שלום לכולם

נעה-

New member
שלום לכולם

חדשה מאוד בתחום בכלל ובפורום בפרט.. אני מצרפת את כתב ידי ואולי...אם מישהו מעוניין אני מאוד אשמח לניתוח כתב היד. תודה רבה נעה

jean

New member
שלום נועה, הנה דעתי

קודם כל, אני מדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, ושאת עיקר ניסיוני אני צובר מאימון על כתבי ידם של אחרים. כמו כן אשמח לקבל כל תגובה על ניתוחי, ורצוי לקחת אותו לפי המגבלות התחביביות שלי
הדברים הבולטים בכתב היד שלך, הם ה"רוך" של האותיות, ה"ע" הדפוסית, והשולים הבורחים מהימין אל השמאל. הם מצביעים על כך שאת אדם טוב ותמים לא אחת, שנותן אמון באחרים ונפגע מכך לא פעם. יש בך נסיון להתנתק מהעבר או מהמסגרות הישנות אבל הוא לא מלא. יש בך גם ניסיון להתנתקות מכל מה שתובעת ה"בגרות". בין אם זה במיניות או בקשרים עם אחרים. הרצון שלך לקשר הוא על סף ה"אידאל". ולדעתי יש קושי מסוים ליישם אותו במציאות שהיא רחוקה לא אחת מהחזונות האישיים של כל אחד מאיתנו. יש לך יכולת האזנה והקשבה טובה לאחר, את טיפוס טוב לב, נותן, בעל רצון לאסתטיקה ... אבל לא אחת מעט חולמני. אני יודע שאני חורג מעט מהפורמט המקובל, ואשמח לקבל דברי ביקורת על מילים אלה, אבל לפי מה שאני רואה, הייתי ממליץ לנסות ולפתור עניינים בתחום הסקסואלי עם סקסולוגית מוסמכמת. אני חושב שאת צריכה לנסות ולחזק את הליבידו כמפתח לעצמך שיוכל לסייע לך.

נעה-

New member
ז´אן...../images/Emo9.gif

עד כדי כך המצב קשה?...
די קלעת.. שלחתי לך מסר אישי תודה רבה נעה

jean

New member
המצב לא קשה, ואת אדם נפלא ../images/Emo13.gif

אני מצוטט את עצמי בשיחתי עם כריסטיאן, ידידה אצילית "הכנות היא המפתח הראשון, להבנה עצמית". (ז´אן, נובמבר 1996).

ושוב על סקס ומיניות נשית...

לנועה את מקסימה אמיתית, מאד עדינה ומעודנת, עם מזג נוח וכובש, משתלבת היטב בכל סיטואציה חברתית, בלי כל נסיון להרשים או לתפוש את מרכז הבמה. את כנה עם עצמך ועם אחרים, בעלת מודעות עצמית אבל גם מלאת טקט, ומאד נזהרת לא להגיב דברים שעלולים לפגוע בזולת. לא טיפוס של מריבות וויכוחים ונוטה לוותר למען השלום והשלווה. לפעמים תכונה זו היא בעוכריך, משום שאת מרגישה שאת שומרת יותר מדי דברים בפנים כדי לא לפגוע בזולת או מתוך חשש מעימות, ובעצם את נשארת באיזה שהוא מקום לבדך... לא שאפתנית גדולה, לא אחת שנלחמת ונאבקת למען הישגים, אבל להערכתי מאד מצליחה בעבודה, משום שאת נבונה, מתועלת היטב, עושה עבודה מדוייקת ופדנטית, תוך יכולת לעמוד בקשר עם גורמים רבים ולהשביע את רצון כולם. מעבר לדייקנות ולפדנטיות, בהחלט בולט אצלך הצד האסתטי. לא שאת שופעת יצירתית יוצאת דופן, אבל יש לך טעם, עידון ויכולת להשתמש ברעיונות קיימים ולשבץ אותם במקום ובזמן הנכון. האסתטיקה חשובה לך עד כדי כך שסביבה לא אסתטית או מבולגנת מפריעה לשלוות הנפש שלך וגורמת לך לתחושה של אי נינוחות. אגב, את בת מזל מאזנים במקרה? בתחום האינטימי הדברים קצת יותר מסובכים, ואני מסכים בעניין עם ז´אן (אם כי נדמה לי שהוא קצת נסחף באופן הצגת הדברים). את אינך בעלת ייצריות סוערת, והמיניות שלך נוטה להיות יותר מעודנת וטנטרית במהותה. את רואה בקשר קודם כל חברות עמוקה, ואין בכך כל בעיה. ואולם, ניכר שהנושא מטריד אותך. ישנם הרבה קטיעות בקוים היורדים כלפי מטה (האיזור המייצג את המיניות), וישנם בכתב ידך עיגולים עדינים המזכירים אבר מין נשי על קפליו ועדינותו (הכי בולט והכי משמעותי באות המסיימת את חתימתך). לדעתי מוקד הבעיה נעוץ במה שציינתי בתחילת דברי. את רגישה מאד, נוטה "להתקפל" במקום לעמוד על זכותייך וחשוב לך לשמור על ההרמוניה בכל מחיר. את זקוקה לבן זוג מאד רגיש ומתחשב (ואין גברים כאלה, בטח לא כאן בארץ), אחרת את נסוגה, מרגישה פגועה, וכאשר נעלמת תחושת ההרמוניה את בעצם כבר לא שם, לעתים בלי שבן הזוג יודע דבר. במצב דברים זה המיניות שלך כמובן לא מתעוררת – היא קשורה אצלך קשר הדוק עם תחושת ההרמוניה בזוגיות – וזו גם הדרך שלך לומר בצורה עקיפה, כביכול פיזית, את מה שאת מתקשה להעלות על השולחן באופן גלוי.

נעה-

New member
שייקה,שלום

תודה על הניתוח המעמיק. עלי לציין שגם אתה קלעת בלא מעט דברים,ולא אני לא בת מזל מאוזניים אני בת מזל בתולה... שלחתי גם לך מסר אישי - אני מוצאת שיש במערכת המסרים החדשה שימוש רב.. ושוב תודה נעה.

תיקתקית

New member
שייקה - אם יש פדנטיות באדם

אז עדיף לחשוב קודם בתולה, ורק אחרי זה אסתטיקה-מאזניים, כי אסתטיקה זה יותר נפוץ...

אריק!

New member
שלום לך נעה

ונותר רק להסכים שאת מלאת קסם וחן, טאקט וטוב טעם, ואולי לגלוג קל מתובל בחיוך והומור על היעדרם של אלה במייעצים לצידך. מצד שני, יש כמובן דברים נוספים. בנושא המין קשה לי לדון מעל גלי האתר, ונניח זאת בצד, אך נדמה לי שהשורש לכל מיני דברים הוא כנראה עמוק יותר ובחלקו נסתר גם מעיניך. למשל, מחסומים רגשיים שלא מונעים חברות והרמוניה אך כן מקשים על קשר משמעותי יציב לאורך זמן. אלה יכולים להתבטא בהתקרבות חמימה והתרחקות מסוייגת, התלהבות שנסדקת בשל שפוט ובקורתיות. מעין הבחנה מאוחרת בדברים ופגמים שקודם לכן לא ראית, או לא הערכת שזה עד כדי כך. בפתיחות מפתיעה לדבר על הכל. גם לא מעט הצדקות ונתחנות של מערכת היחסים כדי להבין וללבן, אך גם לחזק את צידקת מסקנתך. ואולי צורך מסוים גם בהצטדקות כלפי חוץ למען מי שטרח וסייע. לא מן הנמנע שיש לכך קשר למערכות יחסי בת-אב נערץ. בסופו של ענין, כשאת עם עצמך לא תמיד כל כך טוב לך, לא שקיעה אך גם לא מלוא האנרגיות וחדוות החיים הפוטנציאלית.

אריק!

New member
שכחתי משפט

אפשר שחלק מן הדברים מתגבשים אצלך להכרה ומודעות ברורה של דרך חיים רצויה, מוטו פיקס כלשהו, דברים שאת כמעט בוודאות שאת זה אתה רוצה, את זה לא, ואולי יש בכך דעה ומסקנה שיקשה על מישהו לשנותם.

אריק!

New member
צר לי, רואה עוד דברים

אוריינטציה בכוון של תכנון ואסתיטיקה, עם טעם וכוון מוגדרים ונטיה מסויימת, מעודנת לכפותם בטאקט על אחרים. רצון/מאמץ לשכנע שמא לא חושפת הכל, או רוצה שנחשוב דבר מסויים. בתקווה שזה לא שלומיאל, באצטלא של מחפש תשובות להרוות נצחונו

נעה-

New member
היי אריק!

ותודה גם לך מדהים כמה כתב יד יכול להעיד על אופיו של האדם. כן...גם לך שלחתי מסר אישי תודה רבה נעה

אריק!

New member
לא יכול עדין לקרוא מסרים

בשל פגם טכני, אבל תודה מראש. צר לי לפקפק בכנותך וזהותך, אבל היות שאני ממש מפקפק וגם מוצא לכך סימוכין בכתבי היד אני מציע לך 2 אפשרויות פעולה: הכחש שזה אתה ועמוד על כך שאתה/את נעה, ואז הכל יבוא על מקומו בשלום ורק אני אצטייר ע"י מי שלא משתכנע ממני כ: חשדן וכד´, אם זה אוכל להסתדר. ב´ תודה בתרגיל שלך ואז תכנס לוויכוחים שאתה כל כך אוהב. במקרה כזה אני מציע לך לקרוא תחילה את מה שכתבו עליך בלשון זכר, שכן אתה לבטח לא מצפה שעל כל כתב שנשלח נתחיל לחשוד ולחפש האם זה גבר/אשה, ואולי בכלל בגיל 62 ולא 24 . אריק.

אריק!

New member
היום אני לא מרוכז

דבר כללי וחשוב: אנחנו כאן עובדים בהתנדבות וכיף מול אנשים שרוצים לדבר על עצמם, על בסיס ידידות, כנות ואמון, וכפי שציינתי בעבר אין לנו שום סבה וענין לחשוד במניעי פונים. אך לא ניתן להקיש מכך בהקשרים אחרים שכן בבדיקות לצרכי עבודה, זיופים וכד´, נקודת המוצא של הכנות ונגזריה חשובים ונבחנים תמיד, שכן יש כאן גם אינטרס של הצד הנבדק לפעמים להגזים ולבדות. על כן, אף אחד כאן לא מתכוון לחפש ולפקפק במניעים הכנים של הפונים, ואם ינסה מישהו להטעות הוא עלול על סמך ההטעיה לקבל ניתוח שגוי, וזה רק לרעתו. לכן כל ההתעסקות הזאת בפורום כגון זה היא אווילית ואפילו נבזית.

jean

New member
../images/Emo2.gif אני לא מבין למה הסקת את זה?

אריק, אני המום, כתב יד כל כך נשי, רך ותמים כמעט לא ניתן לזייף. מה בכלל עולה בו שמצביע על זיוף ? עד כמה שהעולם הוירטואלי יכול לטמון "תרגילים" בחובו, כאן זה לא מקרה "שלומיאל" שתיים, לפי כל ההערכות שלי.

אריק!

New member
ז´אן שלום

קראתי מה שכתבת. גם אני השתכנעתי שזאת נעה ולא מקרה ´שתים´. אני לא רואה כל דרך לדסקס את הנושא ואיך התגלגלו הדברים באופן חופשי ופתוח. אולי בשלב מאוחר יותר דרך מסר אישי. בידידות אריק.

נעה-

New member
מה? למה? מתי? מה????../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

קודם כל זה היה פוגע! דבר שני מאיפה זה בא לך בכלל? אתה כותב ניתוח מעמיק על כתב היד שלי ,מוסיף לו הערות, אני אומרת יפה תודה ופתאום ככה פתאום אתה מוסיף את ההודעה המטופשת הזו? שמי נעה - אתה מוזמן להיכנס לכרטיס האישי שלי, אני משתתפת בעוד פורומים פה בתפוז והאהוב עלי ביותר הוא פורום עיצוב גרפי בו אני נוהגת להציג את עבודותי מדי פעם.יש שם כתובת דוא"ל ואי סי קיו שלי אני מניחה שכל המתחזים מעלים את כל הפרטים על עצמם בכרטיס האישי אם הם בכלל טורחים לפתוח אחד כזה. מכתב היד שלי אתה מסיק שאני מתחזה? זה רק גורם לי להסיק שכתב היד אינו אומר שום דבר על אף אחד. בכל אופן תודה על האמון אנשים חשדנים כמוך מוציאים שם רע למקצוע בו הם עוסקים ולא ראויים להשתתף בפורום מכל סוג שהו אל תטרח לקרוא את המסר האישי ששלחתי לך נעלבתי מקווה שמנהלת הפורום תקח לתשומת ליבה הדבר הזה עשה רושם ממש לא טוב וחבל! נעה

astral tal

New member
שמע אריק, מבין אותך אחי, אבל מדוע

אתה חושב שהיא מתחזה ? על מה מתבססת השערתך ? כאילו, סה"כ ממש תקפת אותה, ואני אישית לא רואה סיבה לקדם את פניה של בחורה כל כך נחמדה לפורום כך בצורה כזאת... ואתה יודע, אם היו אלמנטים כלשהם באופן כללי ככה שהיו מצביעים על כך שהיא\הוא מתחזה, אז הייתי מבין את התקיפה שלך. אך אין שום דבר שיכול להעיד על כך שהיא\הוא מתחזה. סה"כ תוכן הכתב מופנה לכאן לפורום, ככה שזה לא כתב שנכתב על ידי מישהו אחר למען מטרה אחרת בלי שום קשר. דבר שני אם היית מסתכל באמת בפורומים אחרים והיית רואה את תוכן ההודעות שלה שם היית רואה שהיא אמיתית. ובנוסף על כך אם היית בודק את פרטי האייסיקיו שלה היית רואה שהיא אכן היא. וחוץ מזה דיברתי איתה חתיכת שיחה באייסיקיו, והיא לא מתחזה. אז מדוע לך ידידי להסיק כי היא\הוא מתחזה לכאורה ? וגם אם היה\הייתה, אז באיזה אופן ? שכן אם הכתב אינו שייך לה, אז אי אפשר הרי להסיק מהכתב הנ"ל פירושים לגבי המתחזה עצמו\עצמה.......לא כך ? לדעתי יש בינכם פשוט איזה אי הבנה כאן תבהירו את הקטע בשביל שניכם....

אריק!

New member
אתה צודק

אם הייתי מסתכל על כל הדברים האלה ייתכן שלא הייתי כותב זאת. אריק.

astral tal

New member
וואו, אריק, אתה צריך לשנות את שמך ל

"אריק משכים הקום" - - - - - 5:20 בבוקר ???

למעלה