שלום לכולם.

s h a h a r 1 5

New member
שלום לכולם.

התחלתי להתעניין בפנג שואי והחלטתי לעצב את החדר שלי מחדש לפי העקרונות של התורה. החדר שלי הוא גם חדר שינה וגם חדר אירוח. רציתי לדעת באיזה צבעים מומלץ לצבוע את הקירות שבו. תודה מראש, שחר.

שלום שחר

כדי לדעת איזה צבעים צריך קודם כל לבחון את החדר. היכן הוא ממוקם יחסית למרכז הבית, מה צורתו, מה הוא מכיל ומאיזה חומרים/צבעים/צורות, מה אפשר להוציא, קודם כל, מה תאריך לידתך ועוד. הכי טוב להתחיל זה בשירטוט של החדר בתוך שירטוט של הבית.

s h a h a r 1 5

New member
תודה על התגובה, מנסה לענות...

את צורתו ומיקומו יחסית לבית תוכלי לראות בשרטוט המצורף. תכולה: מיטת עץ, שולחן עץ צבוע, חלון אחד, ארון קיר לבן, שטיח מרובע. אי אפשר להוציא את המיטה הארון והשולחן. שרטטתי את החדר עצמו ואת התכולה שלו וצירפתי בנוסף. אם תמונות יעזרו אני יכולה לצלם אותו. המון המון המון תודה. שחר.

s h a h a r 1 5

New member
צבעים:

המיטה בצבע והשידה בצבע חום, השולחן צבוע בסגול וצהוב בננה, השטיח ציבעוני ומקושקש, הקירות צבועים בוורד מסטיק וקיר אחד בוורד פוקסיה וואש.

יפה מאוד, השקעת

עכשיו הרבה יותר ברור. אני אבחן את הנתונים ואציע לך את המלצותי בסוף השבוע. הוסיפי את תאריך לידתך והאם יש לך תחושות/העדפות בקשר לגוון מסויים. להית' בינתיים

s h a h a r 1 5

New member
קודם כל תודה רבה :)

תאריך הלידה שלי: 21.6.90 בקשר לגוונים אין לי העדפה ספציפית. אני פתוחה להצעות. שוב תודה. שחר.

s h a h a r 1 5

New member
תודה רבה.

רציתי לדעת אם על פי הנתונים שננתי לך תוכלי לתת לי עוד עצות איך לעצב את החדר. תודה מראש שחר.

למעלה