שלום לכולם!

eli3320

New member
שלום לכולם!

אמממ.. אני משער שהשאלה הזאת נשאלה פה כבר לא מעט פעמים אבל בכל זאת אני אשאל כי אחרי הכל זה חלק ממטרת הפורום... יש לי ביום ראשון טסט ראשון ואני כבר עכשיו ממש בלחץ!! אין לי מושג איך אני אתמודד עם זה, זה ממש מפחיד אותי! אני גם דיי דואג שהרגל שלי תרעד על הקלאץ' כי זה מה שקרה לי בטסט פנימי ואז הייתי פחות לחוץ ממה שאני כבר מרגיש עכשיו.... יש לכם אולי עצות מה לעשות כדי להירגע או במידה והרגל רועדת על הקלאץ' מה לעשות?! אלי

costaet

New member
אם אתה משער השאלה נשאלה

אז למה לא לעשות חיפוש? השאלה באמת נשאלה ונתחנה כמעט כל יום מחדש... תפסיקו לשאול בלי לעשות חיפוש.

למה שהיא תרעד ?!

לאלאלאלא לא לחשוב על זה לבוא רגוע !!! לבוא בידיעה שאתה הולך לעבור את הטסט ואין סיבה להלחץ לא מהסטסטר, הוא בסה"כ בנאדם נחמד שבא לראות איך אתה נוהג ולא מהמעמד...כולה טסט אסור שככה דברים ישפיעו חרם על האנרגיות :)

שלום אלי

תופעת הלחץ הזו היא דבר שמוכר לכולם, אני מבטיח לך שאין אדם אחד שניגש לטסט ולא היה לחוץ אפילו לא במקצת, אז אל תדאג לגבי זה, כי אם אתה נכנס לרכב לחוץ זה לא אומר שאוטומטית נכשלת, פשוט אל תתן לזה להשפיע על הנהיגה שלך. במקום לחשוב על הלחץ ו-"מה יקרה אם" תתרכז בנהיגה שלך- מה אתה עושה עכשיו ומה אתה צריך לעשות עוד כמה רגעים, אני מבטיח לך שתוך שתי דקות אתה תרגע. זה כל הסיפור. בהצלחה

eli3320

New member
תודה לכם...

אני מקווה שיהיה טוב... בכל זאת אם מישהו עבר את זה והרגל שלו רעדה לו על הקלאץ' יש לו עצות לייעץ לי? הטסט הזה ממש מלחיץ אותי
לא נראה לי אני אצליח להירדם הלילה...
אני מקווה שיהיה טוב!!!

danihashamen

New member
הרגל לא תרעד לך, אל תדאג

פשוט תתרכז בלנהוג טוב, אל תחשוב על המעמד זה.

eli3320

New member
../images/Emo51.gif אני באמת מקווה...

אני אנסה להיות הכי רגוע שאני יכול.....

ורד20000

New member
חחחחחחחחחחחח

הרגל רעדה לי בכול טסט שעשיתי, ועשיתי 4(שבוע שעבר עברתי), אבל מבחינת עד כמה שזה השפיע על הנהיגה- זה לא מה שגרם לכשלוני..אולי מקסימום זה השפיע ממש בטסט אחד, לא יותר.. הכישלון הוא לא מלחץ, אלא מטעויות, ככה שאם תשים לב לכביש ותתרכז במה שאתה צריך לעשות הרעידה של הרגליים לא תשפיע בכלל..תנשום עמוק ותוך דקות ספורות זה יעזור אני רק רוצה לציין כי אולי זה יעזור לך-בטסט הרביעי והאחרון שלי רעדתי הכי הרבה ועברתי :) כי הייתי מרוכזת בכביש ולא בלחץ, וזה גם עבר אחרי 3 דקות..בהצלחה!! תעדכן איך היה

תגובה

וכבר הגבתי פעם.... תשתה כוס מים תנוח תרגע... כנס לאוטו ותחשוב שמתיישב לידך טרמפיסט שמבקש שתקפיץאותו בדרך ואתה נושא הכי בזהיאות כי יש משוגעים בכביש וככה תעבור

eli3320

New member
עברתי ../images/Emo13.gif

תודה לכם... הייתי ממש לחוץ אבל כל הטסט עצמו היה מצוין! בלי שום הערות מיוחדות...! ואפילו הטסטר (שהיה ממש נחמד) לא ביקש ממני חניה! ייאיייי איזה כיף!!!!!! תווודדהה!!!!

eli3320

New member
תודה לכם!

הטסט היה בירושלים.... ב7 וחצי בבוקר שכל הכבישים עמוסים... אבל חפיף, הסתדרתי בסוף
מחר אני אלך להוציא את הרישיון ולעשות סיבוב עם אמא שלי.... אני מקווה שיהיה בסדר.

eli3320

New member
המורה התקשר אליי והודיע לי...

אני לא היחיד ילדים בכיתה שלי עברו לפני שבוע וגם להם הודיעו באותו יום בערך ב4 אחה"צ.... זה לא אמור להיות ככה?

4LeafClover

New member
ככה זה, ../images/Emo203.gif

יש ערים שמשרד הרישוי לא שובת בהם. גם לי הודיעו בסביבות 4 ביום שעברתי טסט.

למעלה