וואווו
תראי, אני לא אתחיל להסביר לך כל מה שאני חושבת על מה שכתבת פה, כי ז לא יוביל לשום מקום אני רק רוצה להגיד, שאפאחד לא שואל אותך אם את רוצה אותו או לא, שה"אמן" הזה הוא לא עוד אחד מה"פוסיקט דולז", שהדבר היחיד שיש לי נגד ישראל זה בניית גדר ההפרדה, שב 10 שנים האחרונות הוא חקר מאאאד לעומק על פוליטיקה ישראל-פלשתינה, למד על המדינות, על היחסים ביניהם ועל הארועים האחרונים, והוא בהחלט יודע יותר ממך מה קורה בתחום הפוליטיקה בארץ, שהוא לא בעד טרור וערבים, ואתם מכניסים לו מילים לפה, הוא בעד שלום, ודו קיום, אם יש פה מישהו שמנגד לזה, הוא גזעני מדרגה ראשונה יותר מכך, אני רוצה להגיד לך שהייתי אתמול בטיול מאורגן לירושלים ובית לחם, ומה שראיתי שם היה מזעזע, האזורי מחיה של הערבים מזוויע, כמה עשרות ילדים ערבים בני 4-6 לערך מסתובבים ברחובות יחפים במכנסיים שקטנים עליהם בכמה מידות חולצות קרועות, ונדמה היה שהם לא התרחצו בקירוב שבוע וכל היום התגלגלו על הכביש, הם הסתובוב בין בתיירים וביקשו תרומות "רק עוד שקל", וזה היה נורא לראות דבר כזה אז כן, גם לנו יש קבצנים, אבל כמה עשרות ילדים??? באותו ק"מ מרובע כשתנאי המחיה שלהם הוא בהחלט מתחת לקו העוני! ועוד דבר, את לא תגידי לי את מי להעריץ, ואם יבוא לי אני אעריץ אמן אנטישמי אם הוא כותב מוזיקה טובה ולא זאת לא הערצה עיוורת לא הייתה לי בעיה אם היית אומרת את כל אלא בתור מישהי שמכירה את המוזיקה ושמודעת לכל מה שהוא עושה וחושב אז עוש את מהסכת מסכנות ללא שום ידע קודם אז אני לא אכנס איתך לוויקוח כי זה אפילו לא קשור אלייך