שלום לכולם

LoveRo

New member
שלום לכולם

העולם הוא כזה ממה שהספקתי להבין: לאחדים הולך לאחדים לא הולך, ויש כאלה שהםבכלל בתחתית של התחתית ואין לאן להתקדם... אני ממש לא מרוצה מהחיים שלי אין לי שומדבר שאני יכולה לכנות כטוב בחיים... החיים שלי הם שעמום אחד מתמשך וזה לא תמיד תלוי בנו כל מה שקורה... לפעמים בן אדם לא ידוע שהוא לא בסדר, וככה הוא... יש אנשים שהם באמת לא בסדר ומקבלים אותם ויש להם מלא חברים. העולם פשוט לא צודק. לא מסתדר לי שופ תחום בחיים... אני כבר לא ידועת מה לעשות. אני פשוט מריגשה שלא בא לי להמשיך עם החיים האלה.בן אדם צריך לחיות כשהוא אוהב את החיים והולך לו טוב אבל כשהכל הולך לא כמו שאתה רוצה איך אפשר להמשיך? אפילו אמא שלי לא רוצה כבר לשמוע אותי... שזה השיא של השיא. החיים פשוט עצובים, אני רק רואה אחרים נהנים מהחיים בעוד שאני סובלת.

זה הרבה פעמים נראה ש...

דווקא האנשים שמשחקים אותה ראש קטן ויודעים איך לדרוך ולנצל את כולם כדי שיהיה להם טוב..דווקא הם הם אלו שהולך להם בחיים: יש להם הרבה חברים, כסף, אהבה וכו'...אבל אולי זה רק נראה ככה? אולי החברים איתם כי גם הם צבועים ונצלניים, אולי הכסף בא להם בדרכים מלוכלכות ואולי אהבה היא לא ממש אהבה... תמיד זה נראה לנו שהדשא של השכן ירוק יותר...אבל אולי זה לא ככה... ואנחנו לא ממש יכולים לדעת... תנסי לקחת את החיים פחות קשים, פחות להתמקד בדברים המייאשים והמעצבנים אותנו ויותר להתמקד בדברים המשמחים..חבל שתכנסי לדיכאון בגלל הסיבות הלא נכונות (כמו שאני הייתי)... אני בטוחה שאת אדם טוב, חברותי ועוזר ותאמיני לי שהחברה רואה את זה ומעריכה, למרות שהיא לא תמיד מראה את זה... בכל מקרה, מקווה שיהיו לך אחלה של חיים...אם רק תסכימי לראות את חצי הכוס המלאה...

למעלה