שלום לכולם

שלום לכולם

אני פעם ראשונה פה, אז אני מנסה... אם זה יצליח, אז בהודעה הבאה אסביר לכם את בעייתי

סיפור מוזר../images/Emo53.gif

טוב, אז אני נמה, ובעצם אתם הראשונים שלפניכם אני מספרת את הסיפור המוזר שלי.. אני בחורה בת 25. ילדה טובה ירושלים, מהסוג שבחיים לא היית מנחש אצלו שום דבר בעיקרון אני נמשכת לגברים והיו לי כבר קשרים יותר ופחות רציניים איפה מתחיל העניין? לפני כמה שנים הכרתי מישהי, שהתפתח לי איתה קשר נורא טוב (אני מתחברת נורא בקלות לאנשים) ואיכשהו הגענו לדבר על יחסי מין וכד´ ונדמה לי שהיא התנסתה עם בנות מינה והיא רמזה לי קשות.. אני לקחתי את זה בהומור, וזה חלף מהעולם... מאז נפרדו דריכנו והכל היה בסדר גמור.. עד לפני שנה.. פגשתי בחורה, התחברתי איתה מיד, נהיה לנו קשר עמוק ואינטנסיבי ומשכר, ממש צחקתי לעצמי שאם היא היתה בחור הייתי יכולה להגיד שאנחנו מאוהבות. אבל כמובן לא ייחסתי לזה חשיבות. היינו ביחד שעות, היא הגיע לישון אצלי כל סוף שבוע, נסענו יחד לטיולים ומה לא. באיזשהו שלב הכרתי אותה ליזיז שלי, והם שכבו. כל התקופה שאני מטיילת איתה וכאלה, היא עוגבת עלי, נוגעת לי "במקרה" בחזה וכד´, אני שוב לא מתייחסת לזה ברצינות. ואז איזה לילה (יש לי מיטה זוגית וכשהיא מתאחת פה היא ישנה אצלי במיטה) היא פשוט התחילה איתי, אני לא ידעתי מה לעשות עם זה.. ונתתי לה.. ולקצר סיפור ארוך- זה התפתח לזה שהיינו שלתינו יחד (היה לי יותר קל כשעירבנו את הבחור) ולבסוף- רק אני והיא לבד בלעדיו יש לציין שהיא מעולם לא היתה עם בחורה לפני זה ושוב עבר זמן, והיא עזבה.. ועכשיו אני מרגישה איך דבר כזה מתחיל שוב עם מישהי אחרת, שיש לי איתה יחסים ממש חמים, אבל לאט לאט אני מרגישה איך הם ניסחפים למקום אחר. בלי שמץ של רמיזה מצידי, אין לי בכלל כוונות, אבל אני מרגישה לאט לאט איך הקשר שלנו שובר גבולות... הקטע המוזר הוא שזה קורה לי מידי פעם, בנות מרגישות איתי נורא נוח, אם זה שהם פותחות לפני את צפונות ליבן, אם זה ללכת איתי לקנות הלבשה תחתונה, ואם זה לפזר כמה הן אוהבות אותי (מה שהן לא עושות עם אחרות) ולהגיד שאילו הייתי בחור בלה בלה בלה.. אפילו החברה הכי טובה שלי (שבכלל עומדת להתחתן) עד עכשיו לקחתי את זה כחוויה וזהו אבל עכשיו שזה כבר מתחיל שוב (אולי רק דמיונות שלי) אני כבר לא יודעת מה לחשוב לעזאזל, אני משדרת את זה? אני לסבית לא מוצהרת? (את היחסים עם הקודמת אני הפסקתי כי לא הרגשתי נוח לשכב רק איתה בלי הבחור) אני לא מבינה את הקטע הזה למישהו יש מושג???? למישהו זה קרה? לאן זה התגלגל? נמה

Mar Jade

New member
אהלן ../images/Emo13.gif

קודם כל את צריכה לשאול את עצמך, האם באמת מפריע לך כלכך שזה מתגלגל לקווים לסביים? אם כן, את צריכה לשאול את עצמך, למה? אני יודע שאין מצב שבו תגידי "לא, זה לא מפריע לי בכלל", כי גם אם זה לא מפריע לך, זה עדיין שינוי גישה ושינוי זה לא דבר פשוט ולעניין, אבל תשאלי את עצמך - האם את רואה את עצמך לבד עם בחורה?

Dominique

New member
תשובה בשבילך

הי לך, תוכלי לקבל סיפורים על התנסויות רבות וזה לא ישנה הרבה כי כל אדם הוא שונה לעצמו. מה שגורם להרבה בעיות זה הנסיון ההחלטי להדביק תוויות חד-משמעיות. מה זה אומר ? זה אומר שאם את עושה X אז את בטח Y וההפך. לכן תמיד ישאלו אותך וירצו תשובה חד-משמעית: תחליטי כבר אם את לסבית או סטרייטית ובחיים זה שונה. אורינטציה מינית אינה מורכבת משני קטבים אילו בלבד אלא מרצף מאוד מגוון ועשיר. את יכולה כעת להמשך יותר לנשים ובעוד שנתיים זה ישתנה. הכל בעצם פתוח. זה מאוד מיוחד שיש לך את היכולת לפתח קשר רגשי עם גבר ועם אישה. מה שיכתיב לך את ההמשך יהיה אדם מסוים שתפגשי שעימו תחליטי לחיות או החלטה שלך שתוביל אותך. כמובן שמאוד יועיל לך אם תשמרי על ליבך ותקשיבי לו כי אם רק תצהירי שאת בי-סקסואלית יפלו השמיים והמיעוט הגיי שאוהב לדרוש שיקבלו אותו כמו שאת כולם לא בהכרח יקבל אותך. אני באותה סירה ותמיד אומרים: תחליטי כבר !! לכי על מה שנעים לך, לכי על מה שטוב: בשלב כל שהוא תחליטי אם את רוצה משפחה ואיזו משפחה, בינתיים את כל כך צעירה, תהני מכל רגע ותשמרי על ליבך, ןתזכרי שכמו שציפיות מיועדות לכריות אז תוויות מיועדות לחנויות, נעה חן

דרור22

New member
פשוט תעשי מה שבא לך...

הכוונה שתפסיקי לחשוב כל כך הרבה מה את או מי את... לכי עם הלב שלך.. היום בא לך להכנס לקשר (גם מיני) עם בחורה לכי על זה תזרמי עם הלב שלך... בא לך על אותה בחורה - אל תרגישי רע בגלל שאת עושה משהו שהוא מנוגד לנורמה או בגלל שאת לא בטוחה שאת לסבית- ההגעה לשלמות מינית כרוכה לעיתים גם בניסיון מיני.... תשובתי - לכי על מה שבא לך - על הבחור על הבחור על הבחור והבחורה ביחד! רק תהני ותעשי את זה בטוח... ואל תחשבי יותר מידי מחשבות הגדרתיות - שתביני מי את אז תביני את זה ולא תצתרכי להסתבך יותר מידי! בברכת הצלחה, סקס פרוע ומדהים, שלך דרור...

דרור22

New member
תיקון טעות....

מה לעשות אני בן אדם... "על הבחור על הבחורה ועל הבחור והבחורה ביחד!" (למרות שאני הייתי הולך על הבחור- אבל אנחנו נכנסים פה כבר להעדפות אישיות)

למעלה