שלום לכולם!

אריק!

New member
מתמחה יקרה, כבר

מזמן לא זרקו אותי כך מכל המדרגות, ואני בכלל לא עשיתי כלום. תמיד זה קורה לי עד שכבר מתחילים לחבב אותי ואני מטפח ציפיות, בום! הודעה קצרה: "ראה את יחסינו כהיסטוריה". אבל רק תגידי לי, איפא אני השוויתי אותו לרוצחים סדרתיים ? מה אני מכיר אותך ? ראיתי את כתב ידך ? כתבת משהו שמזכיר זאת ? היות שהגענו ברוח ידידותית ונעימה לענין מקסימים, נזכרתי לרגע ב ´מקסימים´ מסוג שונה לגמרי, וחשבתי שאולי בתור מתמחה בראשית צעדיה זה עשוי לעניין אותך, ותאמיני לי שאם תסתכלי תוכלי לראות דברים מאלפים במיוחד, שכן דוקא אצל המוקצנים קל ( יחסית ) לזהות תופעות. אני קורא שנית את מה שכתבת לי ומתחיל להאמין שאולי כתבת זאת ברצינות. נו באמת, תכנסי קצת לפרופורציות, באמת בידידות אריק.

מתמחה

New member
תתקרב קצת כי אני רוצה לספר לך ...

משהו בשקט בשקט... רק לך ... ללחוש לך באוזן... שלא יחשדו בי ששיקול דעתי מוטה לאן שהוא... ובכן... לפני כמה שנים (שנתיים - שלש) נוכחתי בשיעור על האישיות הסכיזואידית שהעבירה לנו חנה קורן בעצמה... זה היה אחד השעורים החזקים בגרפולוגיה שעברתי ושלעולם לא אשכח. אני זוכרת כמעט כל מילה שחנה אמרה והדגימה ... זו היתה חויה קשה וחזקה כאחד... ואני בהחלט מודעת לקסם של הסכיזואידים ( וכמו שחנה אמרה - נוכל מוכרח להיות מקסים ומשכנע - אחרת איך יפיל את קורבנותיו בפח?? ) אחרי הנוכלים למדנו על הרוצחים הסידרתיים ואיך גם הם חייבים להיות מקסימים על מנת לפתות שוב ושוב ולהצליח... דוקא עצם ההכרות שלי עם הנושא (ומאחר ואני עובדת עם הרבה סכיזואידים מהסוג שחנה מדברת עליו...) גרמה לי לרתיעה...זה שעשית את ההשוואה - גרם לי לתגובה הצינית ההיא... מקוה שיום אחד יחזרו יחסינו לקדמותם........................

אריק!

New member
תתרחקי קצת כי...

עוד התקרבות קטנה ואין לי איפא לישון הלילה. בכל מקרה עד שיחסינו יחזרו לקדמותם אני מציע לשוחח בנוכחות גורם שלישי. זהו, יש לי עוד לילה ארוך היום ואני זז, אז לילה טוב ולהתראות.

מתמחה

New member
כשאחוש ששבת להיות אותו ....

אריק של פעם.... כנראה שזה לא יקרה מעצמו - תעבוד על זה...

אריק!

New member
אני עובד על זה

וזה כלל לא פשוט. אבל אם כבר מדברים שמתי לך שכתבת: "כשאחוש" ורציתי להפנות את תשומת לבך לתפקוד: "חישה" שמקביל בכתב היד ל קו ישר/זוית והוא ידוע כתפקוד בלתי רציונלי. שמא התחושות ה מאד מאד ברורות שלך אינן סבירות ? במדה שזה נכון אז מה שאת רואה ומצפה אינו יכול להיחשב קנה מדה נכון לגבי אחרים, וגם אם אשתנה את בכלל לא תזהי את השנוי, וגם עלולה לשגות באבחון בשל אינטרפרטציות סובייקטיביות מדי, למשל כמו ששגית בי, ובמקרה נוסף. אז אולי מי שצריך ´לעבוד על עצמו´ זו דוקא את ? בכל מקרה, אני לצידך ותמיד בידידות רבה, אריק.

מתמחה

New member
שוב לא הבנת אותי....../images/Emo67.gif

לא רק שאני לא רוצה שתשתנה... אני פשוט רוצה שתחזור לקדמותך... שתפסיק לעקוץ אותי כל הזמן... ותהיה תומך ולבבי... כתב חישה הוא לחלוטין לא זויתי ולא ישר לכתב חישה, אם אני זוכרת נכון יש קן קטיפתי וחם ( אני צריכה לחפש במחברות...) ואולי החלפת עט והתחלת לעשות לעצמך, בלי משים ... גרפוטרפיה... היתכן? אני עובדת על עצמי ... כל הזמן... ואם שמת לב שהפסקתי ... אני מרשה לך להזכיר לי... לילה טוב יקירי אתה עדין ישן לבד... וכך גם אני... אולי זה יעשה לנו טוב...

jean

New member
אמפר היקר, הנה דעתי

קודם כל, אני מדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, ושאת עיקר ניסיוני אני צובר מאימון על כתבי ידם של אחרים. כמו כן אשמח לקבל כל תגובה על ניתוחי, ורצוי לקחת אותו לפי המגבלות התחביביות שלי
הדבר הראשון שעולה מכתב היד לעיני הם השוליים הימניים הישרים כמו סרגל. זה נובע בעיקר מהרצון להרשים את הכותבים ביכולת איפוק וריסון עצמי באופן נדיר. הרווח הגדול יכול להעיד שאתה שם קו ברור בין הסביבה האישית (בית) לבין מקום העבודה. במקום העבודה אתה מחויט קפדן, רשמי, ובבית בין חברים יותר זורם. השורות בד"כ ישרות. אבל האותיות מספרות כל מיני דברים נוספים בצד האישיות שקשה יותר להטמין בפני הבודק. קודם כל בצד החיובי הן מתארות אדם רציני, אינטליגנטי (אני יודע שזה נשמע כמו קלישאה ניתוחית, אבל האמן לי שאני לא כותב את זה תמיד), יש לך יכולת ניתוח לפרטי פרטים. אתה מסוגל להתמצאות בשוליים קטנים של דברים ולהסיק מסקנות מרחיקות לכת, למצוא נקודה שאיש לא חשב עליה קודם. אבל אתה לא "תרברב" ותגלה לכולם, המקסימום הוא שתשתמש בה לתועלתך ולתועלת קרוביך. אתה לא טיפוס שחצן. בצד השלילי, אני רואה קשיים בהזדהות רגשית עם אחרים, נטייה להסתגרות, שמירה על דברים אישיים צפונים עמוק וחוסר רצון לשתף אחרים בהם, אתה נהיה שקט כשאתה בא במגע עם קהל גדול, ולא מחצין דברים שאתה רוצה לאמר לכולם, אלא מחכה מעט, ואומר אותם לבודדים. יש בך כעס עצמי על ההתנהגות הזאת, במידה מסוימת, והוא מתבטא בחתימתך שהיא סגורה, מבודדת ורחוקה מאוד מהטקסט. ממש כמו קונכיה כלפי הכתב. וה"כתב" הוא אתה. כך שהחתימה היא ההתיחסות העצמית שלך להתנהגותך. האם יכול להיות שהדף הזה הוא משנת 81´? לא ידעתי שהיה אז QText, הרי לא היו מחשבים אישיים, ואני חושב שמהפיכת הפקס טרם התממשה ? אנא ספר קצת יותר על תולדות הדף, אני מאוד מסוקרן. אשמח לדעת עד כמה קלע הניתוח שלי.

amper

New member
לגבי הדף..

הדף לקוח מתוך מבחן גרפולוגי שנדרשתי לעשות לפני כשבוע. בין היתר נדרשתי גם לצייר עץ, אדם, וכו´.. כנראה שדף המבחן עצמו משנת 81, אבל הוא פוקסס לא מזמן.

d@r121

New member
אמממ הנה ניתוח

קודם כל אני לא גרפולוג מקצועי ותמידאשמח לפידבק אז בוא נדבר עליך יש לך פרופורציות והגיון יש לך הערכה עצמית גבוהה אתה בקשר תקין עם ההורים אתה מנומס ורשמי אתה מסוגל לייצג את עצמך אתה אסטי אוהב את הפאר ובגלל זה אתה בזבזני אתה מעמיד לפעמים פני שמח ומאושר בחלקך ויש לך כושר ניהול מקווה שעזרתי לך
ד
ר-

רחל5

New member
לי זה נראה יותר כמו

באג אלפיים של הפקס. זה לא משנת 1981, אלא מ- 2001.

ליטן א

New member
../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif חשוב מאוד ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

המכתב לא נוסח כפי שהיה צריך להיות מנוסח בהוראות!! שימו לב טוב שהיו שם שורות, ושהכותב/ת כתב/ה על פי השורות.... אז לגבי השורות הישרות - זה בגלל השורות שכבר היו שם...

jean

New member
ביננו ...

וזאת דעתי האישית, השורות לא כל כך חשובות. כלומר זה טוב כשאין אותן, אבל עדיין, מי שלא מקפיד על השורות, גם לא יקפיד אם יראו לו את הקווים. זה נכון שהן מדריכות, והוא יכול "לתקן" עצמו יותר, אז במקרה של שורות אני תמיד "מכפיל" בדימיוני את "סטיית התקן" מהן. אבל אינני רואה בחסרונן צו קטגורי למניעת ניתוח.

למעלה