שלום לכולם

שלום לכולם

אני מתנדב של המשמר האזרחי בקריה בא מתגוררים הוריי כבר כמעט 3 שנים מאז שחרורי מצה"ל. כיום אני סטודנט לקרימינוגליה לתואר ראשון. אני מתחיל כבר לחשוב לגביי כיוונים של תואר שני ומתלבט קשות לגביי התחום שכדאי ללכתץ האם להמשיך בכיוון הקרימינולוגיה? האם ללכת לכיוון של עבודה סוציאלית? או לכיוון של סוציולוגיה ארגונית? אשמח אם אנשים שמבינים בעניין יוכלו לעזור לי... בנוסף אני מעוניין לשלוח בקשה לגיוס למשטרה ומעוניין להיות חוקר נוער ובהמשך קצין נוער אשמח אם יש לכם טיפים בעניין... ולסיום רציתי לאמר לכל המתנדבים, תמשיכו לעשות עבודת קודש, אתם עושים עבודה מצויינת ואל תקשיבו לכל אלה שמנסים להשפיל את רוחחם. חיזקו ואימצו.

שלום30

New member
שלום לך

ידוע לי שחלו שינויים לגבי תוספת משכורת הניתנת למי שברשותו תואר. והיא תנתן למי שיוציאו תוארים הקשורים והמקובלים על המשטרה. שווה לברר, יתכן מאוד ותואר בקרימינולגיה יהיה מקובל על המשטרה לצורך תוספת משכורת.

הבנתי שתואר בקרימינולוגיה ישים עבור

המשטרה , השאלה הגדולה שלי היא לגביי לימודי ההמשך... כמו כן, איפה ניתן לברר לגביי הצרכים של המשטרה בבעליי תארים ואולי להתייעץ לגביי למודיי המשך?

shaiush4

New member
כיוונים לתואר שני...

גם אני עדיין מתלבטת...
אם אתה רוצה להמשיך למשטרה - לך על תואר שני בקרימינולוגיה במגמה היישומית. אם אתה רוצה להמשיך לשב"ס לך על עבודה סוציאלית. אה, ותואר בקרימינולוגיה אכן נותן תוספת שכר במשטרה. לי בכלל יש כיוונים כל כך מנוגדים, משטרה, צבא, שב"ס, חינוך... לפחות יש לך כיוון של משטרה...:)

לא, ממש אין לי כיוון....

אני פשוט בודק את כל האופציות... והבנתי שהשב"ס לא ממש מומלץ אז חשבתי או על המשטרה או על השב"כ.

בוא אני יענה לך

אם אתה מעוניין להתגייס אחרי הלימודים שלך למערך המשטרה כדי שתמשיך תואר שני כי בתואר ראשון לא כל כך יתלהבו לשלוח אותך להיות חוקר ולא משנה באיזה תחום יש שוטרים בעלי תואר ראשון וגם שני בקרמינולוגיה ועדיין לא איפשרו להם לעבור לחקריות.. אני במקומך הייתי הולך לכיוון של סוציולוגיה אירגונית מהסיבה שאם תתגייס למשטרה תוכל לבקש לעבוד במערך הרווחה של המשטרה ואם לא תמיד תוכל לעבוד בנוער ועם נערים במצוקה.. ואם בכלל לא תצליח להתגייס תוכל לעבוד כפקיד סעד עירוני או מטעם המדינה.. בכל אופן יהיו לך יותר דלתות לפתוח אם תלך בכיוון הזה

lior 30 rg

New member
טוב...חצי משטרת ישראל רוצה לעבוד

בנוער אז תעמוד בתור.... דבר שני, החצי השני רוצה להיות קצין נוער, אז יש לך שני תורות לעמוד בהם. עכשיו...באח"ק/אח"מ התואר הראשון שלך נחשב ישים, ככה שאתה אמור לקבל עליו תוספת של 20 אחוז למשכורת. תואר שני לא ייתן לך כלום וממש לא משנה במה תעשה אותו, הוא רק מקצר פזם לדרגות, גם לקצינים וגם לבד"א. עכשיו, אני במקומך, הייתי הולך על תואר שני בכלל במנהל עסקים. אם אתה מתכוון לעבוד בסקטור הציבורי, והמשטרה בפעם האחרונה שבדקתי, שייכת לסקטור הזה, התואר הזה תמיד יועיל. אתה יכול לעשות אותו בפתוחה תוך כדי שירות. לחלופין, אתה יכול עשות תואר שני במשפטים (ללא רשיון עריכת דין) ולקבל דירוג משפטנים, עוד תוספת לא מבוטלת למשכורת שלך...

../images/Emo13.gifהשאלה הגדולה היא....

כמה השלמות אני אצטרך לעשות כדיי לעשות תואר שני במנהל עסקים או במשפטים אם יש לי תואר בקרימינולוגיה..? תודה רבה על התשובה. ולגביי עניין הנוער, זאת השאיפה ואני שומר על אופטימיות זעירה...

lior 30 rg

New member
שום השלמה...

מנה"ס צריך לעבור GMAT, במשפטים אולי תזכה אפילו בכמה פטורים ובבר אילן יש מסלול של ארבע סמסטרים רצופים ככה שתוכל להשלים את זה בשנה וחצי

lior 30 rg

New member
מעניין, בפעם האחרונה שבדקתי את

ה108 שלי זה היה 20 אחוז. ישים בחקירות

mor romano

New member
ההודעות הנעוצות הן סוג של תגובה

ל6י6יה הזה סיני ציני ?

למעלה