שלום לכולם

שלום לכולם

שמעתי על הנושא הזה של חלום צלול לפני כמה זמן ונזכרתי שבערך לפני שנתיים הבנתי באמצע החלום שאני בעצם חולמת ושהכל לא אמיתי, פתאום הכל נראה לי לא הגיוני והצלחתי לשלוט במה שמסביבי, למרות שאחרי שהבנתי שאני בחלום הוא נמשך עוד פחות מדקה (ככה נראה לי). אחרי כמה חודשים ביררתי מה זה הדבר הזה, חלום צלול, אבל באותו זמן כשחלמתי את החלום בכלל לא ידעתי מה זה חלום צלול ויומן חלומות ואת כל השיטות. מה הסיכוי שחולמים חלום צלול בלי לדעת מה זה ואיך זה קרה לי בכלל? תודה.

Dream Warrior

New member
לפעמים זה קורה לאנשים

שכמוך לא ניסו לחוות את זה, ואפילו לא ידעו מה זה בכלל ומאיפה זה נפל עליהם, זה פשוט קורה שבאמצע החלום הם מבינים שהם חולמים
אני מכירה כמה שזה קרה להם, וחלק מהם, בעקבות החוויה המשיכו להתעסק בנושא...

לקשמי

New member
כמוני למשל ../images/Emo13.gif

גם אני בעבר חלמתי חלומות צלולים בלי שממש עבדתי על זה, אבל אז זה קרה לעיתים רחוקות. היום, כשאני ממש עובדת על העניין יש לי חלומות צלולים בערך אחת לשבוע.

זה עוד בסדר

מה עם אנשים שחווים את כל תופעות הלוואי המפחידות, בלי לדעת מה לעזאזל קורה להם? ולא פעם בשנה אלא פעם ביום. ולעבור ככה כמה שנים כשאני משוכנע שאני או משוגע, או בעל כוחות על בלי גלימה.

silverhawk

New member
שלום גם לך ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום!
כפי שנאמר, זה דבר די נפוץ. למעשה, מרבית האנשים חווים לפחות חלום צלול אחד במהלך חייהם, למרות שהם כלל לא מודעים לנושא (לפני ו\או אחרי...). בכל מקרה, הסיבה שהתעוררת במהירות היא כנראה שהתרגשת. הדבר החשוב ביותר בעת כניסה לחצלול הוא לשמור על רוגע. מעבר לזה, מומלץ להשתמש בבדיקות מציאות ובשיטות להגברת הצלילות (את מוזמנת לקרוא עליהן בשאלות הנפוצות ובאתר של אלון ברמן - בקישורים).

למעלה