שלום לכולם

בוא נסקור את האנשים ש...

לא יצאו מהארון... או קיי, יש כמה שיצאו (ולחלקם לקח זמן עד שזה קרה) ולדעתי יש עוד יותר (זמרים, בין היתר) שלא יצאו מהארון, אני יודע מקרוב על שחקן מוכר שאפילו שיחק הומואים ולמרות זה לא יצא מהארון! ויש עוד רבים רבים כמוהו, בטוח יש יותר (במיוחד סלבז למיניהם) בארון מבחוץ. ברור לי שאתה בא מחברה הרבה יותר פתוחה משלי. מספיק שראיתי בכרטיס שלך שאתה מאזור ת"א, זה כבר עושה את ההבדל. יצא לי לא פעם להיתקל בתגובות מאוד מאוד מזלזלות על הומואים - ומידידים, משפחה, עבודה ועוד... כמובן לא פגיעות אישיות כלפי, כי אף אחד לא יודע שאני הומו, אבל מספיק לי לשמוע דעות והערות של הסביבה הקרובה שלי, ולדעת שאני רחוק מלהיות מוכן רגשית להתמודדות מול החברה והמשפחה.

SimsY

New member
אלו שלא יצאו מהארון זאת לא דוגמא

אלו שיצאו הם כן. ואני חושב שכרגע אתה לא מוכן בגלל זה אתה צריך לחכות עם זה עד שתתחזק יותר ותוכל לצאת - זה יגיע גם הכל בעזרת השם ועם סבלנות.

SimsY

New member
תקרא שוב ותבין למה

אני מרגיש שזה מותר - אני חושב שהסברתי את זה יפה מאוד. אם אתה חושב שאתה פאשלה של אלוהים אין סיבה שאחרים לא יחשבו ככה. יש הרבה אנשים שחושבים שיהודים הם פאשלה גזעית - אז למה נגד זה אתה יכול לצאת בלי בעייה ? נישואין זה איחוד קדוש בין שני אנשים =אוהבים= לא שני אנשים שרוצים לעשות הסכם בינהם - זה כבר לא נשואין - זה הסכם כובל. אתה הולך לחיות כל החיים בלי אהבה רק בגלל שמישהו ובער מאוד חושב שאסור לך... אם אתה רוצה לתת לו את הכח להיות הסלקטור שיגיד לך "לך אסור לחיות לך ימינה" - זה רק יהרוס לך את החיים. אתה לא צריך לוותר על ילדים, יש היום משפחות חד מיניות עם ילדים ואני גאה להכיר 10 מהן והן משפחות הרבה יותר נורמליות מהרבה משפחות סטרייטיות שאני מכיר ככה - אתה תהיה לבד אם תתחתן עם לסבית כי לעולם לא יהיה איתך מישהו שתאהב אלא רק סטוצים ואישה שלא אומרת לך כלום. למקרה שלא שמת לב אנחנו כאן לא בגרמניה של 1933 אף אחד לא ירצח אתכם בגלל זה - אלא אם כן תגורו בבני ברק או במאה שערים כמובן. אבל כמו שלא תגורו באוסטריה כיהודים - לא תגורו בבני ברק או במאה שערים. היום יש קבלה הולכת וגוברת למשפחות חד מיניות בהמון חלקים בארץ ובתל אביב בכלל ככה שאין סיבה להכנס לפניקה כי אף אחד לא ירצח אותך ולא שום דבר. ושוב להתחתן זאת לא המילה הנכונה - לחתום על הסכם כובל עם מישהי זאת המילה הנכונה, ואם אתה שונא את מה שאתה ולא מוכן לקבל את החיים שלך אין סיבה שאחרים יעשו את זה. יש הרבה מאוד אנשים שלא מוכן שתחיה כיהודי - למה עליהם אתה שם פס ועל אנשים שלא רוצים שתחיה הומו אתה לא מוכן לשים פס ? זה אותו הדבר. שנאת השונה והאחר בטוענה שהוא מושחת מסואב ומלכלך את האוכלוסיה.

SimsY

New member
אני בהחלט רוצה לחזק את דבריך

אהבה לעולם! לא טועה

jam19

New member
הכרות ../images/Emo34.gif

אני ישמח להכיר אנשים אז אם תוכלו לרשום שמות כדי שאני ישייך כינויים לשמות... ועוד משהו, ביום חמישי התוודעתי לראשונה לפורום ולא הפסקתי לחשוב עליו כל השבת, במילה אחת:
אני מרגיש הרבה יותר טוב כשאני מדבר עם אנשים כמוני, עם לבטים כמו שלי, עם חיים דומים לשלי, זה נחמד, זה מחזק, ושוב תודה על הכל. סתם תמונה חמודה ==>

jam19

New member
יותר יפה..

אני סתם מתלהב ממנו, סמל המיניות השנוי במחלוקת... יש לי עוד כמה מאות תמונות...

orenin

New member
מסכים איתך ../images/Emo45.gif

הפורום הזה עוזר מאוד... נותן הרבה חיזוקים!

BabyBoy1

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

במיוחד בזכותך, פתחתי את השאלון, אתה מוזמן לענות כדי שנכיר אחד את השני יותר טוב

שמות ?! ../images/Emo12.gif

מה שמות?! כולם פה יצאו מהארון? רק אני תקוע?! אני כאן רק כי אין לי במי להעזר ביום יום, כי אני מסתיר את הנטיה שלי, אני כאן, כי כאן אני אלמוני, ונראה לי שיש פה עוד רבים כמוני, אבל שם הכינוי שלי "מאוהב" (לא רק כינוי...) וברוכ/ה הבא/ה לך

Winston Guy

New member
../images/Emo204.gif

הצבת לעצמך שתי אופציות, וואלה... אלו לא שתי הברירות היחידות. בכל אופציה שהצעת לעצמך יש קיצוניות שלא חייבת להיות. "לחיות בשקר ולהתחתן עם אשה למרות הכול" לא
אתה באמת רוצה להתחתן עם אישה?! תחשוב על זה רגע.. את מי בעצם אתה מרצה פה?! בטוח שלא את עצמך. אילו חיים אתה רוצה להעניק למשפחה שתבוא בעקבות החתונה, לאישתך והחשוב מכל - לעצמך! חיים של שקר?! חיים של סבל מבפנים!? לאכול את עצמך בכל פעם שתשקע במחשבות?! אתה לא חייב לקחת את זה למקום הזה... "לצאת מהארון ואז כולם יסתכלו עלינו עקום." תראה, אתה לא חייב לעשות את הצעד הזה אם אתה לא באמת מוכן לעשותו. אני מקווה שלא תפגע ממה שאני אומר לך עכשיו אבל לפעמים אנחנו צריכים להפריד בין החיים שלנו לבין איך שההורים שלנו רוצים שנחייה את חיינו . אז כן, אולי זאת תיהיה כמו הנחת פצצה על ראשה של אמך, אבל בסופו של יום אתה זה שצריך להתמודד עם זה, לחיות את זה, וגם אם היא לא תקבל את זה לא יהיה לה כ"כ הרבה מה לעשות בענין, עם הזמן, ואם נכונות מצדך היא תצטרך ללמוד לחיות עם זה ואולי אפילו בסוף לקבל את זה. ואת הצעד הזה אני מציע לך לעשות מתי שבאמת תרגיש שלם עם ההחלטה, מתי שתרגיש צורך אמיתי לשתף אותה ולספר לה. ועוד משהו אחרון .. להתחתן זה צעד קיצוני מדיי, אל תצעד אותו, ובנתיים עדיף שתמשיך בחייך כמו שהם מאשר להכנס למשהו כל כך גדול שיכול לגרום להרגשת סבל מאוד גדולה שלך.
, רק טוב, וינסטון גיי.

למעלה