שלום לכולם

שני83

New member
שלום לכולם

חייבת לומר משהו.... אני עובדת בשדה, לא יגיד איפה-אבל דבר אחר אני רוצה להעלות כאן, לכל הסלקטורים- תפסיקו להתלהב מעצמכם, אתם חיים בסרט,אתם סנובים,מגעילים מתנשאים,אתם לא בצבא תרימו את הראש,תראו מי סביבכם,תגידו שלום-חיוך לא יזיק,תפסתם תחת יותר מידיי... קחו את זה לתשומת לבכם-כך יחבבו אתכם יותר

מצטרף

רוב הסלקטורים בסדר גמור, יש כמה שחיים בסרט שהם בקבע בצבא הרוסי! קחו את זה לתשומת לבכם

tomerikoc

New member
חשמל...שותף....במיוחד.

לטכני הפלצן שהתלונן עלי היום....ועוד למי...

adisu

New member
חחחח

אף פעם לא חשבתי שאנחנו מתפלצנים או שחצנים.... על מי?! נראה לי שאם מישהו חי בסרט זו את.....

מרפי1

New member
מפרידה?

מאילה שמפרקים אבל אף פעם לא מצליחים להחזיר כמו שצריך! כל הכבוד!

moria007

New member
למה לקחת הכל באופן אישי?

ברור שיש כמה סלקטורים שמרימים את האף אבל הרוב ממש לא. אני למשל, לא תמיד בא לי לקשקש עם המעמיס והמזניקה כשאני מפעילה. לא בגלל שאני "מעליהם" אלא פשוט בגלל שלא מתחשק לי להיות חברותית באותו יום. לרוב אני הולכת להפעיל כשאין לי כוח לאנשים. אז מה? זה הופך אותי לסנובית? חשבתם אולי שאתם לוקחים את זה קשה מדי ואישי מדי? וברור לי שיש כאלה שמתנשאים, אל תדאגו - הם מתנשאים גם על חבריהם הסלקטורים. כך שאני באמת ממליצה לא לקחת הכל כל כך אישי....

tomerikoc

New member
גם טוב וגם רע

כן בד"כ זה אותם אנשים על בסיסקבוע..כמו אותו טכני לפני יומיים...חושב שהוא באמת לפחות מנהל מחלקת הבטחון של רשות שדות התעופה כנראה הפריע לו שעמד מולו מישהו עם חיוך ומישהו שאכפת לו מהנוסעים....עזבו שהאנגלית שלו הייתה על הפרצוף ויחסי האנוש שלו גם היו בקנטים...וחבל שככה הוא נראה לפני נוסעים, שלמרות שהם לא מבינים עברית הם שואלים מה הבעיה של האיש בטחון הזה....ומהצד השני כל צוות שואלי השאלות למיניהם וכן הרוב המוחלט של הצוות הבודק...שתמיד עם חיוך ויודעים להפריד חיים מעבודה.. ויותר מזה באמת נותנים אחלה שירות..

שני83

New member
או שפשוט

יודעים מה אני אתן דוגמא קטנה... עשיתי את עבודתי במקום מסוים ושני בודקים שחושבים שהם מקסימום אלוהים, התעלמו מהעובדה שהם צריכים לעבור דרכי, זאת העבודה שלי אגב בגלל זה אני שם,ופשוט המשיכו ללכת לאחר שאמרתי להם לעצור,ותוך כדיי הם מילמלו בניהם מילים,וביטויים,שלא אחזור עליהם שנית... הם לא עצרו אבל את שלהם הם כבר חטפו... זאת רק דוגמא קטנה זה קורה כל יום,שצריך את העזרה שלכם,אתם פשוט לא שם... זה לא אומר אבל שאין יוצאי מן הכלל,יש סלקטור אחד שמעלה לי חיוך על הפנים כל פעם שאני רואה אותו... לכם יש טענות כלפיי עצמכם-ואני בכלל לא קשורה לסלקטורים... העבודה שלכם הכי מאוד מספקת ומעניינת, יש אנשים שהתגללו לעבודות אחרות בשדה,מזה שהם חתמו לשנה.... אני לדוגמא לומדת אז אני עובדת בעבודה שמתאימה לסטודנטים,אבל אם יש אנשים שלא ניגשו למיונים שלכם זה לא אומר שאתם יכולים להרגיש מעליהם... ואגב כל העובדים שעובדים ביחידה שלי חושבים כמוני ויש 200 כאלה.. תחשבו שזה רגשי נחיתות,אנחנו מתקדמים הלאה בחיים מסיימים תואר,אתם אלה שתקועים שם לעוד 10 שנים...

gal93

New member
האמת היא....

שאני ממש, אבל ממש לא מבין מה מתלהבים מהעבודה של הסלקטורים. העבודה שלהם היא אחת העבודות הכי פחות נעימות שיש בשדה (חוץ מאולי להיות אחראי טיסה שמבשר לנוסע כי יש אובר-בוקינג והוא נשאר בחוץ). נעים לכם לחטט בתיקים של אנשים (בלי לבקש רשות אפילו!!!)? אז נכון, יש תנאים, ויש משכורת יפה, אבל תכל'ס... אני לא חושב שזה שווה את זה...

ANGIE STARDUST

New member
../images/Emo18.gif "בלי לבקש רשות אפילו!!!"

אזהרת מזדהה... ולענייננו.לא נראה לי שיש מישהו שמתלהב מהעבודה הזו, אין מה להתלהב או לתפוס תחת, וזה לא משנה בכלל במה העבודה כרוכה (VIP זה כבר בעיה אחרת....) אבל כל השטות הזו של שלג לבן VRS סלקטורים או מזמים או ווטאבר פשוט מטומטם, כי בסופו של דבר מי שיוצר את זה הוא אך ורק מי שמחפש את זה. שני, בכל מקום יש אנשים טובים יותר או פחות ותביני שמי שאדיוט להתנהג אלייך ברוע הוא כזה שיעשה את זה בכל מקום, בלי קשר לזה שהוא סלקטור או לא (יש מספיק דוגמאות על הקולגות שלך משלג לבן). נראה לי שאנשים קצת שכחו את המטרה ונדבקו לכללי התנהגות מטופשים, כי למרות שכולנו עובדים בשדה מטעם ובשביל הציונות (...כן....)אפשר לעשות את העבודה למקום הרבה יותר נחמד ובלי העוינות המטופשת הזו.

למעלה