שלום לכולם

שלום לכולם

אני פרודה כמה חודשים ומחכה לגט בימים הקרובים אני זאת שיזמתי את הג ומאוד מרוצה מהצעד שעשיתי התחלתי לחיות התחלתי לצאת אבל......... לא מאמינה מה קורה בחוץ הגברים היום ממש מפחידים ההרגשה שלי בתור פרודה ממש מפחידה כל יציאה שלי עם גבר ישר רוצה להכניס אותי למיטה וזה ממש מוזר לו שאני לא מעוניינת. זה אמיתי מה שקורה בחוץ?? אף אחד לא מחפש מערכת זוגית יציבה? אף אחד לא מתגעגע לסקס עם רגש? התחלתי לקבל פחד מהגט וכבר לא יודעת מה לעשות? או שאני תמימה או שאין סיכוי לפרק ב'. לא שעכשיו הייתי רוצה להתחיל פרק ב' אבל גם לא הייתי רוצה את התחושה שכל הנשים הפנויות מותר לעשות איתם הכל אולי אני נשמעת מבולבלת אבל ממש מבקשת עזרה!!! זה מה שקורה בחוץ??

האמת כבר לא יודעת

היה לי רע עם בעלי עד שעזב את הבית לקח זמן שנתיים בהליכים ועכשיו זה הסוף וקיבלתי פחד ממה שקורה בחוץ לא אשקר שאומר שחולף לי בראש לוותר על כל עיניין הגירושין דיי מפחיד אותי להיות לבד ויותר מפחיד אותה מה קורה בחוץ עיזרו לי להחליט

° זואי °

New member
אף אחד לא יכול לעזור לך

זאת צריכה להיות החלטה שלך לגמרי. אני אישית לא כל כך רואה למה טוב להשאר במקום שרע לך בו רק למקרה שבמקום אחר גם רע. לגבי האם זה באמת מה שקורה בחוץ - כן, אבל גם קורים דברים אחרים. יש מכל הסוגים.

ואללה?

השאלה שנישאלת כאן..היא לא מה קורה בחוץ..ועם גברים מחפשים רק סקס... את חייבת לשאול את עצמך האם להשאר נשואה גורם לך אושר..האם הנשואים שלכם מספיק חזקים וטובים ..או שיש צורך לעבוד עליהם ושיש לך פרטנר לשקם אותם? מתגרשים שמרגשים כל יום קצת מתים יותר ויותר. הפחד שלך מלהיות לבד..לא צריך למנוע ממך להתגרש עם נשואייך חונקים אותך. צריך ללמוד לחיות לבד צריך לדעת שכל מה שהכרת בזמן נשואייך עומד להשתנות ולאו דווקא לטובה והכי חשוב.. לחופש יש מחיר יקר..השאלה היא אם את מתגרשת מהסיבות הנכונות לך? ולא נשארת נשואה בגלל הפחד ממה שקורה בחוץ?

ב ה י ר

New member
מה הקשר?

נכון שזה וירטואלי (בעיקר ל"אורחים") ואף אחד לא מכיר אותך כאן. נכון שאת מדברת עכשיו מהבטן והפחדים שלך הורסים כל חלקת הגיון במח. אבל להשטתות כך על גביי המדיה הזאת? באמת שמביך... אז עכשיו תחשבי טוב, באמת מתאים לך להישאר עם בעלך שרע לך איתו,שניה לפניי הגט אחריי הימים הארוכים הקשים שעברת (אני מניחה) בגלל שכל הגבריםבחוץ רוצים רק לזיין???? פאטתי. מקווה בשבילך שזה סתם רגע של חולשה ולא באמת מה שאת חושבת.

../images/Emo24.gifחיזוק למחכה לגט

גם אני גרושה בסך הכל שבועיים ואכן כן העולם בחוץ מפחיד ואכן זהו שלב הבא אחרי הגירושים שלב היציאה לעולם אני יכולה להעיד על עצמי שהיום אני מאוד מאושרת וכיף לי מה שאני מציעה לך זה לתת לעצמך פסק זמן ולא לנסות בשלב זה לחפש מערכת יחסים צאי לעולםתבלי תהני תשמחי תחזקי את הנפש שלך מכל המערבולת של הגירושיםותאמיני לי יש חיים יפים אחרי וכל דבר בזמנו וכן יש גברים טובים וביום שתרגישי שאת מוכנה תדעי לבחור נכון בהצלחה

למעלה