אנשים!!!! זה דבר חשוב!
שלום לכם! כל עם ישראל! אנשים המעשה שהיה היום בבית המשפט הוא ביזיון! גזר הדין? ממצה? אולי, אבל הארוע שהיה אחר כך הוא בושה ! משפחת הנאשם הלכה ותקפה מאבטחים, שוטרים, ואת משפחת הנרצח!! אתם קולטים? הם עוד מאיימים לתקוף אותם הם מאיימים בעוד רצח!! הם עוד רוצים לנקום על הדין! והם מסתובבים חופשי?! רק על המילים שלהם, על חוסר הבושה שלהם, על חוצפתם ומעשיהם, הם בעצמם היו צריכים לקבל עונש! הרי זה מראה את כוונתם! ואיפה אנחנו? כל אנשי החברה הישראלית? דווקא לאחר פירסום הכתבה ב- MSN (ויסלח לי מנהל טפוז) אני רואה המון אנשים! שמגיבים! שלא מסכימים עם הארוע! שחושבים ומסכימים עם כך שצריך להחמיר עם הענישה! אנשים שמבינים שפה זה אסור!!! שפה אסור לרצוח!!!! אנשים! אנחנו צריכים כולנו למחות לאחר ארוע שכזה! להראות שהאנשים שחושבים שמותר לרצוח הם לא הרוב פה! (וכל מי שחושב שכן, שידע שזה יגיע עם אליו יום אחד!), ארוע שכזה היה צריך להיות עכשיו בכותרות! בטח לאחר המאורע בבית המשפט! ואיפה חיים הכט? רפי גינת? העיתונים? חברי הכנסת היקרים, מפכ"ל המשטרה, אפילו בטלוויזיה לא הביאו את תגובת המשטרה! מה אנחנו מפחדים מהם?! ועוד בכתבה שפורסמה ב-MSN נכתב שהשופטים רצו להראות שחיים זה לא משחק! מה זה לא ברור?! הרי כל ילד וילד (אמור) לדעת את זה! ואני פונה פה לכל אנשי החברה, אלו שחושבים ויודעים שמעשה רצח הוא מעשה אסור, מעשה שלא רק שאסור לעשות אותו אלא מעשה שצריך למרוחת כנגדו! אנשים, עם ישראל! אני חושב שניתן לראות מאבק מסוים שהחל בתאונות הדרכים! המאבק הזה החל ובעזרת ה' יתקדם רק בגלל שהאנשים תמכו בו! רק בגלל שהציבור הראה שהוא רוצה לשנות! רק בגלל שהציבור הבין שגם אם הוא, כן אותו אדם שעבר אי פעם עבירת תנועה, הבין שזה לא צודק! וקל וחומר פה, שמדובר ברצח בזדון ובאיום נוסף! אני קורא לכל אדם שחושב שרצח זה אסור, להביע כאן את תמיכתו! זהו ראשיתו של מאבק! וכל אדם, גם אם הוא לא הכי ישר, אבל כל אדם מבין שאסור לרצוח, חובה עליו להביע את מחאתו ואת תמיכתו בשופטים ובמשפחה! רק אם אנחנו נעשה זה, בעזרת ה' נצליח!! חיים טובים לכולם! תמחו ותדברו ותעשו ותשלחו מכתבים, ועדיף להתארגן כולנו יחד! במקום מסודר, כל אדם שיגיב להודעה ויוסיף את תגובתו כרצונו.. אני שולח את תנחומי למשפחה ורוצה לחזק אותם! חיזקו ואימצו!