שלום לכולם

• פותח הנושא BigW1
  • פורסם בתאריך

BigW1

New member
דני שלום

היי דני מה קורה ? איך היה אתמול בהיכל נוקיה ?

פטר שמר אישית לוחצת על פרקר

ירדנו עם תשורות ערוץ חמש למשטח ללחוץ את ידי השחקנים וכל שחקן קיבל חזרה כדור ממתקים של עילית.כדור חתום אחד של שחקני מכבי-הלך הפעם לרמת -גן לידי פטר-שנתן הבטחתו לשמור עליו צמוד מכל חטיפה אפשרית. היה נחמד לראות את הסרט על שארס-ולדעת שגם מכבי מארחים את שחקנינו בצורה נאה. אבל אל נשכח שעם הפועל אנחנו מרגישים לא פחות בבית בהיכל. אנחנו בכלל בעד כולם- ואני משוכנע שגם כולם בעדנו.כך יוצא שמערב כזה כולם מנצחים- וזה החשוב! ברכות לצוות המשרד-אוד,חיים ושרית להפקה ולכל ההורים המלווים לסיוע. אפגוש אותך ויתר שחקני הסגל מכוכב -באימון הקרוב בתאריך 20.2.06 באילנות בהרצליה- להמשך עדכון וחוויות- פטר דיבר עימי לפני שעה על אפשרות נוכחותו - אולי יבוא עם הכדור החתום!

שלום לכולם

ברצוננו להודות לצוות מארגני המפגש עם מכבי בהיכל נוקיה בתאריך 6.2. נהננו מאוד. הכנו סרטון קטן (9 מגה בייט) באיכות צילום בינונית. האם יש דרך להעלותו אותו לאתר? בתודה גילעד וג'ואל אובודוב

נראה לי שכן

ג'ואל קודם תודה! ועוד פעם תודה על המעורבות והסיוע! תנסה מחר בבוקר או במהלך היום לדבר עם שרית במשרד 7662225 - 03 היא תוכל לענות לך ובמידת היכולת להכניסו לאתר. ממתין לגלעד באימון הקרוב. מקווה שקורס עוזרי המדריכים שגלעד מאד מצפה לפתיחתו-בכל זאת יקרום עור וגידים. אני בכל מקרה אשמח להמליץ עליו כעוזר מדריך לכל מסגרת שלנו-וגלעד יכול לסייע רבות. תו תקן ממני-כבר יש לו! מאידך צריך למוא הדרך והמסלול להכשירם גם פורמלית למתן הזדמנות לכניסה למסלול עבודה או התנדבות בספורט בצורה מועילה.

שלום גואל

לצערי אין אפשרות להעלות סרטון לאתר ספיישל אולימפקס. אשמח לקבל את הסרטון על גבי CD שיהיה לנו עותק למשמרת במשרד. תודה על שיתוף הפעולה. שרית.

למעלה