף ההופעה נגיד שהייתה אתמול, פשוט חיכינו שהוא ייצא בשביל להודות לו. אתמול זו הייתה ההופעה הראשונה שלי, והיה כל כך מרגש שהוא לחץ לי את היד ודיבר איתנו אפילו שזה ממש מעט... יש הופעות ב-3.05-5.05 בזאפה, תל אביב. בהצלחה ותהנה כאן איתנו בפורום וגם בהופעות כמובן
אירה
 
שלום שי

ברוך הבא! מאיפה הבנת שיש מפגשים עם יודה? בעצם פעם היה נסיון למפגש כזה ומי שאירגן לנו את זה היה גם בחור בשם שי. אך הניסיון לא עלה כמתוכנן.. אבל אם תרצה לפגוש את יודה תוכל לחכות אחרי ההופעה, הוא יהיה מקסים כהרגלו.
 

shay poli

New member
אהלן רומיאו האחת.

אהלן רומיאו האחת. קודם כל תודה רבה. לגבי ההודעה,פשוט ראיתי בגלריה היה נושא מפגש עם יהודה 1,מפגש עם יהודה 2 ,ולכן חשבתי שאתם יוזמים איתו פגישות רק של חברי הפורום. כבר פגשתי את יהודה פעמיים וגם הצטלמתי איתו פעמיים. אבל זה היה רק לראות אותו להצטלם וזהו,אני חשבתי יותר על מפגש של ממש לדבר איתו ,לשאול אותו שאלות וכד". בכל אופן,ישנם פגישות של חברי הפורום ? מה אתם הולכים להופעות ביחד ?,איך זה בעצם עובד ?. כולם מכירים את כולם באמת?,או שרק בשמות וכינויים ?
 

willo1

New member
הגלריות מסודרות ככה

כי בכל הופעה יש מעין 'מפגש פורום'
ברוך הבא!
 

ספי סול

New member
רינה וליז מתכוונות ללכת להופעה הבאה

כנראה ב-3/5 כך הבנתי מההודעות שלהן יש עוד מישהו שמתכוון ללכת??? אפשר שכולנו נשב ביחד...לא?
 

רינה ד

New member
שכולנו נשב יחד??? דאאאאאיייי

אני לא מאמינה...ספי הסנוב רוצה לשבת איתנו??? לא באת להגיד שלום אז בא לך לשבת איתנו???
 

ספי סול

New member
רינה רינה רינה... את בודקת הודעות

פרטיות שנשלחים אלייך??? כי אם כן היית מגלה כמה הודעות שכתבתי לך ואת לא מתיייחססססססססססססססססססתתתתתתתתתתת סנובית אחת!!! ( ברור מצחיקה שאני רוצה לשבת איתכם...)
 
למעלה