שלום לכולם!!

subit

New member
שלום לכולם!!

אני חדשה כאן... אז... אני מאוד אוהבת היפ הופ העיקר ישראלי ובמיוחחחחד את סאבלימינל!!

MC ROEE

New member
ברוכה הבאה

וואו זה ממש מוזר הרבה בנות מצטרפות בזמן האחרון כמו עליזה ואור ועכשיו subit ואגב אם את אוהבת היפ הופ ישראלי תשמעי את הרבעייה הפותחת ותגידי מה את חושבת עכשיו נ.ב. לכל מי שרוצה עכשיו להגיב בקששר למה שאמרתי על הרבעייה אז ככה פשוט בנות לא ממש מתות על הרבעייה (למרות שאישית אני טוען שהם ממש אחלה שירים טובים עם מסר שכל בן יכול להתפס אליו) ורציתי לראות מה היא חושבת על ראם ישראלי מתי שהיא תשמע אותם אה כן ועוד דבר שאני כבר מודיע אם את רואה מושדים לא מובנים אל תפחדי לשאול עליהם אנשים לא ירדו עליך בגלל שאת לא מבינה רועי - יחי סמל ה

subit

New member
אני שמעתי כמה שירים של הרבעיה

בנות לא אמורות לאהוב אותם כי הם חושבים על בנות רק כאובייקט מיני!!!

*-*SUNSHINE*-*

New member
זה לא כ"כ נכון........./images/Emo4.gif

עובדה,אני בת,בחורה,אישה,נקבה,<תקראו לזה איך שבא לכם.....>בכל רמ"ח אברי,ואני מאוד מאוד אוהבת את הרביעיה!!! כבר עברתי את הקטע הזה של "יאו איזה השפלה למין הנשי" נו באמת,ואם נגיד ונצעק יעזור? לא.
אז לא אכפת לי כבר....נחמד לי באוזן??? נקלטות לי המילים? סבבס לי עם הקצב? למה לא?....
-שני-

kodman

New member
../images/Emo113.gif דבר שאני אומר שנים: ../images/Emo26.gif

כל הבנות שמשחקות אותה פמיניסטיות ולא אוהבות את הרבעיה - סתם עושות הצגות, כאילו שבנות לא אוהבות להתחשגז. וגם יש את כל אלה "הרביעיה סתם גרועים", אני אישית כבר ממזמן אוהב אותם - יש להם אחלה שירים ואני מתכוון לקנות את האלבום שהוא יצא, רק קצת בעייתי לשמוע את השירים שאחותי בסביבה (היא בת 9!) לדוגמא שמעתי את מקבלת זין והיא התחילה לשיר את הפיזמון וזה היה לא נעים שפתאום אבא שלי שומע אותה שרה את זה
אז הכנתי לכל השירים שיש לי של הרבעיה גירסאות מצונזרות למתי שאחותי בסביבה - חוץ מלמקבלת זין שזה אני לא שם בכלל שהיא באזור כי היא כבר יודעת את הפיזמון וגם שזה מצונזר היא אומרת לי "מה אתה עושה שטויות למה שינית את זה? ולמה הם אומרים זין?"
הא שכחתי: ברוכה הבאה. ולא יפה שאתם גונבים לי את סמל הברוז!! (
) אני כבר מכין תביעה של עורך דין קובנה יצחק!
ולמה החליפו את הסמל של החיבוק הישן? החדש נראה כמו הרקדנים המיצרים האלה שרוקדים עם פרעה
יוצר הוא ה
k
dman

hill_e

New member
קודמן!!!!

the duckes? גדול! בריאה עלייך!! ותפסיק לריב עם אחותך כל הזמן!! וחוץ מזה- מה נסגר איתך "בנות אוהבות להתחשגז"? אם אתה כבר בעיניין של הצינזורים- צנזר הערות מהסוג הזה-
הידעת? קודמן לא גבוה במיוחד אבל!! עבר את שני הוריו בגובהו!!! חחחח...

B-$ide

New member
כמה טיפים.

שלום,ברוכה הבאה! בתור התחלה היות ואמרת שאת אוהבת היפ הופ ישראלי האתר יאגה-יו שאנלא יודע מה הכתובת שלו אבל בקרוב מאד מישו יכתוב אותה פה אני מקווה,אז זה אתר מומלץ. אם יש שאלות קטנות שאת רוצה תשובות קצת יותר אישיות או סתם להכיר אנשים חדשים יש את רשימת האיי סי קיו של כל החברים בפורום. ואל תתרגשי מדיונים ארוכים על ראפרים "אנונימיים",חודש וחצי בפורום ואת מכירה את כל הראפרים בעולם כולל את סצינת האנר גראונד ברוסיה. have a nice day

MC ROEE

New member

הייי כאן אתה מגזים אני מעל חודש וחצי כבר ועדיין אין לי מספיק ידע

BoR|S

New member
לכלכת אחי!

אפילו סצינת האנדרגראונד ברוסיה לא מכירה את עצמה... יש כל-כך הרבה ראפרים שלא יודעי אחד על קיומו של השני שזה מדהים אותי... בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

m.n

New member
כמוני אחות ../images/Emo24.gif

איזה יופי קיבלו אותך פה... יש פה אחלה אנשים
תצתרפי אליי באי סי קיו אם בא לך... הוא נמצא בכרטיס האישי שלי אז נדבר... M

MC ROEE

New member

וכמו שחברי ראם(שאני לא מסוגל לבטות את הכינוי שלו) אמר סנות תוסיפו תמונה וכמובן מתבקשת גם השאלה אם את לא כוסית, אז יש לך חברות כוסיות? יחי חיות היער -

*בובה*

New member
ברוכה הבאה אחות שלי!

אני *בובה* נעים מאוד...תהני לך פה בפורום...ואני יתן לך רמז: עוד מעט ג´ננה ישאל אותך משו...אני מגדת עתידות!

The Messiah

New member
עוד מספר שאלות

יש לך שכנות כוסיות? יש לך אחיות כוסיות? יש לשכנות שלך חברות כוסיות? יש לחברות שלך שכנות כוסיות? יש לאחיות שלך חברות כוסיות? יש לאחיות שלך חברות שיש להן שכנות כוסיות? יש לאחיות שלך שכנות שיש להן חברות כוסיות? יש לך חברות שיש לאחיות שלהן שכנות כוסיות? יש לך חברות שיש לשכנות שלהן אחיות כוסיות?

למעלה