שלום לכולם!

natty1983

New member
שלום לכולם!

רציתי להתייעץ איתם על משהו..סבי היקר חוגג יום הולדת 80 וברצוני לעשות לו מתנה מיוחדת שתכלול בתוכה את תמונות הנכדים ותהיה מסודרת באופן שתוכל להיות מונחת על המזנון...אודה לכם אם יהיו לכם איזה שהן רעיונות.

אנפה2

New member
יש בנחלת בנימין אשר בת"א בימי

שלישי ושישי שוק אמנים, בתי קנתה לי שם מתקן שנכנסים בהם 5 תמונות גדולות של הנכדים הנינים, המתקן מאוד מרשים ומי שראה אותו אצלי , הלך וקנה, הוא ניתן בגדלים שונים, כלומר למספר תמונות שאת רוצה, העלות היא בסביבות 200-300ש"ח , אני קיבלתי אותו מתנה מבנותי, שווה לך לנסות ולהציץ.

עמליה3

New member
ערב טוב../images/Emo29.gif

גם אני קיבלתי קופסת התמונות כזו מבנותי . ונכדי תמיד אוהבים לדפדף בתמונות. והכי חשוה אני אוהבת אותה. תודה שי למה שהבאת לנו. והנה משהוא שאני קיבלתי : לשון עברית: לבוש הדוק=בגד כפת. הכינו תה רע =חלטו רע. ספר רב מכר=שיא במול. חלום של כל מורה=גיר אוטומטי. נער מעלית=פעיל עליה. הכריכה אותו לטעום מהמרק= דנה אותו לכף חובה. "שים תותים הרבה"=תות-הנח-המון. נעלי יבוא=מעור הגולה. נעלי יצוא= עור לגויים. ערבוב יינות= כוהליציה. שריקת הקומקום= שמחה לאיד. ישראלי שלא יצא לח"ול=אסיר ציון. אירוע חגיגי בחיי הנעל=עליה לרגל. אוטובוס= תנועת המושבים. ספונג'ה =פעילות שוטפת. בא לארץ עם גויה= מעלה גרה. שופר בזול= במחיר הקרן. לילה טוב.

הודה 77

New member
לאדזה

החלמה מהירה.לחיניה הרבה מזל טוב ,תינוק בבית זה דבר נפלא,גם אם לא ישנים בלילה.לנטלי-שמחתי מאוד להכיר אותך.ולכל שאר חברי הפורום אם תרצו להפגש אצלי השבוע ביום ו' בערב-למסיבה מוסיקלית-כתבו לי ואמסור לכם פרטים ביי

למעלה