שלום לכולם!

amper

New member
שלום לכולם!

מצורף טקסט שכתבתי בפניה למקום עבודה אשמח לקבל את דעתכם..

מעניינת אותי החתימה שלך............

גם שמי מתחיל ב"מ" כך שכל אופציה נוסתה, מעניין שבחרת דווקא את הצורה הזאת. אבל מה אתם אומרים

מתמחה

New member
את מתענינת בחתימה ואני בנייר..

הניר נראה לי חשוב... כולם בקורס תמיד אומרים לי שיש לי טביעת עין חדה ואכן שמתי לב שעל הניר פקס כתוב שהוא נשלח ב- 1981 !!! נראה לך מיכל שהיא שולחת את כתב היד של עצמה מלפני 20 שנה?? לא נראה לי שצריך להתייחס לזה - משהו כאן מאד מסריח...

amper

New member
נייר וחתימה

1. הנייר המקורי אולי משנת 1981 , אבל הטקסט מלפני שבוע 2. החתימה המקורית הייתה ´א´ , אבל עם הזמן היא נהייתה דומה ל- ´מ´ בגלל מהירות הכתיבה , כאשר מה שמקיף אותה אמור היה להיות ´פ´ כפי שראשי התיבות של שמי הם א.פ.

אריק!

New member
נתחיל בזה שהכתב

שלך משדר מסר של כנות ואמיתיות, אך לא בהכרח בטחון ביכולות ההצלחה שלך, לא בשל מחסור בכישורים כמו בשל ספקות, חרדת כניסות חדשות ומעברים. אלה יכולים להקרין על מדת האסרטיביות והשכנוע שלך. אני בטוח בכישוריך ויכולתך לתרום כפי הצהרתך אך מזהיר אותך מחולשתך בניהול המו"מ הכספי לכשזה יגיע. להשתמע אריק. לידיעת מכרי, עדכנתי את פרטי ה: אי מייל שלי בדף האישי.

amper

New member
הערה

אני רוצה לציין שאני בחור (ולא בחורה כמו שמישהו כתב), וגם שאני כותב ביד ימין. מחכה לניתוח מעמיק קצת יותר..

אריק!

New member
אתה צודק במאה אחוז

בחור יסודי ודקדקן בפרטים כמוך ראוי למשהו קצת יותר מעמיק. כמי ששופט את עצמך וזולתך על פי סטנדרטים מחמירים אתה מתקשה להיות שבע רצון מהתוצר הסופי ורואה מקום ניכר לשיפור. נסה לקחת את עצמך ואותנו קצת יותר בקלות כי אתה לפעמים קצת מעיר יותר מדי ונודניק. קח בחשבון שעודף נתחנות, הגדרות ותכנון לפרטי פרטים עשוי לעייף, ואתה משום מה לא מרגיש שהצד השני כבר לא עוקב ואתך. הרחב את מעגל השיחה אך אל תרחיב בפירוט של כל מה שאתה יודע. וייתכן שבכלל לא הייתי צריך לכתוב את זה.

אריק!

New member
מתמחה יקרה

רואים שאת מאד רוצה לנתח, אז למה את מחכה ? אז מה אם את עדין לא יודעת הכל, זה בדיוק המקום להתאמן בו בלי שזה מחייב אותך ומהתגובות שתקבלי תלמדי המון. אז תתחילי לעבוד ואל תחששי לטעות, ואפילו בגדול. הרי חוץ מ איילון שלא טועה, כולנו טועים.

מתמחה

New member
אריק !

אין לך מושג כמה אתה צודק - אני מרגישה כמו מי שעומדת על שפת הבריכה ביום חמסין ופוחדת לקפוץ. במקום שלמדתי כל כך הרבה הזהירו אותנו מפני טעויות... כל המרצות שם הדגישו את נושא האחריות והזהירות שעכשיו קשה לי. נכון שאני עוברת התמחיות תחת השגחה והתוצאות שלי יפות - ובכל זאת אני לא מעיזה עדין להביע את דעתי. אני יודעת שאני נוקטת זהירות מופרזת אבל בכל זאת, עדיף ככה ולא הפוך.. נכון? במקביל אני נהנית מאד לקרוא את מה שאתה ושייקה לנדאו כותבים וכמובן ממשיכה ללמוד לקרוא ולתרגל. בימים אלה שיש כל כך הרבה שרלטנים ומגידי עתידות מחופשים לגרפולוגים - אני מרגישה חובה מצפונית לשמור על מקצועיות ועל רמה גבוהה כמו שלמדתי.

shonshon5

New member
צל"ש למתמחה! ../images/Emo106.gif

על האינטגריטי האישי והמקצועי, על הצניעות והענווה, על מידת הזהירות, על שיקול הדעת, על כל אלה, על כל אלה... וכו´ אבי, שיותר מפעם אחת זכה למקלחת רותחין על שלא בלם את פיו בזמן.

מתמחה

New member
גם אתה מקסים...

תודה ! ואולי תשלח את כתב היד שלך... משתגעת מסקרנות...

shonshon5

New member
תודה! וכדי למנוע סימפטומים קשים

של שגעון בעטיה של סקרנות אובססיבית, הכתביד שלי נמצא בפורום איפה שהוא, ולמיכל יש כלים, רשות וסמכות לשלוף אותו לכאן. נכון, מיכלי? כי אני כבר מזמן לא כותב.. עברתי להקלדה ואפיית לחם. יש לך מושג כמה טעים זה יוצא? מדהים! במיוחד הגירסה עם הפשתן. אקסטרא אורדינר! מעמדו של אדון ארז קומרובסקי בסכנה מוחשית! אבי

אם ככה אז אולי את המפגש שלנו

לא נעשה בסטאר באקס אלא במקום שבו נוכל לבלוס את לחמך
ובכלל, שלח את לחמך על פני המים ...

דבר ראשון: ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif קבלי ../images/Emo77.gif

בואי נפריד בין כל מיני דברים. אם את נותנת למישהו יעוץ אישי או עורכת אבחון לשם מיון מועמדים לעבודה, או מתעסקת בגרפולוגיה משפטית אז כדאי לך מאוד להיזהר ולקחת אחריות. א ב ל ! פה התרגיל הוא לגמרי אחר. פה את מתבקשת להגיד כל מה שעולה בדעתך (כי זה תרגיל ולא באמת ואנשים יודעים שאת עדיין לא גרפולוגית מקצועית) אבל מצד שני את מתבקשת לעשות את זה בצורה שתעזור לאיש ולא שתפגע בו. וחוצמיזה אם לא קופצים למים
אז אף פעם לא יודעים לשחות. לעניותי, אם מגיע שלב שאדם בטוח לחלוטין במה שהוא עושה ואומר, אז קרוב לודאי שהוא גם כבר קצת שחוק ודווקא יותר טועה....או לפחות יותר סביר שיטעה. אנשים שונים זה מזה, אנשים תמיד הם חדשים, אין כללים באנשים ולכן אם לא מתייחסים במרב הרגישות והכבוד והחשש לאדם כמו גם לכתב ידו, אז יש בעיה. כל עוד את חוששת: סבבה. כך צריך להיות. החשש לא צריך למנוע ממך לשחות. ואחרי שהתעייפתי ועייפתי.......
מיכל

מתמחה

New member
לא אמרתי?? אוייש !! אתה הכי מקסים!

התהייה שפן הנסיונות שלי? התתרום את כתב ידך למעני? כאן ? לפני כולם?

אריק!

New member
טוב אז כך,

הייתי כל כך מוקסם ממה שכתבת לי ששכחתי בכלל להציץ בהמשך, ורק עכשיו שמתי לב. האמת, אני מאד רוצה שתנתחי אתנו גם כי זו את, וגם כי באמת צריך להרחיב את המעגל. ואם מדובר במקסימים, שמתי לב שבין כתבי היד והחתימות של הרוצחים הסדרתיים שחתימותיהם/כתביהם באינטרנט יש מספר לא מבוטל של מקסימים ועתירי פוזות של חנופה ופתוי באמצעותם הם כנראה צדו להם קורבנות שמאד מאד התרשמו מהחביבות היתירה שלהם, ונתנו בהם את אמונם. ולהצעתך: מה לשלוח את כתב ידי לאינטרנט? לאחר שראיתי מה יכולים לעשות כאן לאנשים תמימים שרק רצו קצת להנות? טוב, נחשוב על זה.

מתמחה

New member
נסחפת אריק....../images/Emo10.gif

אחרי שהתחלתי לפתח יחסי קרבה איתך - אני בנסיגה ... אני רואה שאסור לספר לך סיפורים מפחידים לפני השינה כי אתה מזדהה יותר מיד ומגיב בחרדות... אם יכולת להשוות אותי לרוצחים הסדרתיים - אני לא חושבת שארצה אי פעם לראות את כתב היד שלך... ואשקול לשנות את דעתי עליך גם בלי לראות...ומתך צורך להתגונן...

למעלה