שלום לכולם

beny_18

New member
שלום לכולם

חזרתי...... אחרי זמן רב בלי אינטרנט חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!! אז לכל החדשים אני עדי אני מראשון בן 18 עתודאי וחבר בנוער עבודה וזהו...

.המוסד

New member
אבל למה נוער עבודה?

אין אידאולוגיה, אין מטרות, אין רציונליות... רק בגלל השם?

beny_18

New member
אז זהו שלא......

יש אידאולוגיה ואין מפלגה שיותר מתאימה לי..

beny_18

New member
ועוד משהו

אני תומך בשלום אבל לא על חשבון ביטחון ובשום פנים ואופן לא להחזיר את הערבים לארץ ואני כרגע בערך מרוצה מתפקוד הממשלה

haddas

New member
אני מאמינה באותה דרך...

אני חושבת... בכל אופן... אני הדס... נעים מאוד

.המוסד

New member
באידאולוגיה ימנית

ריאליסטית אבל לא ארצית, ביטחון משיגים באמצעות שליטה בשטח, לא באמצעות הסכמים עם טרוריסטים ובטח לא ע"י מסירת שטחים לידיהם, את "פתרון הסיכסוך" מול הפלשתינים יקרה כאשר בכל שטח פלסטין המנדטורית יהיה רוב יהודי ברור, או בקיצור חלופי אוכלוסייה שניתן לבצע באמצעות תמריצים (קרי כסף) כלכלה-כלכלת שוק שכוללת כמובן אי-התערבות של הממשלה בכלכלה, חינוך-חינוך לאקטיביזים(תוך התחשבות במציאות כמובן) וייעול מערכת החינוך כמובן, הפסקת התקציב לישיבות ולמערכות חינוך שלא בשליטת המדינה ואי גיוס חרדים בכפייה

.המוסד

New member
טרנספר?

לא יודע, ברור שזה לא להעלות אותם על משאיות וללחוץ על הדוושה אלא כמו עלייה אלא רק הפוך כמו שישראל נותנת ליהודים תמריצים לעלות כך תיתן תמריצים לערבים לרדת מהארץ, פשוט והגיוני

beny_18

New member
מה נשמע ?????

מאיפה את? בת כמה? יש אי סי קיו? ומה הדעות הפוליטיות שלך? בני

שחף -בת

New member
בני................ (ילד רע??)

115377166 האי סי שלי. 17.5 שמאלנית.... הייתי אומרת ריאלית.

אבנר.

New member
שחף?!?!?

לא סיפרת לי שעבודה זה תמיד טוב.... -תמיד, ניהיה בדעות הפוכות!.. ו...יש לי שאלה: את כתבת שאת עושה הזכרה לרבין למרות חילוקי הדעות... -אז מה פתאום?!?..

שחף -בת

New member
מאז ומתמיד

שמאל.... לא למרות חילוקי הדיעות שלי ושל רבין אלא חילוקי הדיעות ביו מי שאמר שצריך לעשות טקס ומי שאמר שצריך לצאת לטיול ולא לעשות. יש מבין??

למעלה