שלום לכולם!!

MC JaNaNa

New member
אני שאלתי 20 פעמיים ו-20 פעמים ../images/Emo80.gif

איך שהוא אני לא יודע "תופעת מאד-דוג| מחקה אותן... אז הסוכן החליף אותי טאנקיו לך מר ג´י יקר על עבודתך המצוינת!!!

n&n...

New member
אני יהיה הג´נטלמן התורן וישאל:

את
א כוסית???

(:mc mystic:)

New member
שלום שלום לברוכים הבאים:)

איזה כיף לראות אנשים חדשים מצטרפים!:) (לא שאני כזאת ישנה אבל חפיף:) בקשר לרביעיה- הם פשוט טובים. אני חושבת שהם לא משפילים, כיף לי לשיר את השירים שלהם (מושיWHERE R U AT?:) ואני חושבת שרק מי שרוצה להרגיש מושפלת תרגיש. אני דווקא רואה בשירים עוד נקודה חוץ מזיונים (כן כן היא מסתתרת שם איפהשהוא...:) שאני לא יכולה להסביר ונגיד קחו לדוגמא את אוהב בנות, זה שיר מחמיא וחמוד שרק עושה ל מצב רח טוב. אורי ומג´יק הם פצייץ של שילוב ובכלל לכל ראפר בארץ שמצליח להגיע לרמות כאלה (שוב במושגים של הארץ אבל עדיין גבוהים) מגיע כבוד מינימלי מקווה שתהני איתנו כי אני כבר התמכרתי ובאמת אל תפחדי לשאול כלום, יש קצת אנשים שיורדים לפסים לא נחמדים אבל זה חפיף וכולם נורא חמודים ונחמדים רוני(שלא יודעת למה היא התחילה להתפלסף, ואגב התפלספות זה דבר טוב!!!!!)

fred -18

New member
מיסטיק מה המצב

רוני מה קורה נשמה זה אבי אם את זוכרת צרי איתי קשר באי סי קיו או באי מייל או קי אני מתגעגע רוצה לדבר איתך

New member
אבי חמוד, (אני יודעת שזאת לא.....

הודעה קשורה ואני מתנצלת מראש), מה המצב!? תשלח לי את האי סי קיו שלך (126439284 שלי-) נהיה בקשר :)

New member
אבי חמוד, (אני יודעת שזאת לא.....

הודעה קשורה ואני מתנצלת מראש), מה המצב!? תשלח לי את האי סי קיו שלך (126439284 שלי-) נהיה בקשר :)

BoR|S

New member
"ולפעמים יש לי הרגשה של דה-ז´א-וו"

זה רק נראה לי שקובי בלי לדעת את זה הוא הגורם העיקרי לכך שכל יום מצטרפים עוד ועוד אנשים לפורום הזה? לא אל תבינו אותי לא נכון, אני לא נגד זה, אני רק מחכה ליום שבו יבוא מישהו חדש ויגיד: "שלום לכולם! אני חדש/ה פה ואני חולה על ראסטא קישקאשטא/אמורא/פיזדה/כלא 6/ראפיד קילה/הארכיון/DAM/באיין/שורטי (וכו´)" טוב לא משנה, העיקר שאנשים יקשיבו חוץ מלסאב גם לאחרים... בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

למעלה