סיפור מוזר../images/Emo53.gif
טוב, אז אני נמה, ובעצם אתם הראשונים שלפניכם אני מספרת את הסיפור המוזר שלי.. אני בחורה בת 25. ילדה טובה ירושלים, מהסוג שבחיים לא היית מנחש אצלו שום דבר בעיקרון אני נמשכת לגברים והיו לי כבר קשרים יותר ופחות רציניים איפה מתחיל העניין? לפני כמה שנים הכרתי מישהי, שהתפתח לי איתה קשר נורא טוב (אני מתחברת נורא בקלות לאנשים) ואיכשהו הגענו לדבר על יחסי מין וכד´ ונדמה לי שהיא התנסתה עם בנות מינה והיא רמזה לי קשות.. אני לקחתי את זה בהומור, וזה חלף מהעולם... מאז נפרדו דריכנו והכל היה בסדר גמור.. עד לפני שנה.. פגשתי בחורה, התחברתי איתה מיד, נהיה לנו קשר עמוק ואינטנסיבי ומשכר, ממש צחקתי לעצמי שאם היא היתה בחור הייתי יכולה להגיד שאנחנו מאוהבות. אבל כמובן לא ייחסתי לזה חשיבות. היינו ביחד שעות, היא הגיע לישון אצלי כל סוף שבוע, נסענו יחד לטיולים ומה לא. באיזשהו שלב הכרתי אותה ליזיז שלי, והם שכבו. כל התקופה שאני מטיילת איתה וכאלה, היא עוגבת עלי, נוגעת לי "במקרה" בחזה וכד´, אני שוב לא מתייחסת לזה ברצינות. ואז איזה לילה (יש לי מיטה זוגית וכשהיא מתאחת פה היא ישנה אצלי במיטה) היא פשוט התחילה איתי, אני לא ידעתי מה לעשות עם זה.. ונתתי לה.. ולקצר סיפור ארוך- זה התפתח לזה שהיינו שלתינו יחד (היה לי יותר קל כשעירבנו את הבחור) ולבסוף- רק אני והיא לבד בלעדיו יש לציין שהיא מעולם לא היתה עם בחורה לפני זה ושוב עבר זמן, והיא עזבה.. ועכשיו אני מרגישה איך דבר כזה מתחיל שוב עם מישהי אחרת, שיש לי איתה יחסים ממש חמים, אבל לאט לאט אני מרגישה איך הם ניסחפים למקום אחר. בלי שמץ של רמיזה מצידי, אין לי בכלל כוונות, אבל אני מרגישה לאט לאט איך הקשר שלנו שובר גבולות... הקטע המוזר הוא שזה קורה לי מידי פעם, בנות מרגישות איתי נורא נוח, אם זה שהם פותחות לפני את צפונות ליבן, אם זה ללכת איתי לקנות הלבשה תחתונה, ואם זה לפזר כמה הן אוהבות אותי (מה שהן לא עושות עם אחרות) ולהגיד שאילו הייתי בחור בלה בלה בלה.. אפילו החברה הכי טובה שלי (שבכלל עומדת להתחתן) עד עכשיו לקחתי את זה כחוויה וזהו אבל עכשיו שזה כבר מתחיל שוב (אולי רק דמיונות שלי) אני כבר לא יודעת מה לחשוב לעזאזל, אני משדרת את זה? אני לסבית לא מוצהרת? (את היחסים עם הקודמת אני הפסקתי כי לא הרגשתי נוח לשכב רק איתה בלי הבחור) אני לא מבינה את הקטע הזה למישהו יש מושג???? למישהו זה קרה? לאן זה התגלגל? נמה