שלום לכולם,

שלום לכולם,

אני חדשה כאן, מקווה, שיכולה להצטרף. ביתי, בת 14.5, די בררנית באוכל. היא אוכלת במשך השבוע רק את שניי הדברים הבאים : 1.שניצל תירס. 2.נקניקיות של "גוליבר" או, "עוף טוב", לא נוגעת בשניצלים (מה שבד"כ ישראלים (ולא רק) אוהבים). גם לא את השניצלונים הקפואים בצורות השונות (זה ממש לא מלהיב אותה). היא לא אוכלת עוף (איכשהו מוכנה לאכול מזה בסוף השבוע ובחגים בלבד). לא דגים (אפילו מצופים בפירוריי לחם). האם יש למישהו רעיון / רעיונות שיכולים איכשהו להלהיב אותה ??? אשמח לכל תגובה.

ady18

Well-known member
שלום

תכנסי למאמרים של קציצות ושם תמצאי מתכונים ואולי אחד מהם יצליח לך http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/searchResults.asp בבקשה גם אני לא ממש אוהבת שניצל

תודה על האיחול והתגובה

כן, בעיקר מאכלי בשר בכל זאת, כמה פעמים בשבוע אפשר לאכול רק שניצל תירס, או, נקניקיות ??? מניחה, שזה יימאס, באיזה שהוא שלב. אשמח ואודה לכל רעיון באשר הוא.

אומנם הבן שלי צעיר בהרבה מהבת

שלך, אבל הוא גם די בררן. (בן 4 ) לגבי דגים- לפי רופאת ילדים הנהדרת שלי - אם ילד לא אוכל דגים, גם טונה זה מצויין. ומומלץ לתת לפחות פעם בשבוע מנה של טונה. אפשר עם מיונז וביצה קשה, אפשר בחביתה, אפשר בטוסט. (מקווה שהילדה שלך אוהבת טונה?) אה, ויש פה מתכון של קציצות טונה. אני עשיתי ואהבתי (הילד פחות
) לגבי בשר- אז באמת קציצות ברוטב זה רעיון שבדרך-כלל עובד. יש המון מתכונים- אם לא תמצאי אעזור לך. הבן שלי מאוד אוהב פתיתים ,אז חייב שיהיה פתיתים עם כל דבר. יש מתכון נהדר של עוף ברוטב מייפל, שמאוד אהבו אצלי (אם הילדה אוכלת עוף בסוף שבוע, אולי היא תסכים לאכול גם באמצע שבוע אם תכיני לה את המתכון עם המייפל). לאחרונה למדתי לבשל צלי בשר בקר. אני עושה אותו רך-רך , מפוררת לו עם מזלג ו"מחדירה" לתוך הפתיתים- והוא אוכל
. אבל הוא יותר קטן, אז עדיין אפשר לתחמן אותו... גיל 14 זה גיל קשה... בהצלחה

effyba

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo96.gifמה יחסה של ביתך

למוצרי טבעול? הם מקור מצויין לחלבונים.

למעלה