דרור בהצלחה עם הסדרה החדשה היא בטוח תיהייה מעולה! כי אתה מלך
ט טלי לשלטון New member 1/2/06 #79 ../images/Emo80.gifדרור בהצלחה עם הסדרה החדשה היא בטוח תיהייה מעולה! כי אתה מלך
P Pincherit New member 1/2/06 #80 ../images/Emo107.gifהכי טוב היה לקרוא לזה "ליגה" בלי שום תוספת! כך זה גם היה מתאים להוסיף לשמות של השחקנים בפורום
../images/Emo107.gifהכי טוב היה לקרוא לזה "ליגה" בלי שום תוספת! כך זה גם היה מתאים להוסיף לשמות של השחקנים בפורום
ח חולה על משה הדג New member 1/2/06 #81 דרור ברוך הבא! ../images/Emo24.gif דרור, ברוך הבא לפורום!!! לא אהבתי את השם אבל אני סומכת עליך שאתה תפתיע אותנו בסדרה ואני כבר מצפה לה שיהיה בהצלחה והרבה כיף!
דרור ברוך הבא! ../images/Emo24.gif דרור, ברוך הבא לפורום!!! לא אהבתי את השם אבל אני סומכת עליך שאתה תפתיע אותנו בסדרה ואני כבר מצפה לה שיהיה בהצלחה והרבה כיף!
א אסי שחר המדהימה New member 1/2/06 #83 וואו דרור חח כמה שנים(יותר נכון חצי שנה)אנחנו גם מחכים! נחמד שקפצת לביקור(איזה נוסטלגיה ימי טב"ע והמסרים) ומגניב ההודעה ה-1 שלך בפורום בדיוק ביום הולדת שלי חח סחתיקה!
וואו דרור חח כמה שנים(יותר נכון חצי שנה)אנחנו גם מחכים! נחמד שקפצת לביקור(איזה נוסטלגיה ימי טב"ע והמסרים) ומגניב ההודעה ה-1 שלך בפורום בדיוק ביום הולדת שלי חח סחתיקה!
א אסי שחר המדהימה New member 1/2/06 #84 וואו דרור חח כמה שנים(יותר נכון חצי שנה)אנחנו גם מחכים! נחמד שקפצת לביקור(איזה נוסטלגיה ימי טב"ע והמסרים) ומגניב ההודעה ה-1 שלך בפורום בדיוק ביום הולדת שלי חח סחתיקה!
וואו דרור חח כמה שנים(יותר נכון חצי שנה)אנחנו גם מחכים! נחמד שקפצת לביקור(איזה נוסטלגיה ימי טב"ע והמסרים) ומגניב ההודעה ה-1 שלך בפורום בדיוק ביום הולדת שלי חח סחתיקה!
A advaforer New member 3/2/06 #88 אולה!!!לה-לה!!!אולה לאלופה!!! אפשר לחב5 לטלנובלה שיר עם צבעים, אבל קודם צריך לדעת מה יהיה הלוגו של הסדרה.
אולה!!!לה-לה!!!אולה לאלופה!!! אפשר לחב5 לטלנובלה שיר עם צבעים, אבל קודם צריך לדעת מה יהיה הלוגו של הסדרה.