שלום לכולם

מרפי1

New member
מילים חזקות! כל הכבוד!

רק ש..שלג לבן לא בדיוק סובלים מעודף של מבריקים בלשון המעטה ...

ANGIE STARDUST

New member
לא אמרתי את זה

נשמות, יש ויש. כמו אצלנו.אחחח, אם לא הייתי מכירה אותך, הייתי חושבת שכתבת את זה בציניות

gal93

New member
קולגות שלי?

אני מצטער אבל אני לא עובד שלג לבן. ברור לי שיש אנשים כאלו ואנשים כאלו... וד"א, אני חושב שזו חוצפה לשמה לפתוח תיק של נוסע בלי לבקש רשות. זו חדירה עמוקה לפרטיות ואני מצדיק את הנוסעים שמתרעמים על כך. חשוב להקפיד ולעשות את הבדיקות הפולשניות האלו (אמנם זו לא בדיקה גניקולוגית אבל גם זו בדיקה פולשנית מסוג מסויים) בשיא הרגישות.

ANGIE STARDUST

New member
אוי...

זה לא היה מיועד אליך, אלא לשני שכתבה את ההודעה. מלבד זאת, אל תקשקש אם אתה לא עושה את הבדיקות האלה ואתה לא יודע איך מתייחסים (ובטח עכשיו תגיד משהו בסגנון "אני רואה" או "אני יודע". בסדר.)למי שעובר בדיקה גופנית...בקשר לתיקים, אני לא יודעת מה ראית וזה גם לא ממש משנה לי, אבל לא רק שתמיד מבקשים מהנוסע לפתוח את הכבודה שלו- החוקים הם כאלה שמי שלא פועל לפי חוקי הבטחון, פשוט לא טס. כן, בדיוק כמו שתסע לכל מדינה אחרת ואם תעז "לצאת חוצץ" אתה כנראה לא תטוס, וזה במקרה הטוב. בקיצור, כל מה שכתבתי כאן לא רלוונטי לגביך. ברור שאתה הטיפוס העאלק-הומני. סבבה. כשתהיה גדול, תקים חברה לטיסות ללא בטחון, בטח תרוויח הרבה (עד ש...)

מרפי1

New member
דווקא רעיון טוב

רק שחברות התעופה לא עושות את הביטחון חוץ מאל על (תפורק לאלתר ) אלא השלטונות המקומיים. חוץ מזה שני די מה אכפת לך למי אכפת מהמקום הזה תעשי את התואר שלך ויאללה לעבוד בעבודה נורמלית, את צודקת יש אצלנו כמה אנשים שפשוט תקועים בעבודה הזו למה? משום שהם פוחדים לנסות דברים אחרים. את התסכול מוציאים עליכם... אל תתייחסי.

ANGIE STARDUST

New member
כן, וזה דבר שרציתי שכחתי לציין קודם

ת'כלס, את תסיימי תתואר ותעופי מהמקום הזה, וזה מה שחשוב. את יודעת...גלגל מסתובב לו (וזה נכון בעיקר לגבי הצבא....) ואי אפשר לדעת מה יהיה בעוד שנתיים או שלוש כשאתה כבר לא תהיי פה ואיזה דביל/ית שהתנהגו בצורה מסויימת ימצאו אותך. אל תקחי את זה קשה, יש מספיק דברים ששווה להתעצבן מהם. אלו הדברים ששייכים לקבוצה של "לא להתעצבן".

mister22

New member
חוצפה לפתוח תיק בלי רשות?

אני אמנם לא טכני אבל מרגיז אותי מה שרשמת. חוצפה? סליחה,אנחנו עובדי ביטחון והמטרה של הקיום שלנו היא בטיחות הטיסה(למרות שחלקנו חושבים שהמטרה שלנו זה להיות מחנכים לנוסעים,רמטכ"ל,מלכת אנגליה וכו') וזה אומר לפתוח את התיקים ונוסעים שחושבים שיש להם את הזכות שלא יפתחו להם את התיקים שלא יטוסו דרך נתב"ג, שיטוסו מעמאן(ושיהיה להם בהצלחה!). טכנים,תקנו אותי אם אני טועה אבל זה בדרך כלל הישראלים("אני צריך לשקף את המזוודות???אבל אני ביזנס!!!") שכועסים שפותחים להם את המזוודה? וגם אז זה לא מטעמי "רגישות והשפלה" אלא מטעמי "אני ממהר לדיוטי פרי, יאללה!" ... אז שכולם יקפצתו ויגידו תודה שאנחנו קורעים תתחת בשביל הבטיחות של הטיסה שלהם!

gal93

New member
עם כל הכבוד...

אני לא אומר שלא צריך לפתוח תיקים - אם צריך אז צריך - אבל צריך לדעת איך לעשות את זה. אני בטוח שכשאתם באים לאיזשהו קניון והמאבטח מתחיל לחטט עמוק בתיק שלכם בלי לשאול אתכם או להגיד לכן שבגלל נהלים מסויימים הוא נאלץ לעשות את זה, אתם לא מרגישים בנוח (במיוחד אתן הבנות, שבאות בדרך כלל עם תיקים גדולים).

tomerikoc

New member
מה קשור חוצפה... ותאמין לי שכל ה...

בודקים מבקשים יפה לפתוח תיק מהנוסע...והנוסעים מבינים... הם לא טיפשים...(חוץ מכמה ישראלים שנתקלתי בהם)

אתה מוכן להסביר את עצמך?

מה זאת אומרת לדעת איך לעשות את זה? הנוסע מגיע, לרוב אומרים לו שלום\בוקר טוב\ערב טוב ומבקשים ממנו לשים את התיק על הדלפק. ברוב המקרים, עוד לפני שתבקש מהם לפתוח את התיק, הם יפתחו אותו לבד (בעיקר קבוצות של זקנות יווניות שחושבות שאתה כן מבין יוונית למרות שאתה לא). ואם הם לא פותחים אותו לבד, מבקשים מהם לפתוח בבקשהההה את התיק. מה אתה רוצה שנשאל? "סליחה אדוני, אתה מוכן לפתוח את התיק כדי שנבדוק את התכולה שלו או שאתה מעדיף שנשאיר אותו סגור?" "אה, אתה לא רוצה לפתוח? טוב לא משנה... בבקשה, הצ'ק אין שלך זה בדלפק 25 ושתהיה לך טיסה נעימה" (והכל עם חיוך כמובן) מה היא הדרך הנכונה? ואתה מוכן לספר לנו מה התפקיד שלך בכלל בשדה? כי אם אתה VIP למשל אני יכול להבין למה אתה כותב את מה שאתה כותב (הורסים לך טיפים?), או אם אתה של"ן אז מרחוק אתה לא שומע את הדיאלוג בין הבודקים לנוסעים. רק רואה. בקיצור... במקום לזרוק שטויות לאוויר, תסביר את עצמך אה, ועוד משהו. מה זה השטויות האלה על כניסה לקניון ובלה בלה בלה "שבגלל נהלים מסוימים הוא נאלץ לעשות את זה". אתה באמת צריך הסבר כשאתה נכנס לקניון למה פותחים לך את התיק? ומה לפי דעתך אנחנו צריכים להגיד לנוסעים? אז יאללה... אדיוס מוצ'אצ'וס. נפגש ליד שער 32 עשר דקות לפני שעה עגולה

gal93

New member
אז ככה...

יש חלק לא קטן מהבודקים שפשוט עושים את הבדיקה בצורה אגרסיבית ולא נעימה. עכשיו מצד אחד, אני איפשהו יכול להבין את הבודק... זה התיק ה- 30,000,000 שהוא בודק, הוא כבר מ-2 בלילה עובד והשעה כבר 7 בבוקר, הוא מת לאכול ארוחת בוקר ועכשיו מגיע אליו נוסע והוא יודע שהוא הולך להיות איתו הרבה זמן וממש לא בזין שלו להיות נחמד - אבל מצד שני, זו העבודה, והנוסעים הם הלקוחות, אולי זה נראה לפעמים לא קשור אליכם אבל אנחנו (העובדים בשדה) הם חלק מאוד מאוד חשוב מתעשיית התיירות הישראלית, וכולנו נותני שירות, ואם הנוסע (בין אם הוא תורם יהודי, צליין, איש עסקים או סתם תייר) יפגע בגלל יחס מעליב הוא לא יחזור... אז נכון שהעבודה קשה ושוחקת, אבל חשוב לעשות אותה בחיוך כי תיירות זו גם הפרנסה שלנו. וד"א, אם נוסע לא רוצה לפתוח את התיק הוא מוזמן לחזור למונית/רכב שהביאו אותו לשדה... אין לי שום בעיה עם זה.... להיפך...

moria007

New member
אני חייבת להגיד שאין לך מושג

פשוט אין לך מושג על מה אתה מדבר. שום מושג. וזה ממש מרגיז אותי. בוא אני אספר לך איך זה קורה: אנחנו מושכים נוסע מהתור, וככה זה הולך: "בוקר טוב אדוני / גברתי" "לאן את/ה טס/ה?" "בבקשה הניחי את המזוודה כאן. לא, אל תפתחי אותה עדיין" (מוריה מחפשת את הויולינק......) "או קי, בבקשה לפתוח את המזוודה...." (באנגלית זה נשמע יותר טוב..........) וזה לא רק אני, לא נתקלתי בבודק שניהל את הסיטואציה הזאת אחרת. בתיק הראשון שלו במשמרת או בתיק האחרון, ככה עושים. אף אחד לא אומר שזה כייף לפתוח מזוודות ולנבור לאנשים בתחתונים אבל מה לעשות שזה הכרחי, צריך לעשות את זה. ותאמין לי שהנוסעים מבינים את זה טוב מאוד. אחרי הכל, גם הם לא רוצים שמהטוס שלהם יתפוצץ. הנוסעים מקבלים את זה בהבנה כי מה לעשות, כל העולם יודע מה קרה ב 11 בספטמבר. בכל שדה תעופה בעולם יש בדיקות ביטחוניות. לא קפדניות כמו בארץ, אבל תודה שלא היית רוצה לטוס מנמל תעופה שבו הבדיקות לא קפדניות (לא עולות לי עכשיו דוגמאות). אני לא יודעת מה התפקיד שלך (לא ברורה לי המסתוריות הזו, אבל לא משנה). תנסה אולי במשמרת הבאה שלך לבוא רגע ולראות איך זה מקרוב. אח"כ אתה מוזמן לחזור לפורום ולספר לנו על התרשמותך. ואם אתה נתקל בהתנהגות לא הולמת מצד בודק אז קח את השם שלו ותתלונן. עד עכשיו, ואני פה כבר 10 חודשים שזה מספיק זמן, לא נתקלתי בהתנהגות בלתי הולמת של בודק. חוצמזה, תאמין לי שתעשיית התיירות שכל כך יקרה לליבך תיפגע הרבה יותר אם יתפוצץ פה מטוס כי זה לא מנומס לבקש ממנו שיפתח את המזוודה.

mister22

New member
כשאני בא לקניון

מפחיד אותי שבקושי מסתכלים לי בתיק או בודקים אותי כי הם כ"כ בטוחים שבגלל שאני נראה ישראלי אז אני לא מפגע - עד שיפתיעו אותם... כנ"ל בנתב"ג.

tomerikoc

New member
הוא לא מהVIP..לפחות לא מאצלנו...

אח ואיזה גברים יצאו שני ר"צים אתמול....

tomerikoc

New member
מגזר D אתמול בערב...

ניר נראה לי וההשניה המקסימה שכחתי איך קוראים לה... באתי אליהם עם נשיאת הדסה...פניתי בברכה...בדיוק סולי מממ"ן עצבן אותם לאללה חצוף אמר לר"צית שהם לא יספיקו לטיסה בגללה...ואני עם חיוך...פניתי אליהם..קיבלתי בודק לפניהם..היה נחמד אווירה ממש טובה.. הלוואי ובאמת כולם יתנו יחס כמו שלהם.. גם עזרתי לאיזה טכנית אחת שליוותה זוג נכה למצוא את הכרטוס של סיפרוס ועזרתי לה לסחוב דברים בלי שום קשר לעבודתי (היה לי זמן פנוי אז למה לא לעזור)..

יפה!

קיבלת את מלוא הנקודות. ואם הייתי עובד מחר (ויודע מי אתה) גם הייתי דואג להעביר אותך ביטחון בלי בעיה (למרות שאני בטוח שאתה מסתדר לבד :) ). "היה לי זמן פנוי אז למה לא לעזור" מי יתן וכולם ילכו בדרכך. עשה חיים שם בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות!

למעלה