שלום לכולם...

תזכירו לי מה לא היה בסדר שם?

אני באמת לא זוכר מה היו ההודעות בתור מנהלת של הפורום המזדיין והאידיוטי הזה את צריכה להתעלם מהכל ולאפשר חופש ביטוי גם אם זה אומר לקלל את אמא של דסינ (וזה אומר) בקיצור די לפשיזם!

סעמק כנראה 29 מנדטים לקדימה

אם יהיה להם 29 זה אומר שהמטומטם הזה שדיברנו אלינו יואל חסון ייכנס לכנסת. והוא אידיוט כיסאולוג מניאק. עידו אתה בא לעזוב את הארץ?

Loreleiִ

New member
אז חכו, תענו לי על השאלון קודם.

חסרים לי קצת "מסכים בהחלט" לירידה מהארץ.

id0a

New member
אם אחד כמוהו יהיה בכנסת (למרות שיש

כבר גרועים כמוהו בכנסת) לא רק שאני יורד איתך מהארץ חפי, אני גם שורף ת'בית שלי.

Ms UnderstOod

New member
איך

אתה מצליח להפוך דיון כזה מטומטם לשיחה על פוליטיקה?! האם אתה חושב לרוץ לכנסת בעתיד? (שאלה רצינית)

כי.........

אני קורא כתבה על נושא כלשהו,ואין לי עם מי לדבר על זה אז אני כותב את זה פה....ודיון על פוליטיקה זה דיון יותר מטומטם. ואין לי מושג. אם יבוא לי.

Ms UnderstOod

New member
מה שמזכיר לי

העבודת גמר שלי בפסיכולוגיה מתמקדת בשאלה "הקשר בין סדר הלידה לצורך ההישג". אז הייתי צריכה להסביר על כל אחד מהמיקומים בסדר הלידה (אח בכור, שני, אמצעי, הכי קטן...) והתמקדתי כמובן בצעירים קיצור זה מילה במילה מתאר אותך אני אתן לך לקרוא

Fat Danken

New member
הוא הולך להיות בכנסת עידו

לא חבל על הבית? בכל מקרה, אני לא חושב שהוא היה כזה לא בסדר. למה התרשמתם כך ממנו?

id0a

New member
כי הוא היה שקרן,סלפן,יהיר,מתנשא,

שחצן ועוד... אני לא חושב שאדם כזה צריך לתת ייצוג למרות "כל עברו המפואר". וגם היה שחור...

Fat Danken

New member
הקמתם "משטרת ניקיון" במועצה

אולי תתעסקו בדברים חשובים יותר "משטרת שיויון" לא לדעות הקדומות/גזענות

Mooa-Numi

New member
מה, כמו הKGB?

מועצת תלמידים מתפקדת ממש טוב השנה, באמת. באמת יש מקום לעוד איזה אלף דברים, אבל גם מה שהיה עד עכשיו וגם קצת תרבות בית ספרית (מה שלא בדיוק הלך שנה שעברה.. וכן, הקרנבל בכ"ט, נרות על הראש ועץ בט"ו בשבט זה אחלה תרבות, ואם זה ישאר מסורת אז בכלל) היה אחלה. כן, חבל שלא מדברים על יותר דברים ואני כבר שנה שעברה הייתי בעד שיעורי חברה לכיתות. כי זה נחמד לדבר על דמוקרטיה עם י'-י"א, והסכסוך וכל מיני, אבל זה לא דברים ש"ברורים" במעמד של י"ב. וכל הנושא של תרבות המותגים (ובכלל תרבות הצריכה, שזה אולי אחד הדברים היותר מעניינים), זה משהו שיכול לעבור ממש טוב אצל י"ב, ואפשר לנסות את זה. אני יכולה לעזור אם מישהו מעוניין (או סתם יש לי המון טקסטים על הקניונים כמוסד דת מודרני). וסתם, יהיה נחמד בכלל אם העשייה לא תתמקד רק במועצה, אלא גם תנסו לשתף עוד אנשים, למשל. אבל באמת, עד עכשיו באמת היה סבבה, ח"ח.

id0a

New member
קודם כל נחמד לשמוע שבאמת יש

תגובה טובה ושנית, על תרבות המותגים - דניאל רצה לעשות סדנאות לפני חודשיים אבל זה לא יצא לאור בגלל אי אילו סיבות, אבל הכוונה היתה טובה ומבורכת מצד כולם. בקשר לשיתוף עם אנשים לא מהמועצה, אנחנו מקבלים בזרועות פתוחות כל אחד שרוצה לעזור (תשאלו את יונתן לזר, שיר רז, מתן פרץ ועוד רבים..). המועצה מודיעה על כל פעילות שהיא עושה, קל וחומר אם היא צריכה עוד כח אדם, ככה שרק צריך מדי פעם לפתוח את העיניים ללוחות המודעות. וזה שיש מועצה לא אומרת שרק היא פועלת, אם יש אדם שרוצה לעשות איזושהיא פעילות או משו הוא מוזמן לפנות לעינת ובאמת שהיא תשמח.

למעלה