שלום לכולם...

shimritbe1

New member
שלום לכולם...

שלום, קוראים לי שמרית ואני בת 21. לפני שבוע היה לי את ההתקף הראשון שלי, נפלתי בדירה של חברה פתחתי את הסנטר ולפי מה שהיא סיפרה פירכסתי כמה דקות, אני לא זוכרת כלום כמעט מאותו יום, כל הזמן איבדתי את ההכרה. רק יום למחרת הייתי כבר בסדר, רק עם הרבה סימנים כחולים ולשון נפוחה. אישפזו אותי באיכילוב, עשו לי בדיקות ושיחררו אותי לפני יומיים. אני לוקחת למיקטל ונתנו לי גם חומצה פולית לחיזוק המערכת החיסונית. בכל מקרה, אני אשמח אם מישהו יוכל לספר לי קצת על המחלה מהצד של החולה, כי בנתיים שמעתי רק את הצדדים של הרופאים, אם זה תורשתי? מה קורה מבחינת הריונות? מקומות עבודה? ובעצם, כל דבר שתוכלו לספר לי יעזור לי. תודה מראש...

ruthty

New member
אני מציעה לך להתקשר לאגודת

אפלפסיה והם ישלחו לך חומר מפורט כמו שאני קבלתי דרךךךךךךךך אגב בירושלים ישנה סיעת חמודה מאוד

ברוכה הבאה שמרית../images/Emo189.gif

הצטערתי מאוד לקרוא על החוויה הקשה שעברת,אני מקווה שאת מרגישה טוב יותר עכשיו ושלאט לאט הדברים יסתדרו לך על הצד הכי טוב. יש לנו כאן בפורום בחורות צעירות אחרי שירות צבאי ותוך כדי שנת לימודים אקדמית ויש כאלה שכבר סיימו תואר ראשון ושעובדות למחייתן, יש בחורות נשואות ויש בחורות שעדיין למדות לקראת תואר כלשהו,יש כל מיני... בחורה עם אפילפסיה יכולה ללמוד באוניברסיטה אם היא בוחרת בכך, היא יכולה לעבוד,עלולות לצוץ בעיות במקום עבודה כששואלים אם יש בעיות בריאותית - בד"כ אנחנו מתיעצים כאן בפורום אם שווה לספר או לא ובסוף כל אחד עושה מה שבראש שלו, אבל כל מי שמחפש עבודה מוצא עבודה,ישנם כאלה שמעדיפים להתנדב בקהילה ולא לעבוד, כל אחד עושה מה שמתאים לו. הריון עם אפילפסיה הוא הריון בסיכון גבוה כך שכשתגיעי למצב של הריון בשעה טובה :)הרבה מאוד בדיקות תקבלי בחינם מהקופה שאת שייכת אליה,וישמרו עליך הכי טוב שרק אפשר כדי שכל ההריון יסתיים בשלום. יש כאן הורים לילדים בריאים לאחר מעקב הריון צמוד. אני מקווה שעניתי על כל השאלות ששאלת ומקווה שתישארי בפורום ותעשי לך כאן חברים, להתראות, דינה

הי

אני מבין שטופלת אצל פרופ' נויפלד? את התחלת עם הלמיקטל, מאחר ומעלים את המינון בהדרגה , יקח כחודשים עד שיהיה לך מינון יעיל בגוף. לאיזה מינון את צריכה להגיעה? התופעה שאת צריכה להשמר ממנה זו פריחה, שהיא תופעת לוואי של הלמיקטל שקוראת למעטים, אבל אם זה קורה, תיפני מיד לנוירולוגית בביה"ח. שיהיה לך בהצלחה.

shimritbe1

New member
לא הגעתי..

לפרופס' נויפלד, אבל שמעתי עליה הרבה. אני צריכה להגיע אליה לביקורת עוד שלושה חודשים. אני מקווה רק שלא יהיו לי יותר מדי בעיות להגיע לשם בגלל שבמקור אני מהצפון וכל המקרה קרה שהייתי בת"א אצל חברה ובגלל זה אישפזו אותי באיכילוב.. נקווה שזה יסתדר. בקשר ללמיקטל אני צריכה להגיע למינון של 100 מ"ג בבוקר ו100 מ"ג בערב, עד שאני אגיע למינון המלא יש לי בערך עד אמצע אפריל. ובנתיים אין לי פריחה (מקווה גם שלא תהיה) ושוב תודה לכולם

ברוכה הבאה..

הדבר הכי חשוב כרגע הוא שהתרופות יעזנו אותך ככה שתגיעי למצב שאת נוטלת את התרופה ולא מקבלת התקפים, במקרה הזה את מתפקדת כמו כל אדם רגיל. אין לך מה לדאוג, יהיה בסדר כמו שאומרים :]

tropical888

New member
אהלן shimritbe1

ברוכה הבאה לפורום! אני יכולה להגיד לך שבפורום הזה תקבלי תמיד עצות, דעות ותגובות מכל מיני דעות של כולנו וכמו שדינה אמרה לך בסוף את תחליטי לבד מה שהכי מתאים לך לעשות. אני היום אמא לילדה בת 6 בריאה לגמרי, ובהריון שני שאלד בתחילת אפריל. בשני ההריונות הייתי תחת הריון בסיכון גבוה וזה בסך הכל צ'ופר בשבילך כי את מקבלת יותר בדיקות מעמיקות על חשבון קופ"ח וזה חשוב מאוד. היום אני בחודש 8 וכיום גרה בהונג-קונג (עקב שליחות) כך שאלד בחו"ל. מבחינת מקומות עבודה אני תמיד העדפתי לא לספר כי היום הרבה נרתעים ולא אוהבים לשמוע זאת אבל זה מאוד קשור לאופי הבן אדם ואני תמיד לא אהבתי לדבר על כך בחברה. בעניין תורשתי אינני מספיק בקיאה בכך, וזו באמת שאלה שרופאים יכולים לענות לך עליה. בכל מקרה טוב שאת מטופלת. המשיכי את חייך כרגיל ותשתדלי לא להעסיק את הראש בזה - למרות שזה קשה ואת מודאגת רוב הזמן מה יקרה אם.... אבל נסי להיות רגועה וללכת אם הפנים קדימה וישר! וזיכרי שאין בנאדם בעולם שהוא בריא ב-100% וכולנו בני אדם. לכל שאלה תמיד תפני אלינו ותראי כמה תשובות תקבלי! היי חזקה ושמחה ותראי שלאט לאט הדברים מסתדרים ותמצאי את המינון הנכון בכדורים המתאימים, כי יש המון סוגי כדורים לאפילפסיה (אני למשל לוקחת טגרטול כבר הרבה שנים) בהצלחה!!!

יפעת 2 2

New member
ברוכה הבאה שימרית!

קודם כל, אני מבינה את הדאגה שלך ...אני לא אוסיף הרבה כי אמרו לפני דברים נכונים מאוד רק אומר לך שאין שום סיבה שלא תמשיכי בחייך כרגיל עם האפי'..אני בת 22 ואני סטודנטית והאפי' לא מפריעה לי בשום צורה! בכל מקרה, הישארי איתנו...אני בטוחה שתמצאי פה תשובה להרבה משאלותייך... לילה טוב חברים.

למעלה