שלום לכולם

שלום לכולם

האמת שאני ממש שמחה שמצאתי את הפורום הזה כי אתמול קיבלתי.... העולם החשיך לי ודי רציתי למות. אבל היום הדברים חוזרים לפרופורציה וממשיכים הלאה אולי חודש הבא.... אז אנחנו קצת חדשים בנושא מנסים להיכנס להריון שנה וחודשיים הכל תקין בינתיים הרופאים לא מוצעים כלום חוץ מציסטה בחצוצרה שנעלמה. החודש היה החודש הראשון של איקאקלומין והייתי בטוחה שזה מצליח אפילו קניתי ערכה של ביוץ שהראתה לי בדיוק את היום.... כבר שבוע שאני מפחדת להיכנס לשרותים ולגלות ש... ואתמול בבוקר זה קרה והיה לי כל כך עצוב איך ממשיכים בכלל ? ומאיפה כל כוחות הנפש שיש לכן??? אני מרגישה כל כך נורא וכולם אומרים לי שאני מגזימה ולחוצה....נראה שאף אחד לא ממש מבין כמה אני כבר רוצה את זה מקווה שסוף סוף הגעתי למקום שקצת יבין. בנוסף אני נמצאת אצל רופא שיש לי איתו קצת משבר אמון לא ממש מבין אותי וקצת מזלזל יש למישהי המלצה על רופא טוב סובלני ונחמד באזור ראש"לצ במכבי ואם אפשר לקבל המלצות אם זה בכלל כדאי להחליף רופא אכשיו שכבר התחלתי את הטיפול באיקאקלומין??? יש לי עוד מלא שאלות אבל זה מספיק ארוך גם ככה אז תודה מראש שחר

מרב.

New member
בוקר טוב שחר

יש לנו שחר חדש, עכשיו תהיה גם שחר חדשה
הכוחות באים לבד, שחר- קשה להסביר את זה, אבל בכל חודש, בתחילת כל טיפול מרגישים את התקווה- אפילו אם פסימיים. תחילת טיפול היא הרגע האופטימי ביותר בכל הטיפול, לפני המעקבים, לפני הפחדים, לפני תחושת המחזור... וזה קשה להסביר, אבל הכוח הזה שנמצא בכל אחת מאיתנו, האינסטינקט הבסיסי הזה מעניק לנו כוח מדי חודש, להמשיך ולסבול ולעבור תלאות רבות בדרך אל האושר. ולמרות זאת, על מנת שהכוחות לא יתכלו, או כאשר מרגישים מותשים- זה הזמן לעצור ולעשות למען עצמך משהו שאינו קשור בטיפולים, וחשוב מדי פעם לקחת הפסקות ולזכור איך חי זוג נורמלי, ואיך עושים אהבה כשבא. לגבי הרופא- אני דוגלת בלהחליף, אם את לא מרגישה שאת זורמת. אני לא מכירה באיזור ראשל"צ, אני יכולה להמליץ על בוצ´ן בפ"ת, ומאמינה שיהיו עוד המלצות בהמשך. (בודאי שהאפשר להחליף רופא, תמיד!) שיהיה בהצלחה שחר, מרב

גל חדשה

New member
בוקר טוב

מרב,מילים כדורבנות,איזה מילים חמות ומעודדות לפתיחתו של בוקר זה,פשוט נפלא!!! אני מקווה שעודדת ולו במעט את שחר,ואני מצטרפת לאיחולי ההצלחה,מכל הלב. גל

רומי 007

New member
שחר

הייתי נשארת עד סוף הטיפול הנוכחי אצל הרופא הזה כי זה קצת בלגן באמצע מחזור לעבור אבל אח"כ, אם לא תצליחי חלילה, תעברי למישהו שיש לך איתו כימיה. זה מאוד דרוש במיוחד אם את מרגישה לחוצה. חוץ מזה אציע לך לטפל בלחץ, כי גם אם זה לא מה שמפריע לך להכנס להריון זה בטח לא עוזר לך. מאחלת לך בהצלחה ושתגלי שמספיק לך האיקקלומין.

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

תמיד קשה לגלות ש"גם החודש זה לא הצליח", אבל המוטו של הפורום הזה הוא "היום הראשון למחזור הוא גם היום הראשון של ההריון", והמחשבה הזו קצת מעודדת... אני מצטרפת להמלצה של מרב להחליף רופא. אני מטופלת אצל ד"ר בוצ´ן (בת"א, דוקא) ומאןד מרוצה. ודוקא עכשיו, בתחילת מחזור חדש, יכול להיות זמן טוב לעבור רופא. בכל אופן, מה שלא תחליטי, שיהיה בהצלחה ויביא אותך במהרה אל המטרה הנכספת.

תודה לכולן

תודה רבה לכלכן אך אני עדיין צריכה המלצה לרופא ודווקא באיזור ראשון ושיכוללקבל אותי בדחיפות

מצטערת, לא מכירה באזור ראשון ../images/Emo4.gif

מקווה שמישהי תיכנס הנה ביום-יומיים הקרובים ותוכל לענות לך. ניסיתי לחפש במדריך השירותים של מכבי אבל לא מצאתי אף שם שאני מכירה, ולו רק משמיעה. אם את רוצה, את יכולה לנסות לחפש בעצמך שם: www.maccabi-health.co.il, אבל בהתמחות "נשים" ולא "פריון" (תחת "פריון" פשוט לא מוזן אף רופא...). בהצלחה!

תודה על הנסיון

האמת שאני ממש לא מכירה רופאים הבעיה היא שהרופא שלי כל כך לא מפוקס ונוראשחצן ולא נחמד... כמו שזה נראה אני כבר מפספסת את סבבהאיקקלומין הבא כי היום זה היום ה3 מאז שזה התחיל...

שחר, קודם כל ברוכה הבאה ובהצלחה ../images/Emo39.gif

בקשר להמלצה על רופא: ישנו דר´ שכטר שהינו רופא המחלקת פוריות באסף הרופא. הוא מקסים מקסים מקסים (יש לי ווריד שקראתי במיוחד על שמו
). אני יודעת שהוא מקבלת דרך מכבי וגם לדעתי באזור קרוב לך. תבדקי באתר של מכבי. בהצלחה, שירלי.

הקישור לא עובד. אז הנה עוד פעם

דר´ שכטר: http://guide.maccabi-health.co.il/mcg/doa_iis.dll/mcg_doctor_html.doc_info_screen/Hebrew?doc_office_id_in=10097&doc_id_in=13544473&doc_role_in=1&doc_status_in=1 שירלי.

הרמוניה

New member
הוא עשה לי את ההזרעות באסף הרופא

והוא באמת מתוק ביותר- רגוע איכפתי ומצחיק (ויש לו יד קלה-כך שההזרעות לא כאבו ולא היו לי דימומים בכלל) בהצלחה הרמוניה (זה שלא היה הריון זה לחלוטין באשמתי

דיגי

New member
שחר

היי ראשית ליבי ליבי אלייך... אני מכירה הייטב את תחושת האכזבה הזאת שהיא נוראית(עברתי כאלו) אבל אין ברירה אלא להפשיל שרולים ולצאת שוב לדרך... בנוגע לרופא לדידי חשוב שתסמכי על מי שמטפל בך ושתדעי שיש לך מישהו שאתיכולה לפנות אליו תמיד בשאלות. אז קדימה... לקבל חיבוק חם ואוהב מהבעל לנגב את הדמעות... ולצאת שוב לדרך שבסופה תגיעי למטרה. שולחת לך חיבוק גדול דיגי

yaelhul

New member
שלום שחר וברוכה הבאה אלינו

כמה תשובות: ראשית - כוחות הנפש שיש לנו מורכבים מנתח גדול של אין ברירה, מפרוסה ענקית של תמיכה מהפורום, מכמויות משתנות של עזרה מחברים / משפחה / פסיכולוג / רפואה אלטרנטיבית ומתקווה שלעולם לא נגמרת לילד משלנו. כל אחת מאיתנו יכולה להבין בדיוק כמה קשה לך וכמה את מרגישה לבד בעניין הזה (אבל הנה, מצאת אותנו ואת כבר לא לבד). את לא מגזימה ולא לחוצה על ילד. את פשוט רוצה מאד את מה שרוב האנשים מקבלים בקלות מדהימה, וזו ממש לא בקשה גדולה מדי... אצלנו היא פשוט לוקחת זמן ארוך יותר... בלי לדעת על רקע מה התעוררו הבעיות עם הרופא שלך, אני חושבת שהדבר החשוב ביותר בטיפולים הוא להרגיש בטוח ונוח עם מה שאת עושה ועם מי שאת עושה את זה איתו (חבר/בעל/משפחה והרופא). אם את לא סומכת על הרופא שלך או חשה שהוא מזלזל בך, אל תהססי. שלב האיקקלומין הוא השלב הפשוט ביותר בטיפולים. עדיין אין לך היסטוריית טיפולים מפוארת שצריך יהיה להעבירה לרופא החדש, ולכן אין כל בעיה לעבור לרופא אחר, שיהיה קשוב וסבלני, שיסביר לך מה שתרצי ולא יחשוב שאת סתם לחוצה. המלצות וודאי תקבלי משאר הבנות שבמכבי. טוב שהצטרפת. מקווה, כמסורת הפורום שתצאי מכאן לפני שתהפכי למומחית בשמות התרופות והטיפולים. שיהיה לך בהצלחה ומהר. יעל

יו ממש כיף לנו../images/Emo23.gif

אני והבעל המקסים שלי קוראים את כל העידודים שלכם וממש כיף לנו תודה תודה תודה מקוים שהביקור שלנו כאן יהיה קצר....

שחר חדש

New member
לשחר החדשה משחר חדש

(זה נשמע כאילו את שחר "הבת" ואני שחר "הבן" ...
שמחה שאת מצטרפת אילנו. תמצאי פה הרבה תמיכה ועידוד שתורמים הרבה ליכולת שלנו להמשיך הלאה. מצטרפת לכל מה שכבר כתבו לך. בעיקר לגבי הרופא - להיפטר ממנו. מגיע לך יחס אוהד ורציני. גם כך המסע הזה מתסכל, והרופא לא צריך להיות עוד אבן נגף. מסכימה עם הקודמות לי שמאוד מאוד חשוב להיות בטוחה ברופא. כיון שכדי לעבוד תהליך מייגע כזה צריך להאמין שמה שאת עושה הוא הדבר הנכון ושהמאמצים משתלמים. בתחילת דרכי (לפני אי אילו שנים) טופלתי אצל רופא נוראי (בחרתי אותו לפי הקרבה לבית - הוא עבד בבנין ממול). הוא היה נוזף בנו כל הזמן, שלא לדבר על זה שאת בעלי, שהיה מגיע איתי, היה מושיב בצד - כאילו הוא לא חלק מהעניין בכלל. עזבנו אותו מהר מהר. אבל הוא הספיק, לדעתי, לעשות נזק כי התחלנו "רע" - הוא לא הסביר לנו כלום וחשבנו מי יודע מה מסתתר מאחורי הבדיקות שלנו (שחלקן אכן לא כל כך טובות - אבל הדמיון השתולל). לקח הרבה זמן כדי לחזור לנורמליזציה אחר כך - חצי שנה רק להתנקות מהפחדים, הכעס, הייאוש... לא מכירה רופאים באזור שלך, רק יכולה להצטרף להמלצות לגבי ד"ר בוצן - הוא נפלא. גם פרופ´ זיידמן נפלא. אז שיהיה בהצלחה, ולא תצטרכי את הפורום הזה יותר מדי זמן.

ליאורה1

New member
רופא בראשל"צ

שחר בוקר טוב, מכיוון שהיו בעיות עם המלצות על רופאים מה שאני יכולה לייעץ הוא שתתקשרי למכבי-המרכז לבריאות האשה-הבנין הירוק במערב ראשון קרוב להום סנטר.הטלפון:03-9634780 יושבים שם רופאים מומחים בבעיות פוריות.הרופא שלי הוא אחד מהם. תתקשרי לקבוע תור. בהצלחה.

טלי2

New member
שלום שחר../images/Emo20.gif

ברוכה המצטרפת (בתקווה שתעברי בקרוב לפורום המשך
) אז אם אמרת שאף אחד לא ממש מבין אותך, אז הנה כבר המצב שונה, מאחר וכאן תמצאי שהתחושות המלוות אותנו פעמים רבות הן דומות, גם לי עצוב, גם לי אין תמיד את כוחות הנפש, אבל כאלה הם חיינו בתקופה הזו, מלווים עליות ומורדות. מקווה שתמצאי רופא מקצועי וגם נחמד (אני לא במכבי ולא יכולה לכן לעזור) ושתצליחי !

תוליק

New member
ברוכה הבאה

אין לי המלצות לגבי רופא אבל ההמלצה הכי גדולה שלי היא הפורום הזה ( כמובן שלזמן קצר כי תכף תהיי בהריון) בכל אופן גם אנחנו עם איקקלמין ואמרו לנו שיש לזה תופעת לואי - תאומים. אז קדימה...

אז אם בתופעות לוואי עסקינן

אז לאיקקלומין יש גם תופעות לוואי של פגיעה ברירית לכן יש לקחת אותו בלוויית מעקב אולטרה סאונד ולראות שאין פגיעה ברירית במידה ויש אז עוברים לזריקות הורמונליות אבל מאחל תופעות לוואי כמו שתוליר ציינה או לפחות חצי מזה ליאור

למעלה