שלום לכולם

שלום לכולם

לאחר צפייה פסיבית החלטתי לנסות ולהשתלב בפורום. קוראים לי עופר ואני מתאמן בוינג צ'ון. מקווה להתאקלם.

ננדין

New member
ברוך הבא!

למרות שרובנו יודעים מה זה ווינג צ'ונג אולי תספר לנו קצת על הלימודים ואיך אתה רואה את השיטה...

tiger claws

New member
פחחחחח....מה אתה עושה פוזה

פשוט תתחיל לכתוב. דוגמא: שלום אני tiger claws ואני רוצה לדעת מה..............(פשוט תציג את עצמך כשאתה שואל שאלה כלשי או שאתה מתייחס למשהו). מצטער אם פגעתי בך אבל אין לך סיבה להיכנס כאורח - זה הפורום של כולם.

ננדין

New member
מה הבעיה בדיוק?

הבחור מגיע ובצורה מנומסת מאוד (בניגוד לאחרים...) מציג את עצמו. מה רע בזה? ההיפך זה מאוד נחמד לדעת עם מי מדברים...

tiger claws

New member
אני אגיד לך למה

הוא לא צריך להציג את עצמו בפני אף אחד .שייכנס פשוט לפורום ויהפוך לחלק ממנו.

ננדין

New member
אני עוד לא רואה את השם שלך בכחול...

אז אל תגדיר חוקים חדשים... הוא לא חייב להציג את עצמו בפני אף אחד אבל זה מאוד נחמד שהוא עושה את זה! עכשיו בוא תסביר לי למה אתה חייב להשמיע קול סתם? מה אין לך דברים אחרים להתעסק איתם שאתה חייב ליצור סביבה עויינת לאנשים חדשים כמוך בפורום שנכנסתה אליו לראשונה לפני יומיים? שאנטי שאנטי בנ'אדם, לא צריך לריב על כל דבר (במיוחד שאתה טועה...)

../images/Emo45.gif ובנוסף

טייגר,מצפים לך חיים מאד קשים,אם לא תפנים שלא כולם מתנהגים כמוך,או איך שלך נראה. קצת ריספקט לאחר,לא היה מזיק כאן.

tiger claws

New member
"ביי ביי" זו בדיוק הנקודה

לא כולם אותו דבר בפורום הזה אז תתחיל להתרגל לעובדה שיש גם אנשים אחרים ואולי קצת לא נחמדים(אני לדוגמא). לעומת זאת האורח לא נעלב או משהו כזה - זה נראה יותר כאילו אתם נעלבתם בשבילו. בתור אנשים שלומדים אומנויות לחימה אתם אמורים להתרחק מצרות ותאמינו לי : כשלא תדעו על מי אתם פותחים את הפה ,אתם תאכלו אותה(אני לא עושה כאלו דברים אבל יש לי מספיק נסיון בזה).

../images/Emo31.gif תתבגר

אין לי בעיה עם אנשים לא נחמדים,לעומת זאת יש לי בעיה עם אנשים טפשים שחושבים שהם חכמים. ותרשום תתחילי,אני אשה ולא גבר.

ננדין

New member
ווה ווה, אתה לא יודע עם מי הסתבכתה!

אני מאוד ממליץ לך לא לאיים על בייבי יי! במיוחד אם אתה לא לובש חליפת שריון ביום יום או שיש לך S על הבטן...

למעלה