שלום לכולם

שלום לכולם

משחק ילדות הוירטואלי ב
מה עושים?! משרשרים דמות שאותה הייתם רוצים גלם ומי שישרשר ראשון יגלם אותה בפורום ובשרשור אחד יתנהגו אליו כאילו אותה דמות. נשמע דבילי?! חכו ותקראו עד הסוף!!!!!!!!!!!!! הרעיון נשמע אדיוטי אבל נלקח מפורומים שונים בהם המשחק הוירטואלי של ילדות רעות הוא להיט! רשימה של שחקנים מהפורום אלינור-___________ בטי-______________ הילה-______________ חלי-______________ מאיה- SHiRi Is My StAr צוף-_________________ סער-____________________ אריק-___________________ שוש-___________________ אפרת-________________ שימי-________________ מיכל- ________________ סוזי-_______________ ועוד.... {אין לי כוח לרשום
} אז מקווה שתנטלו חלק במשחק ותהנו משהו קטן - בבקשה אל תגיבו שזה דבילי כי פעם עשו משחק כזה בפורום בבננה בום ואמרתי שזה אדיוטי לחכות אותם אבל בסוף הסכמתי נהניתי והתמכרתי זה בעיקר מצחיק
וצחקנו והיה אחלו בשרשור של המשחק והוא הפך ת'פורום לשמח יותר

sapi1212

New member
אני רוצה להיות בטי ../images/Emo3.gif

המון אומרים שאני נורא דומה לה

לבנתיים

הילה-הציורים של יובל חלי-תמריקי בטי-sapi1212 צוף-פסטיגליסט מאיה- SHiRi Is My StAr גם אתם רוצים להיות חלק מהמשחק רוצים להיות אלינור, סער, אריק, שוש ואפילו מיכל שרשרו כנושא את שם המשחקן ובהודעה אני רוצה לגלם את ____ דוגמא--> נושא:מאיה-שירי תוכן:אני רוצ ה לגלם במשחק את מאיה לא ניתן לבחור באלה שכבר נתפסו ובבקשה לא להעביר על המשחק ביקורת בשירשור אלא רק לשרשר בשירשור הזה את מי אתם רוצים לגלם { חוץ מהתפוסים } אך אפשר לפנות אליי במסר לגבי ביקורת
.

לבנתיים

הילה-הציורים של יובל חלי-תמריקי בטי-sapi1212 צוף-פסטיגליסט מאיה- SHiRi Is My StAr אלינור-nofnof12

לבנתיים

הילה-הציורים של יובל חלי-תמריקי בטי-sapi1212 צוף-פסטיגליסט מאיה- SHiRi Is My StAr אלינור-nofnof12 אפרת-ליהי לאב הילי

לבנתיים

הילה-הציורים של יובל חלי-תמריקי בטי-sapi1212 צוף-פסטיגליסט מאיה- SHiRi Is My StAr אלינור-nofnof12 אפרת-ליהי לאב הילי מיכל-רעות האכלנית

לבנתיים

הילה-הציורים של יובל חלי-תמריקי בטי-sapi1212 צוף-פסטיגליסט מאיה- SHiRi Is My StAr אלינור-nofnof12 אפרת-ליהי לאב הילי מיכל-רעות האכלנית אריק-Dorushh 3 סוזי-רונוש חיים שלי 2

לבנתיים

הילה-הציורים של יובל חלי-תמריקי בטי-sapi1212 צוף-פסטיגליסט מאיה- SHiRi Is My StAr אלינור-nofnof12 אפרת-ליהי לאב הילי מיכל-רעות האכלנית אריק-Dorushh 3 סוזי-רונוש חיים שלי 2 נועה-המלאכית של אונה שוש-שליב

למעלה