שלום לכולם! אני חדשה!! יש כאן כמה בנות שמכירות אותי.. אהמ אהמ עמית... מקווה להנות!
M Maya Abr New member 18/4/06 #1 שלום לכולם! אני חדשה!! יש כאן כמה בנות שמכירות אותי.. אהמ אהמ עמית... מקווה להנות!
M Miss Pointe New member 18/4/06 #2 ../images/Emo187.gifמאיוש!../images/Emo24.gif ברוכה הבאה חחח... זה התחיל ממני [בערך שנה וחצי בפורום! ], ואז חייקין הצטרפה, ואז יובל ראתה והצטרפה, ועכשיו גם מאיה מצטרפת תנו לילדה כבוד
../images/Emo187.gifמאיוש!../images/Emo24.gif ברוכה הבאה חחח... זה התחיל ממני [בערך שנה וחצי בפורום! ], ואז חייקין הצטרפה, ואז יובל ראתה והצטרפה, ועכשיו גם מאיה מצטרפת תנו לילדה כבוד
M Miss Pointe New member 18/4/06 #5 ../images/Emo187.gifאוח לא שלח תוכן../images/Emo6.gif התכוונתי לומר שספיר באה אחריי
S sapirush 100 New member 18/4/06 #4 מאיוש../images/Emo9.gif ברוכה הבאה../images/Emo6.gif חחח בערך כל הסטודיו פה אגב זו ספיר
A ahaiikin New member 18/4/06 #7 הייי מאילה.. היי... ברוכה הבאה לפורום... גם אני חדשה פה... (לעמית: אפשר לפתוח קומונה של הסטודיו... חחח...) דרך אגב... זאת חייקין... מהלהקה 1!!
הייי מאילה.. היי... ברוכה הבאה לפורום... גם אני חדשה פה... (לעמית: אפשר לפתוח קומונה של הסטודיו... חחח...) דרך אגב... זאת חייקין... מהלהקה 1!!
Y yuvush New member 19/4/06 #11 ../images/Emo85.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif תהני אני מקווה שתכירי עוד אנשים במהרה... אני אשמח להתחבר איתך.. קוראים לי יובל.. מגבעתיים.. ואת??
../images/Emo85.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif תהני אני מקווה שתכירי עוד אנשים במהרה... אני אשמח להתחבר איתך.. קוראים לי יובל.. מגבעתיים.. ואת??
Y yaeltal12 New member 19/4/06 #16 ברוכה הבאה! וואי קרן רייס משתלטות על הפורום!!! להביא כמה בנות מרונית כדי לאזן ת'מצב? חח סתם... בכל מקרה תהני בפורום!
ברוכה הבאה! וואי קרן רייס משתלטות על הפורום!!! להביא כמה בנות מרונית כדי לאזן ת'מצב? חח סתם... בכל מקרה תהני בפורום!
Y yaeltal12 New member 19/4/06 #18 חחח בזמן האחרון הרבה בנות מפה עמית שפה ממזמן, יובל שחדשה, ספיר שלא ממש חדשה, עמית אחרת שחדשה, ועכשיו מאיה (ואולי שכחתי מישהי...). אני לא בדיוק מקרן רייס.. חח
חחח בזמן האחרון הרבה בנות מפה עמית שפה ממזמן, יובל שחדשה, ספיר שלא ממש חדשה, עמית אחרת שחדשה, ועכשיו מאיה (ואולי שכחתי מישהי...). אני לא בדיוק מקרן רייס.. חח