שלום לכולם...

natali_rh

New member
שלום לכולם...

נכנסתי לפורום הזה ממש במקרה אין לי שום קרבה לנושא מלבד היותי אמא והמחשבה שפעם עברה בי שאולי בעתיד נאמץ ילד נוסף למשפחתנוכדי להעניק משהוא מתרומתנו הקטנה לעולם למען מישהוא שבאמת זקוק לה. אני אמא לתינוק בן 4 חודשים שיונק ובאחת מפגישותי עם אחות טיפת חלב סיפרתי לה שאני שופעת חלב יותר ממה שבני צריך לעצמו, האחות אמרה שחבל שבארץ אין בנק חלב כי העודפים אצל אימאות כמוני היו יכולים לשמש למשל לתינוקות מאומצים שלא זכו לינוק-והרי חלב אם יכול לתת להם תוספת חיזוק ווטמינים שאכן תעזור להם במיוחד דווקא בגלל היותם קטנטנים יחסית לשאר בני גילם. לכן חשבתי שאולי בכל זאת אפשר לעשות משהוא דווקא דרך הפורום הזה. מה דעתכן?

מיכל@ל

New member
רעיון מקסים ../images/Emo20.gif

לפני מספר שנים כשאימצתי את הילדה הבכורה שלי,היא לא עיכלה את הפורמולות הישראליות וחיפשתי בנרות גוף כמו "בנק חלב" [שקיים בהרבה מקומות בעולם]כדי לנסות ולספק לה חלב שהיא תוכל לעכל. אני לא משוכנעת שמישהו ירים את הכפפה בגלל הנושא הבריאותי ואי היכולת של אדם פרטי לוודא את איכות החלב שתהיה טובה ונקיה מחידקים [כלים מיוחדים ללא מגע יד אדם וכו],אבל עצם הנכונות שלך נוגעת ללבי . תבורכי על היוזמה ותהני מהגוזל שלך

דליה.ד

New member
בנק חלב אם../images/Emo80.gif

ובכן, בארץ פועל אירגון ששמו "לה לצ´ה" זהו ארגון ביינלאומי שתומך בהנקה ועוזר לנשים להתמודד עם הנקה בעייתית וכן הן מעבירות חלב עודף לפגים שאינם מסוגלים לעכל פורמולות. אני הגעתי אליהם דרך הספר הישראלי על הריון ולידה, בסוף הספר מופיע הטלפון של הארגון (משום מה זכור לי ספר עב כרס בצבע אדום - יכולה להיות מהדורה עדכנית אני ילדתי לפני 5 שנים..). יש נציגות שפזורות בכל הארץ ואפשר ליצור קשר עם נציגה הקרובה למקום המגורים והיא תוכל להעביר את החלב לפגיה הסמוכה בבית החולים הסמוך. לפי דעתי ניתן גם להשיג אותן דרך טיפות חלב, או מחלקות ילודים בבתי חולים ואפשר ליצור קשר ישיר עם מחלקות הפגים ולהציע חלב. אני לא מאמינה שהם יסרבו! עם בני הקטן לא הצלחתי להניק ונציגה שלהן נסתה לעזור לי, אבל התיאשתי כי המלחמות היו קשות מנשוא, הצרחות הבקיעו שערי שמיים והבקבוק פתר הכל בקלות ובמהירות ותאמינו לי יש לי חלב ל10 תינוקות! אבל אחרי שבוע שהוא סרב לינוק, דלקת בשני השדיים מגודש ותשישות מוחלטת החלטתי לרדת מזה. לפי דעתי אפשר לתרום גם לגמ"חים חרדיים הם מעבירים חלב אם באופן יום יומי. אני אישית מעדיפה לתרום לפגים כי הנשים החרדיות לרוב מסודרות הן מסתדרות בינהן. בכל מקרה אני משבחת אותך על רוחב ליבך ונדיבותך אולי יהיה איזה תינוק שאולי חלבך יציל את חייו.

למעלה