שלום לכולם...

שלום לכולם...

אני חדשה בפורום הזה... ואני לא יודעת אם זה המקום המתאים אבל תסלחו לי אני פשוט חייבת טיפה להתפרק... אוווווףףף כל כך רע לי... שוב פעם זה קורה! שוב פעם השנאה העצמית! השנאה התהומית הזאת! שהורסת בי כל חלקה טובה... אני משתגעת! נמאס לי כבר מעצמי. אני בדרך כלל מתמודדת יפה יותר נכון משתדלת. ויש לי הרבה דברים שמטרידים אותי... אבל משתדלת ליזרום ולדאוג שגם אחרים יזרמו תמיד וישמחו... אבל קצת קשה לי! אוי קשה לי נורא! אלוקים, תן לי את הכוח להתמודד כמו שצריך ולא להישבר... תודה לכם... אiר

לירננה

New member
ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo140.gif

קבלי
נשמע שאת מרגישה לא טוב. מתמודדת,ונמצאת בין השתדלות לייאוש. מקווה שעזר לך לפרוק קצת את רוצה לספר עוד אולי? בכל מקרה את מיד מוזמנת לכאן, לדבר,לחשוב יחד. אני יכולה להעיד על עצמי שזה עוזר.

תודה רבה חמודה!

את צודקת... באמת לא הרגשתי הכי טוב. וזה תוקף אותי לעיתים קרובות... אני משתדלת ליזרום. ותאמיני לי שאין ספק בכך שזה מאוד עזר לי ליפרוק... שוב פעם תודה. ואכן אשמע לעצתך... אiר

ברוכה הבאה. איזה ניק יפה יש לך ../images/Emo20.gif

מה קורה כשאת לא שונאת את עצמך? איך את מרגישה, מתנהגת? מה גורם לך פתאום להיכנס למקום השונא? עם מה את מתמודדת כרגע וחוששת להישבר?

ברוכה הנמצאת... ותודה רבה!

זה באמת ניק שמסמל המון... ולא רק לגביי. לגביי שאלותייך, השנאה העצמית תמיד נמצאת, רק שברוב הזמן היא מודחקת... אני משתדלת לא להיכנס לזה יותר מידיי מחשש שעוד אגרום לעצמי לעשות דברים לא הכי..... אממממ מה גורם לי?! יש כל כך הרבה דברים! אפשר לומר שכמעט כל דבר יכול ליגרום לי לזה... אני מתמודדת עם כל כך הרבה דברים גם מהילדות וגם עכשיו, שום דבר לא יכיל זאת... אבל את יודעת משתדלים להתמודד ולהמשיך למרות הכל... תודה רבה על ההתעניינות ועל קבלת הפנים שלכם! אiר

מהדברים שלך אני מבינה ש-

את בטיפול כרגע (עיסוק בילדות וכו'), וזה כבר מבורך בעיני. את מוזמנת להמשיך ולכתוב פה, ולשתף. נשמח להתמודד יחד איתך.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

יש לי הרגשה שהכינוי/שם שלך באמת מתאים לך, שאת באמת מביאה אור
לאנשים בחייך, בשל האופי שלך, בשל קיומך ובד"כ אני צודקת בהרגשה שלי לגבי אנשים <לצערי טועה בקריאת אופי של בחורים אבל...
>. את צריכה לשאול את עצמך מה את שונאת בעצמך
למה את לא מרוצה
מה מקור השנאה
ואולי כשיהיו לך תשובות, הלב שלך יכוון אותך לאור, כפי שאריסטו כמדומני טען. הלב יכוון אותך לידע מה לעשות כדי שדברים ישתנו.

ברוכה הנמצאת... ותודה רבה לך!

את יודעת? האמת אומרים לי את זה המון, אבל קשה לי להאמין שאני באמת כזאת! שאני באמת גורמת לאנשים רק טוב! ומנסה לתת מעצמי הכל... בכל אופן לא אפסיק לנסות לעשות את זה... לגביי מה שאמרת על הקריאת בחורים אני דיי טובה בזה! רוצה שנעשה עסק?! ;) שוב פעם תודה! תודה על העיצה... ואת צודקת בכל מילה.

למעלה