שלום לכולם...

סתם-stam

New member
שלום לכולם...

אני בת 15 (כן 15! אז?)מירושלים וכרגע חזרתי מגדנ"ע אני מאוד מחכה להתגייס אני מהאנשים שהצבא מתאים להם.. אני יודעת שזה לא כמו הגדנ"ע וזה הרבה יותר קשה אבל בכל זאת אני חושבת שאני מתאימה בכל מקרה מישהו יכול להמליץ על איזה תפקיד מעשי שכדי לי לשאוף אליו תודה מראש ותתייחסו אליי!!

^Liv^

New member
וואלה אני זוכרת את הימים שגם אני

ציפיתי להתגייס לצבא... גם בדיוק אחרי הגדנ"ע.. הייתי ממש מורעלת... רציתי רק לסיים כבר את מסגרת הבי"ס המעצבנת ולהכנס למסגרת צבאית... אז בוא אני אספר לך קצת על המצב הריאלי שקורה בצה"ל לא משנה איזה תפקיד תבחרי תמיד אבל תמיד לא תהיה מרוצה תמיד יהיה את הקצין שמעלייך שיבוא בדרישות מעצבנות או התפקיד יהיה משעמם מדי או יותר מדי קשה או קל מדי... אל תצפי יותר מדי... חבל לך... תכיני את עצמך כבר מעכשיו לא מקבלים את מה שרוצים , כי הצבא לא הגיוני אנחנו רק מספר אישי אבל... כמו כן כל תפקיד בצבא הוא חשוב לא משנה כמה טיפשי הוא ולא מספק אבל אין מה לעשות שורדים בסופו של דבר אני כבר שנה בצבא - בבסיס חיל האויר בדרום (תנאים מעולים ... יציאות על הפנים).. התפקיד שלי זה חמ"מ אפאצ´י (חשמלאית מסוקים) בכל אופן שיהיה לך בהצלחה (אומנם יש לך עוד זמן אבל הזמן טס) ואל תשכחי השירות הוא סה"כ שנה ו- 9 (לבנות בכל אופן)

למעלה