שלום לכולם

LadySnowBlack

New member
גם אני הייתי בבית לחם

ביקרתי בכנסיית המולד עם אחים שלי שהם נוצריים, בתקופה שלפני האינתיפאדה. היה ממש מרגש.

irashady

New member
ע=ל=ו=ב לגמרי מצידו!!! גועל נפש!

אני מצטערת להגיד... אבל את האידיוט הזה את מעריצים?! אוקיי, בתור אחת שחיה במדינת ישראל, מדינה שאת אמורה לכבד, כי כ"כ הרבה חיילים מתו בשביל המדינה הזאת, 6 מליון יהודים מתו בשביל המדינה הזאת מדינה בה בשנים האחרונות היו פיגועים כל יום מצד "לוחמי החופש" האלה! ועכשיו ה"אמן" הזה... בחיי חיים דיי טובים הייתי אומרת בארה"ב, מלא בכסף, כאשר אצלו אין בדיוק כל יום "פיצוצים", והוא כנראה לא חיי במצב שחברים שלו, אחים שלו, ההורים שלו והסבים והסבתות שלו נלחמו בשביל המקום בו הוא חיי וזה פשוט מגעיל אותי שבנאדם מבחוץ שלא מבין טיפה בפוליטיקה פשוט נותן במילים שלו חופש לכל הטרוריסטים האלה... "לוחמי החופש" ואתם, אלה שהולכים למופע הזה פשוט מזלזלים בצבא ובכל מה שהחיילים במדינה הזאת עוברים כדי לאבטח אותנו, ומשתתים במופע שדוגל בחופש של התנועות האלה! "הסבל שנגרם מכיבוש בן 40 שנה הינו בלתי נסבל ובלתי ניתן להבנה. אני תומך במאבק לחופש". אחרי משפט כזה את מסוגלת ללכת להופעה שלו?! אם לא הבנת את המשפט, אז הוא אומר, שבמשך 40 שנה הפלסטינים נכבשים על ידיד העם שלך, הצבא שלך... הצבא שכל יום נלחם כדי שאת תשני בשקט! והוא בעצם תומך במאבק החופש=פיגועים למקרה שלא הבנת! בחיאת, תני קצת כבוד למדינה שלך ולחיילים שכל יום שומרים לך על הבית הוא לא היה צריך מההתחלה לערב פוליטיקה עם ההופעה הזאת והוא יכול לדחוף את המוזיקה שלו לחור שממנו הוא בא ושלא יבוא לפה בכלל! לא רוצה אותו במדינה שלי... שיופיע בשטחים!

irashady

New member
בעעע שגיאות...

זה מהעצבים איך מישהו יכול להגיע למדינה שהיא לא שלו ולהגיד במילים אחרות שהוא נגד אותה מדינה ומה שהיא עושה ובעד האוייבים שלה... ועוד במאבק החופש שלהם שהוא פיגועים... וזה דבר שידוע ללומדי איסלם כמוני (ואמור להיות ידוע לכל תושב בארץ)... אז אל תנסו לפרש את המילים שלו אחרת. אני לא מבינה איך מאשרים דבר כזה אני ממש מקווה שהמופע יתבטל ראיתי המון אנשים שמבטלים את הכרטיסים שלהם בעקבות זה, וזה ממש לא בגלל שינוי המקום, זה בגלל הדברים שהוא אמר והעיקרון ואצלי הזהות שלי והאידיואולוגיה שלי תבוא לפני כל זמר וכל בנאדם בכללי גם אם בון גובי היו אומרים את זה עכשיו לא הייתי הולכת להופעה שלהם... והם ה-אלוהים בשבילי

irashady

New member
בקיצור, קצר ולעניין-

את הולכת להופעה שהיא נגד הצבא של המדינה שלך ובעד הפלסטינים שרוצים לשחרר את פלסטין (פיגועים ככה ההופעה הזאת הולכת להתפרש, בגלל שההופעה הזאת הועברה למקום הספציפי הזה מהסיבה הזו, ומי שיהיה נוכח בה יראה לעולם כתומך. זהו תעשי את השיקולים שלך ודיי עם הערצה העיוורת הזאת... כולה אמן אני רוצה לראות איך את היית חייה בלי בצבא שלך פה.

IamAR

New member
וואווו

תראי, אני לא אתחיל להסביר לך כל מה שאני חושבת על מה שכתבת פה, כי ז לא יוביל לשום מקום אני רק רוצה להגיד, שאפאחד לא שואל אותך אם את רוצה אותו או לא, שה"אמן" הזה הוא לא עוד אחד מה"פוסיקט דולז", שהדבר היחיד שיש לי נגד ישראל זה בניית גדר ההפרדה, שב 10 שנים האחרונות הוא חקר מאאאד לעומק על פוליטיקה ישראל-פלשתינה, למד על המדינות, על היחסים ביניהם ועל הארועים האחרונים, והוא בהחלט יודע יותר ממך מה קורה בתחום הפוליטיקה בארץ, שהוא לא בעד טרור וערבים, ואתם מכניסים לו מילים לפה, הוא בעד שלום, ודו קיום, אם יש פה מישהו שמנגד לזה, הוא גזעני מדרגה ראשונה יותר מכך, אני רוצה להגיד לך שהייתי אתמול בטיול מאורגן לירושלים ובית לחם, ומה שראיתי שם היה מזעזע, האזורי מחיה של הערבים מזוויע, כמה עשרות ילדים ערבים בני 4-6 לערך מסתובבים ברחובות יחפים במכנסיים שקטנים עליהם בכמה מידות חולצות קרועות, ונדמה היה שהם לא התרחצו בקירוב שבוע וכל היום התגלגלו על הכביש, הם הסתובוב בין בתיירים וביקשו תרומות "רק עוד שקל", וזה היה נורא לראות דבר כזה אז כן, גם לנו יש קבצנים, אבל כמה עשרות ילדים??? באותו ק"מ מרובע כשתנאי המחיה שלהם הוא בהחלט מתחת לקו העוני! ועוד דבר, את לא תגידי לי את מי להעריץ, ואם יבוא לי אני אעריץ אמן אנטישמי אם הוא כותב מוזיקה טובה ולא זאת לא הערצה עיוורת לא הייתה לי בעיה אם היית אומרת את כל אלא בתור מישהי שמכירה את המוזיקה ושמודעת לכל מה שהוא עושה וחושב אז עוש את מהסכת מסכנות ללא שום ידע קודם אז אני לא אכנס איתך לוויקוח כי זה אפילו לא קשור אלייך

irashady

New member
רגע...

לא איתך ערכתי את "הדיון" המעניין על נסיעה לגרמניה? ואם אני לא טועה אמרת שאת לא יהודיה... אז ברור שלא תביני את הטענות שלי בכלל ודיי כבר לכתוב שטויות! כמו שאמרת, הוא יכול לחקור עד מחר בעיות של אנשים אחרים אבל הוא חיי טוב מאוד עם הכסף שלו איפשהו נורא רחוק מפה ויש לו חיים דיי טובים ושוב, אל תשני את מה שהוא אמר, ציטטתי במדוייק את מה שהיה כתוב ב- Ynet ונכון שזה נורא המצב בו חיים הפלסטינאים בשטחים.... אבל כל הפיגועים שהם עושים זה טוב? כ"כ חבל לי שאני עוד כמה חודשים מתגייסת להיות לוחמת ואני צריכה לשמור על התחת של אנשים כמוך שאין להם אפילו טיפה של ערך למקום בו הם חיים הדבר היחיד שאני יכולה לאחל לך זה שתתגייסי לצה"ל ותשבי קצת בשטחים כמו הלוחמים שעושים את זה בשבילך.

IamAR

New member
פינקי מוסר לך ד"ש

ובלי קשר, יושבת לידי חברה, שאבא שלה כל חודשיים במילואים, והוא עצמו קונה כרטיס להופעה הזאת אז גם את יכולה לצתת עד מחר בצהרים, אבל עיוותת לגמרי את מה שהוא אמר עזבי, זה לא יוביל לשום מקום, ואת במילא לא הולכת להופעה, אז תפסיקי לכתוב שטויות, ותתעסקי בעניינים שלך

Lil M

New member
הם לא הולכים בשביל האמן הזה אלא

בשביל המוסיקה שלו. אימורטל אחד הראפרים המוכשרים שיצא לי לשמוע והוא לטובת הערבים בסכסוך. אבל את לא מבינה שאנחנו מדברים על מוסיקה- לא על דעתו הפוליטית של האומן. ומאוד חבל שאנשים נגררים לערב פוליטיקה במוסיקה שזה דבר כל כך יפה וטהור.

irashady

New member
נכון

בגלל זה אני ממש לא מבינה למה הוא היה חייב להכניס פוליטיקה להופעה הזאת הוא יצר בלאגן דיי גדול

KingpinEX

New member
מפחיד מצידך

אחרי כל מה שאמרת פה אני לא מבין איך את בעד מי שהייתי בעד... רק מראה כמה אנשים לא מבינים למי הם מצבעים.

angela12

New member
לא הייתי בעד

הוא מוזיקאי אדיר זה עיניין הדעות שלו שמפריע לי ללכת להופעה תמיד אמרתי שהוא פציפיסט שחי בבועה

irashady

New member
ורק להזכיר לך בפעם המליון

שאני עוד לא בת 18! ז"א... ל=א הצבעתי

Under the GUN

New member
בניגוד למה שרוב הפורום חושב

אני דווקא ישמח מאוד לכרטיס תודיע לי בפרטי בכמה אתה מצליח להשיג

galileho

New member
גמאני ככה או ככה אני הולכת ...

אני מתה לראות אותו מופיע ולדעתי הוא אחלה ראפר אז גם אני רוצה =]