שלום לכולם : )

GirlStyle

New member
שלום לכולם : )

טוב אז אני חדשה פה. עוד מעט בת 14. האמת שאף פעם עדיין לא גלשתי, אני באתי מתחום הסנובורד והחורף נגמר והקיץ מתקרב והחלטתי שאני פשוט חייבת ללמוד לגלוש. אני נורא רוצה ללמוד אבל אני לא יודעת איפה אפשר ללמוד, כמה עולה, איזה חופים טובים לגלישה יש בארץ [אם אפשר במרכז] וגם בקיץ אנחנו מתחננים במשפחה ליסוע לחופשה על הים בחו"ל ושם אני אולי יאכל ללמוד עוד גלישה אז אם יש מקומות ממולצים גם בחו"ל אני אשמח לדעת. אז אם למישהו יש פרטים על מקומות שאפשר ללמוד לגלוש בהם בארץ אז בבקשה תכתבו לי... תודה מראש = ]

וואי סנובורד זה כייייייףףףף

אחלה החלטה אני איתך בהחלטה הזאת אני לא מתייאשת הקיץ הזה אני אלמד לגלוש זה האתגר הבא.....ואני אישית אעשה זאת בחוף של העיר שלי בת ים גם ידידים שלי יעזרו לי בטח חחח בהצלחההה

GirlStyle

New member
אממ...

אני לא אתחיל לפרט עכשיו... אבל אני עוד מעט 14 ולצערי אני לא גרה בסביבה של ים.. אבל מרחק של חצי שעה ככה זה לא סיפור דיברתי עם אבא הוא מוכן להסיע אותי בשביל ללמוד. אז למישהו יש מושג איפה אפשר לקבל אולי שיעורים פרטיים בגלישה? ותגידו.... זה אפשרי לעשות את זה בכלל!??! זה נראה לי כל כך כל כך קשההה

חח מה קורה גיא ?

חחחחח מה אתה עושה פה ?

jKiTTiE

New member
הי אחותי ברוכה הבאה =]

פששש סנובורד..תותחית =] איפה ללמוד....?! כמעט בכל עיר שיש בה ים כמה עולה...!? לא יותר מ1200 איזה חופים טובים יש לגלישה...?! אני ממליצה מאוד אפילו על נתניה חוף סירונית על ת"א והרצליה אנלא ממליצה יש הזרמה של ג'יפה! מממ אשדוד משהו לפנים (חוף הקשתות) מממ פלמחים גם מפציץ בימים טובים... בחול?! מממ תלוי איפה בהוואי קוסטה ריקה סרי לנקה קיצר כל מקומות הגלישה עם הגלים הטובים באמת אני ממש אבל ממש לא ממליצה לך ללכת ללמוד שם כי זה עיניין של ניסיון...את לא תדעי במצבים של לחץ מה לעשות (למשל מכבסה..זה מצב שאת מתהפכת ומתגלגלת כזה יחד עם הגל מצב לא ממש נעים...) אם יש לך עוד שאלות בכיף אחותי אני פה....=]

אודלינה

New member
יש גם

חבילה של חמישה שיעורים פרטיים שעולה 500 ש"ח. ושיעור פרטי של שעה עולה בד"כ 125 ש"ח

GirlStyle

New member
מתהפכת עם הגל?????

יבאאא אבל אין אני פשוט חייבת ללמוד זה נראה לי כל כך כיףף! אבל גם נורא נורא קשה=/ עד כמה זה קשה באמת? כמה זמן לקח לכם להצליח ממש לעמוד על הגלשן??

Black Soul Om

New member
זה הכל תלויי בתדירות שאת מתאמנת

אם תלכי כל יום באמת תוכלי לעשות את זה בשבוע

למעלה