שלום לכולם!

shamon51

New member
ובסוף האהבה שאת מקבלת שווה לזו שאת

הי מיטל אותיות גדולות בהגזמה לכוון העליון כמו ה"ב" וה "ה" נותנת" החיפושיות 1969 מראות על אגו מנופח המנסה להפגין עליונות, נסיון להרשים יש כאן רגישות, רצון שיכירו בחשיבותך, ומי שלא עלול להישרט. כל זה בא לכפות על איזה שהוא מצב של חוסר הערכה עצמית. וכל זאת למה ? אם בעבר לא כל כך פירגנו לך הגיע הזמן לתת לזה לחלוף. נראה שיש לך הרבה אנרגיות, יכולות וחום רב
אז על תהיי גאוותנית, תעריכי את מה שיש לך ותחזרי למימדים הטבעיים (ולא רק בציור האותיות)
כי את בסך הכל בן אדם אמיתי !!! שמעון

shamon51

New member
אופס - התבלבלו לי השורות בהתחלה ../images/Emo13.gif

תעבירי את ==> נותנת" החיפושיות 1969 להתחלה

היי שמעון

תודה על ההתייחסות, קודם כל. לא הייתי מפליגה ל"אגו מנופח" (אבל אני ודאי שלא אוכל להעיד על עצמי), אך יש צדק בדברייך. במיוחד בעניין העבר. יש לי 2 שאלות: מה זאת אומרת "עלול להישרט"? הכוונה שאפגע בו? עוד שאלה - אני מאד מתלבטת בעניין מקצוע ומה בדיוק מתאים לי. יש הרבה דברים שמעניינים אותי, אבל אני לא מצליחה להתמקד....

shamon51

New member
האמת היא

שלכל אחד יש סיפור בעבר או מהעבר והשאלה היא כמובן
עד כמה הוא מוכן להעניש את עצמו על "טיפשותם" של אחרים? נראה לפי החיוניות שיש בכתב היד שיש לך הרבה משל עצמך כך שתוכלי לשים את זה מאחור ולהיות את וגם יותר סלחנית ופחות תובענית מבן הזוג. למה?
כולפ בני אדם
שמעון

sneakers

New member
רק בשל אהבה משותפת לי ולך והיא

האהבה לחתולים >>>> הנה תקציר ניתוח עבורך: מאחרי כתב היד 'מסתתרת' לה דמות אקסרוורטית בעלת תכונות יצוגיות ראשונית מרשימה + כושר דיבור וביטוי. את טיפוס רגיש ורגשני עם לב ענק ויכולת נתינה ואהבה לזולת כאשר הזולת כוללים גם את אלה המהלכים על ארבע.... את ניחנת באינטליגנציה יוצאת דופן, את רוחנית, סקרנית, בעלת מעוף ודמיון אך גם 'עקשנית' לא קטנה בכל מובנים. הנך יכולה להתעקש על שטויות אבל גם עבור ערכים ומטרות חיוביות. את מסודרת, מאורגנת והגיונית ולמרות שהנך מונעת ע"י רגש הרי יש בקרה מוחלטת של הפן השכלי על הפן הרגשי. בפן החברתי סוציאלי את טאקטית, חמימה אך יחד עם זאת אינך מתחברת בקלות עם כל אחד ואת חברייך הקרובים את בוררת בקפידה רבה. באשר לתחום לימודים ומקצוע: אין זה פלא שאת נהנית יותר מהחוג למקרא. מה מחפשת בחורה רגישה וגם רוחנית כמוך ביובש הסטטיסטיקה רק את מבינה (ואם יורשה לי אולי לא...). נראה לי שמשהו בתחום התקשורת והארגון היה הולם יותר את כשורייך. משהו מעבריך מטריד אותך. אולי משהו ביחסים עם האב, אינני בטוח. אגב איך הגיבו הקטנטנים לפיצוץ בלוני הגז בבנין שברחוב בו את מתגוררת? מקווה שעברו את ההלם. כל טוב ואם יש שתי דקות אשמח לקרוא תגובה. תודה

תודה רבה על הניתוח!

מרשים ומעניין. מאד נכון. חשבתי לבטל את החוג בסטטיסטיקה ולשנות לשרותי אנוש... הפחד שלי הוא שאני באמת בוחרת את חברי, ואנשים כלל בקפידה ואולי לא אתאים לעבודה עם אנשים. איך קישרת ביני ובין הפיצוץ? היה קצת מפתיע, זו היתה השכמה מעניינת... החתולים שכחו אחרי רגע, אבל אני עוד מסתכלת על הבניין בפליאה כמה פעמים ביום. משהו מהעבר מטריד אותי, זה נכון, אבל מטריד אותי שאני לא באמת זוכרת... אני יודעת שמשהו מטריד אבל לא יודעת מה... אני מזל בתולה, ולכן אני מסודרת ומאורגנת כנראה, לפעמים יותר מדי... הניתוח שלך מדוייק למדי. שוב - תודה!

sneakers

New member
כמעט שכנים. אלא מה? היא בחיפה

ועבדכם הנאמן יותר קרוב לרחובות מאשר לתל-אביב. (אבל חיפאי בעברו הרחוק)

sneakers

New member
לא. לא שידוע לי.

ניתוח כתב היד היה הפעם הראשונה בה הצתלבו דרכינו. כנראה גם הפעם האחרונה.....

למעלה