שלום לכולם!

freakyme

New member
שלום לכולם!

שמי שלי, אני סטודנטית לתקשורת ויש לי שאלה אליכם: האם אתם עוסקים בתחביב זה בשעות הפנאי שלכם? במידה ועניתן 'כן'---- האם אחת המטרות במשחק היא 'לברוח'? לשבור את שגרת היום יום ולהיכנס למציאות שונה? ובמילים אחרות, האם התחביב הזה מהווה מפלט בשבילכם? אשמח אם תוכלו לפרט על התחושות שלכם-- התשובות שלכם יופיעו במצגת, במלואן, במסגרת קורס החוקר את תרבות הפנאי בישראל. תודה רבה, והמשך יום/שבוע נעים!!!

זיידוש

New member
First rule about fight-club…

אנו כלי הדם הנבובים של זיידוש. אנו מתוחים מאוד, מקווצים, חסרי גמישות מינימלית. אנו אוהבים להתרחב, יש לנו שאיפות התפשטות. כשהדם זורם בתוכנו מהר אנחנו נהנים מאוד מהחיכוך, מהתחושה הנעימה של להחיל בתוכנו חיים מלאי חמצן. אנו כלי הדם הנבובים של זיידוש. אנו רחבים מאוד, משוחררים, גמישים, נמתחים לאינסוף. אנו אוהבים כשהאדרנלין מרכך אותנו, אנו נהנים להזרים את הדם במרץ. שלי, תזכרי! הבטחת! אמרת שהתשובות יופיעו במלואן!!!

YakirD

New member
זיידוש...

עוד פעם התבלבלת בכדורים? מה קשה כל כך? כחול בבוקר. אדום בערב. וכשאתה לוקח אותם הפוך, זה מה שקורה. אחלה תשובה איש יקר. התחברתי לכל מילה

YakirD

New member
זיידוש...

עוד פעם התבלבלת בכדורים? מה קשה כל כך? כחול בבוקר. אדום בערב. וכשאתה לוקח אותם הפוך, זה מה שקורה. אחלה תשובה איש יקר. התחברתי לכל מילה

YakirD

New member
ראיתי ששמת הודעה דומה גם בפורום...

אומנות בחימר פולימרי... אז...צניחה חופשית זה דומה מאוד לאומנות בחימר פולימרי רק בלי החימר הפולימרי (ועם מצנח, מטוס ובגדים שמזכירים ביגדי ליצן). רוב הצנחנים עוסקים בצניחה בשעות הפנאי אבל המילה ליברוח...לי היא לא מתאימה. אולי כשמובילים מבנה של טראקים.... לברוח ממה? מיפלט...שוב..ממה? אני נותן לפעמים מפלט לפעולות המעיים שלי כשאני במטוס (לא יודע אם זה נחשב). תחושות...התחושה בצניחה חופשית מזכירה מאוד נפילה ממטוס. אם חוית את זה פעם אז את יודעת על מה אני מדבר. מקוה שעזרתי (ושאזכה לראות גם אני את התשובה במלואה במצגת...) שמיים צבעוניים

מציאות אחרת

המציאות למעלה היא בהחלט שונה אבל לא הייתי אומר שאנחנו צונחים בגלל שאנחנו בורחים ממשהו (לפחות אני לא ככה). בהחלט זה שובר את שגרת היום והשבוע. אני אבל אני מקווה מאוד שאף צנחן לא מגיע לצנוח בכדי למצוא מפלט מאיזה בעיה או כל דבר שכזה. אחרת הוא עלול למצוא את עצמו לא מרוכז בצניחה ולפני הצניחה, וזה יכל להיות בעיה בטיחותית חמורה. בסה"כ באים לעשות חיים , להנות אחד עם השני באויר ועל הקרקע.

העורכת

New member
בשביל לפשט

עד היום לא יצא לי לעשות משהו שגרם לי להרגיש כמו צניחה (לא שיש לי הרבה נסיון בחיים) אבל זה הדבר הכי טוב שאי פעם עשיתי - וכמו שאמא שלי אומרת.. :חס וחלילה שלא תוכלי לצנוח פעם - זה יגמר ברע"! פשוט, שימי לב לחיוך ותביני לבד

למעלה