שלום לכולם!!!

פבזי

New member
שלום לכולם!!!

הי! מה קורה? אני חדשה פה. לא חדשה, אבל בפורום הזה כן. אני כבר כמה חודשים בפורום באנגלית, ועכשיו מצאתי אותכם!!! התחלתי עם CSI מיאמי, ואז עברתי לווגאס. יותר שווה, יותר עמוק, ואחלה דמויות. אני הכי אוהבת את גריסום והודג'ז

פבזי

New member
הוד'גס

deathcaster אני גאה בך. הודג'ס פשוט מתוק. אין. אני מתה על הatitude (איך שהוא מתנהג). נכון הוא מצחיק עם גרג?

deathcaster

New member
תגובה

את רשאית לקרוא לי זוהר.
אני ככלל אוהב דמויות מיזנטרופיות, הודג'ס תותח, כמעט כל קטע איתו זה PRICELESS , אנשים לא ממש שמים לב לתחכום של הקטעים איתו. הודג'ס וגרג ? לא יודע, מאז שגרג נהנה חוקר שטח ועזב את המעבדה, הקטעים הקסומים שהיו ביניהם נעלמו, לדעתי גרג בתור עכבר מעבדה היה הרבה יותר טוב.

פבזי

New member
מגניב

הודג'ס בהחלט תותח. טוב שמצאתי אותך. לא נראה לי שיש הרבה כמונו. גם בפורום באנגלית, לא הרבה אוהבים את הודג'ס. גרג חמוד, באמת יש יותר קטעים איתו במעבדה. אתה יודע, עד לא מזמן, חשבתי שהודג'ס הומו, עד שראיתי איך הוא מסתכל על מיה (מ DNA). ושמעתי שבעונה 6 פרק 2, כשנרדם על המיקרוסקופ, אמר לקטרין שהוא חלם על בחורה, אבל לא אמר איזה. אני בכלל לא יודעת אם זה נכון אבל כי עוד לא ראיתי את הפרק. יש לי אותו, אבל קודם אני צריכה להשלים פרקים אחרים.

הילה הץ

New member
תגובה

להודג'ס אף פעם לא יחסתי יותר מדי חשיבות, בשבילי הוא הבחור שכיף לשנוא. אבל אני בהחלט מעדיפה את גרג במעבדה מאשר בשטח.

deathcaster

New member
אהמ.... אהמ...

טוב שמצאת אותי ?! זוהי תחילתה של ידידות מופלאה
....
ולגבי הפרק בעונה 6 , זה נכון. ( עוד מס' שעות יהיה לי את פרק 17
)

פבזי

New member
וואלה

זה באמת התחלה של ידידות נפלאה. יש לי עד פרק 12 בעונה 6. כל עונה 5. וחצי מ1 חצי מ2 וחצי מ3, ורוב 4. אני רואה פרק או 2 ביום כשיש לי זמן. אז הוא לא הומו? חשבתי להרבה זמן שכן. אתה מכיר את הפורום ?talk csi ויש גם YDTAW. איך האנגלית שלך?

deathcaster

New member
תגובה

האנגלית שלי ברמת שפת אם, פטור מלא מקורסים באנגלית, 148 באנגלית בפסיכומטרי, אבל אני לא נכנס לפורומים באנגלית , בכל אופן לא של CSI

פבזי

New member
יפה

למה לא נכנס לפורומים של CSI באנגלית? שווה. תאמין לי. תבדוק את ההודעות שלך

deathcaster

New member
סליחה ?!

איזה הודעות אני צריך לבדוק ? ומספיק אני מכור לפורומים של תפוז, זה לא טוב לסטונדט להיות מכור לפורומים
, אז לא צריך להוסיף חטא על פשע

פבזי

New member
לא הבנת

לא נורא. זה בסדר. אני ב 3 פורומים, רק של CSI. חוץ מזה, אני לא מתערבת :) חוץ מCSI, שום תוכנית טלויזיה לא מעניינת אותי. הכל נדוש

deathcaster

New member
תגובה

מסכים איתך, לגבי טלוויזיה שמשודרת בארץ, חוץ מ-CSI אני לא רואה כלום , את כל השאר ( תוכניות מחו"ל ) אני מוריד מהרשת.

deathcaster

New member
עוד עוד תגובה

תוכניות שאני אוהב . האבקות - מה לעשות, פנאטיות של כל המשפחה זה כבר בגנים
באטלסטאר גלקטיקה - מחכה לעונה חדשה נכון מאתמול. סטארגייט - מחכה לעונה חדשה נכון לאתמול. סטארגייט אטלנטיס - מחכה לעונה חדשה. LOST invasion - מחכה לעונה חדשה THE 4400 - כרגע מחכה לעונה החדשה. THRESHOLD - גם מחכה לעונה חדשה. ונראה לי שזהו. טוב שנגמר העונות, לא טוב להתחלת סמסטר שעסוקים בלצפות בתוכניות

למעלה