שלום לכולם..

שלום לכולם..

רציתי לדעת מה אתם חושבים על התפקיד מ"כית טירונים? יש פה מישהו שהילד שלהם בתפקיד הזה? או מכירים מישהו בתפקיד.. אנ מתלבטת אם להילחם על התפקיד או לא..

oshiko

New member
יש כאן כמה

הבת של ima 3 מ"כית של טירוני נ"מ. הבת של shoosha מ"כית של טירוני מג"ב. עושה רושם שהן מאד אוהבות את התפקיד. לדעתי זה אינדיווידואלי - אם זה מתאים לך תאהבי את זה, אם לא - לא. כשאת אומרת "להילחם על התפקיד", את מתכוונת שלא הציעו לך את זה ואת שוקלת אם להילחם כדי לקבל את זה? או שזה התפקיד שאת כן מיועדת אליו ואת שוקלת אם להילחם נגד זה?

אני כבר סיימתי טירונות 01 ונתנו לי

קורס בחיל הקשר.. ואחרי שראיתי את העבודה של מ"כים החלטתי שזה די מתאים לי.. רציתי לשמוע דעות על התפקיד כדי לדעת האם שווה להתעקש ולוותר על התפקיד הנוכחי שלי..

סמדר בנ

New member
אני חושבת שזה שונה

הבת של שושה היא לוחמת מג"ב שעשתה קורס מפקדים וכך הגיע לתפקיד הזה, והבת של ima3 היא מדריכת נ"מ (לא חושבת שהיא מ"כית טירונים). מ"כית טירונים הוא מקצוע בפני עצמו שממוינים אליו דרך מיוני הדרכת יח"ש לפני הגיוס. הדעות על התפקיד חלוקות - יש כאלה שאוהבות את התפקיד ויש כאלה שלא. החיילים (וחיילות) עליהם מפקדים הם טירונים כל"צ בטירונות 01,02. נדמה לי שהיום שינו קצת את מבנה הטירונות וחלק מהמ"כים מופנים לפקד על טירונות בסמכויות (לא קרביים). הקורס ארוך (משהו כמו חצי שנה - כולל טירונות 02, השלמה ל-03 וקורס מ"כים). אם זה נראה לך מתאים לך נסי להילחם על זה - לרוס די קשה להגיע מתוך הצבא. בהצלחה!

סמדר בנ

New member
לא חושבת

שיש לנו כאן הורים למ"כית טירונים שאת מתכוונת. כדאי לך לנסות בפורום "סדירים" ונדמה לי שיש ם קומונה של מ"כיות. הם בודאי ידעו לעזור לך יותר.

למעלה